Kuzeniniz ve esi kac yaslarındalar?Eşimle aramızda 11 yaş var kuzenim eşinin de 19 hıc sorun yazamadık biz
Evli mi?
Cevap hayır ise yüzde yüz kesin mi?
Tam bilmiyorum ama 40 küsür unıversiteden mezun olacak kızı var bu seneKuzeniniz ve esi kac yaslarındalar?
Kuzenle esi arasında 19 yas var yazmadınız mı? Ben yanlıs mı anladım?Tam bilmiyorum ama 40 küsür unıversiteden mezun olacak kızı var bu sene
Evet 19 yas var mış enişte 60 a yakın tam bilmiyorum amaKuzenle esi arasında 19 yas var yazmadınız mı? Ben yanlıs mı anladım?
20'lerinde insanla 40 küsür insan arasında kuşak farkı var, görmüş geçirmişlik farkı var, hayatı yaşayış farkı var.bu işin biraz ilerisi de varHerkese merhabalar,
26 yaşındayım, karşımdaki kişi ise 41 yaşında. Aynı kurumsal şirkette çalışıyoruz. Uzaktan çalışmaya başladığımız bu pandemi döneminde kendisi ilgisini belli etti ve biz de normalde olduğundan daha fazla yakın olduk. Açıkça konuşulan bir durum yok. Sadece her şey düzelince bir iki dışarı çıkma daveti ve iltifatlar var.
Kendisi ile konuşmalarımızda eğleniyorum mutluyum. Kitap, sinema, iş, spor, dizi gibi konuşabileceğim çok konu var. Bunlarla sadece ben ilgilendiğim için konuşmuyoruz. Gerçekten kendisi de ilgili olduğundan konuşurken oldukça keyif alıyorum.
Fakat yaş konusunu bir türlü kafamda oturtamıyorum. Bu konu bende acaba sadece şu an bu dönemde ilgisi hoşuma gittiğinden mi ilgi duyuyormuşum sorusunu oluşturuyor. Sanki gerçekten istesem bu konuya bu kadar takılmazdım gibi düşünüyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?