Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 ve 41 miBen de benzer bir ilişki içindeyim şu an. Ben 23 o 41. Daha ilişkimiz çok yeni ilk başta çok tepkili yaklaştım ama şimdiye kadarki en rahat hissettiğim ilişkim kesinlikle. Evlilik gibi bir düşüncem yok o yüzden yaşayıp görmeyi tercih ettim ben. Bana garip gelmiyor ama ailem kesinlikle onaylamaz örneğin. En azından haziranın sonuna kadar beklemenizi tavsiye ederim hem astrolojik olarak hem de corona döneminin getirdiği boşluktan dolayı ilgisinden mi hoşlandınız yoksa gerçekten bir şey hissediyor musunuz netleşir. Acele etmeyin böyle devam edin bence.
Benim bi arkadaşımla kocasının arasında 19 20 yaş var. Arkadaşım 19 yaşında eşi ise 39. Kız şimdi hamile, annesi çocuk yaşta, babası dede yaşta. Çok çok çok itici. Bi 10 yıl sonrasını hayal etmek bile istemiyorum.
Yani olmaz konu sahibi, gerçekten olmaz. Sizin kadınlığınız 35 yaşında zirve yaptığında adam 50 yaşında olacak..
Adamın parası olsa neyse ama adamın parası da yok. Bildiğin kahvede oturup takılan bir adam.. Bi kere kuşak farkı olur, anlaşılamaz ki. Hayattan beklentiler farklı olur falan, daha bir sürü ekstra problem.Evet aynı durum komşumda var kadın 35 adam 56 yaşında babası yaşında duruyor çoçuklarında dedesi gibi oluyor. Kadın sırf parası var diye evlenmiş. Enfazla 10 yaş olmalı fazlası kadını yorar..
Adamın parası olsa neyse ama adamın parası da yok. Bildiğin kahvede oturup takılan bir adam.. Bi kere kuşak farkı olur, anlaşılamaz ki. Hayattan beklentiler farklı olur falan, daha bir sürü ekstra problem.
Ne diyebilirim ki, Allah akıl fikir versin komşunuza da arkadaşıma da.
Zaten o yaştaki adamla başka ne için birlikte olunur ki ya çok yakışıklıdır ya da para pulu vardır mevki makam sahibidir. Başka açıklaması olamaz yani. Bir de kuması vardı yani oha diyorum. Allah fikir versin bu adamlara.
- Komşum denen kadın başlı başına gurursuz birisi
- Adamın parası vardiye yanında
- Kumasının parasıyla herseyi yapıyorlar
- Ayyy mide olayı ben sohbetti kesdim kumasının aldıgı arabayı kullandıklarını duyduktan sonraaaa
- 10 yaşş fazlasıı zarar hemde çooook
Ay 41 yasinda koca adamin kalbi kirilir mi sence ne kirilacakAslında sevgili olma zorunluluğu hakkında çok haklısınız, bence de zorunda değiliz. Fakat ben ne kadar da arkadaşlıktan farklı bir anlama gelecek sözler etmemeye çalışsam da onun herhangi bir sevgililik adımında dur dersem kalbini kırmaktan korkuyorum. O sebeple şimdiden biraz duygularımı ve durumu tartıp hareketlerime yön vermeye çalışıyorum. Tartamayınca da yardımınıza başvurdum![]()
Bir tanidigimin eşiyle arasinda 10 yaş var. Kadın 40 yasinda sıfır estetik sifir kirisiklik ama çok güzel adam yaninda babasi gibi duruyor.Ama şöyle de bir gerçek var diyorum bazen çoğu erkek evlendikten sonra 5 yil icinde göbeği salıyor. 30 yasindaki bile 40mis gibi duruyor.Zaten o yaştaki adamla başka ne için birlikte olunur ki ya çok yakışıklıdır ya da para pulu vardır mevki makam sahibidir. Başka açıklaması olamaz yani. Bir de kuması vardı yani oha diyorum. Allah fikir versin bu adamlara.
Bence sizin yaş farkiniz normal esiniz kendine bakarsa daha 20 sene iyi gözükür. Zaten biriyle 20 sene aski yasadiktan sonra dünyanin en cirkin insani dahi olsa gözünüze güzel gelirBen 21 eşim 31 yaşında. Bizim için önemli olan frekansların uyuşmasıydı. Eşimle ilk tanıştığımızda ufkumu genişleteceğini anlamıştım. Ama korkum da yok değildi. Meğer içinde bir de çocuk varmışSonra ben de bazı şeyleri ona öğrettim. Yani birbirimizle paylaşım yapabileceğimiz çok güzel bir ilişki çıktı ortaya. Babam (40) evlenmek istediğimizde, "Abi mi diyecek o bana şimdi ne diyecek olmaz öyle şey" demişti. Şimdi karşılıklı oturup ne muhabbetler ediyorlar, hem genç arkadaşça hem de baba oğul gibi. Her şey olacağına varır, siz mutluysanız gerisi önemli değil.
![]()