15 yaş farkı lütfen akıl verin

kim bilir belki de bu konu hakkında fikir danışmak için sadece uyu olmusumdur he canım ne dersin ??
umarim oyledir.yoksa baska turlusu pedofili oluyor.bu kizlari anlamiyorum zaten yaşin kucuk ustune senden 2 kat buyuk biriylesin.kendi yasindakilerle dusun bari.nedir bu buyuk erkek sevdasi

Sakın kızım uzak dur sana göre çok by yasitlarinla arkadaş lik yapmalisin evlilik dusunmen icin cok erken

Babasız mı büyüdün? Yoksa babanla ilgili problemlerin mi var canım?

Ben ve kardeşim yaşadık bu sorunları. Benden 10 yas buyuk biriyle evlendim 21 yasindayken. 2 ayda icim şişti. Yaşlandım. Onun yapisindan da kaynaklaniyordu ama yaşının da etkisi vardır.

Onun haricinde benden buyuklere abi diye yaklaştım. Iyi de yapmışım. Kiz kardesim de kendinden buyuk abilerle muhattap oldu hep. Senin yasinda 40 kusur yaşlarinda bir abisi vardi. Onunla dertleşirdi. Başka abileri de oldu. Sirf baba profilini doldurmak icin.

Belki de eksikligin baba profilidir senin de. Abi olarak görmek belki daha iyidir.

Benim ananemle dedem arasinda 17 yaş mi ne var. Ananem 15 yasindayken evlendi dedemle. Ama dedem çok enerjik fit bir adamdi. Ve eski zamandaydilar. Şu an bekleyip 18 yaşından sonra da baslasan bu iliskiye, bana yapamazsin gibi geldi. Zaten o da o zamana evlenir.

Insanin yaşıtlari daha eglenceli bence. Paylasacagin cok fazla sey oluyor.

Ben daha hayatımda " bildiğiniz aklı bir karış havada tipik ergenlerdenim yea" diyen bir ergen görmedim. Gören var mı? Bu tipler zaten habire hayatın feleğinden geçmiş gibi bilmiş bilmiş konuşur. Çok olgunum, mantıklıyım sanır, gider hayatını mahveder falan. Burdaki üyelerin çoğu şu çocuğun yaşının iki katı kadar, gelmiş burada millete atar yapıyor. Millete hayatı anlatıyor. Hey Allahım ya.

Aklıma babamın bize çocukken bilmişlik yaparsak kızarken söylediği laf geldi : " ulen sizin s.çtığınuz bok denize inmedi daha!" diye başlardı. Heh aynen öyle.

Kesinlikle biri yaşımdan büyüğüm olgunum derse biliyorum ki o kızin yaşı küçüktür
20 yaşından itibaren kadınlar büyümekten olgunlaşmadan hoşlanmamaya başlıyor hayata karşı daha dikkatli oluyor
Ama genç olan ben her şeyi çözdüm herkesle başa çıkarım diyor

Yorumları biraz daha sakin yazsanız sizi anlayacağım da bu sakin olun yani . Zaten akıl danışiyorjn bakin . Demek ki fikirlerinie önem veriyorum . Ama konu açtığima su an pişman oldum
Gayet sakinim. .15 yaşında tanımadığım birinin ilişki yaşayacağı erkek konusu yüzünden sinirlendigimi mi dusunuyorsun. .olmaz desek anlamıyorsun tek kelime .açıklamalı ayrıntılı yazdık işte hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…