- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi miraninhalasi
-
cok zor canim yaGörücü falan yok !!! Ben bir yerde bu yaşta birini gördüm . Ve hoşuma gitti . Yaş farkı çok mu diye konu açtım . Olaylar olaylar . Guluyorum yani artık yazılanlara
O zaman konunu kapattır erkekler malesef senin kadar temiz bakmıyorlar dünyayaGörücü falan yok !!! Ben bir yerde bu yaşta birini gördüm . Ve hoşuma gitti . Yaş farkı çok mu diye konu açtım . Olaylar olaylar . Guluyorum yani artık yazılanlara
Gözünüzü seveyim konuyu nasıl kapattiriyoruz ? Bu anlatirsaniz hemen kapatmayı düşünüyorumO zaman konunu kapattır erkekler malesef senin kadar temiz bakmıyorlar dünyaya
Özel mesaj mı atıyoruz
Konumu kapatırmışım yazman yeterli etiket yapıpÖzel mesaj mı atıyoruz
Bu iki kişi arasında ancak abi-kardes ilişkisi olabilir. Kullandırma kendini.15 - 29
Herkese meraba . Konu başlığından da anladığınız gibi aramızda 14 yaş var . Sizce sorun olur mu?? Ya da çok mu büyük ?? Kafam çok karışık . Fikirlerinize ihtiyacım var ... ARAMIZDA BİSEY YOK ! SADECE İLERİDE OLABİLİR Mİ DİYE KONUYU AÇTIM TEKRAR DİYORUM ARAMIZDA HERHANGİ BİSEY YOOOOKKKK!!!!
Senin tehlikeli cagin dikkatli ol 29 yasindaki biri senden ne bekler aceba15 - 29
Kiz 15 adam 29 yasindatüm yorumları okumadın ilk yazdığın mesaja göre cevap yazıyorum bence hiçbir sorun olmaz, hatta belki iyi bile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?