15 yaş farkı lütfen akıl verin

Cok kucuksun daha. Adam 29 yasinda bekler mi seni? Senle gonul eglendirip gider bi baskasiyla evlenir sonra da. Yasitlarin dururken ne yapacaksin kocaman herifi? Ayrica bu yasta neden iliski istiyorsun ki? Lise cagindasin. Senin derdin derslerin ve gelecegin olmaliydi. Cok yazik ya. Anneler babalar hic mi ilgilenmiyor da sevgiyi 15 yasindaki cocuk 30 yasindaki adamda ariyor..

Çok fazla ya tabi senin tercihin ama çok fazla gibi tatlım ileriye dönük düşünürmüsun sana su an çok yakislikli en akıllısı da gelebilir ama her zaman o yas da kalmayacak siniz

Başlarda tanımaya çalışıyorum, tepki alınca bir iki kez konuştuk, işlem yapılsın şikayet edilsin denilince bir yerde gördüm beğendim adını öğrendim onun benimle ilgisi yok yazmışsın. Bak canım böyle bir adam gerçekten varsa ve görüşüyorsanız koşarak uzaklaş, çocuksun sen daha ve o adam sapık. Ha yok platonikse eğer bu yaşta çok normal. Bu yaşlarda 1 sene bile büyüsen fikirlerin beğenilerin değişir adamın esamesi okunmaz. O yaşta hepimiz kendimizi olgun zannediyorduk.

16 yaşındayım ve bazen keşke 80lerde çocuk olsaydım diyorum.
Ben 80lerde cocuktum. Okadar guzeldiki. 90larda ergendim. 15 yasinda bi kizarkadasimla trene binip buyuk bi sehire kaçmıştık alisveris yapariz diye. Heyecandan trenden inemedik geri eve döndük korkudan ahahaha simdiki kizlara bak sennn. Babasi yasinda adamlarla olurmu diye soruyo

Kıyamamm bende küçüktüm bana ilkokul 4te ders çalıştıran evli bi abla vardı
Akşam ezanı okundu bi baktım eşi eve geldi oda öğretmen. O an hatırladım annem ezan okunmadan evde ol demişti can havliyle çıkarken kalem kutumu orda unutmuşum kıpkırmızı surat eve geldim yetiştim anne diye diye

Yeni nesil pek masum değil.

Ahahaha can havliyle hemde biz hem masum hem safmisiz demekki. sende ezan bende hava. Kizim hava kararmadan gel. Yazin 9da gidiyorduk kışında 5de sonra saatten haberin varmi oluyordu. Ozaman cep telefonuda yoktu. Oldugundada bi msj yazabiliyordun birde arama yapiyordun. Nerde facebook instagram iyikide yokmus doya doya cocuklugumuzu yasamisiz

Iyiki

16 yaşında dünyada ki herkesi çözdüğümu sanıyordum yüzümüze gülen bir iki hoş laf söyleyen kim varsa iyi insandı az biraz bizi eleştirenler kötü insandı
Ben 16 yaşında birinden hoşlanıyordum adam 20 yaşındaydı
6 ay sonra bir daha gördüm ben bundan mı hoşlanmisim dedim

15 yasında ergen cocukla 29 yasında koca adam bır arada olamaz sızın konusacak ortak hıcbırseyınız yok
o adam bır sapık net bır sekılde soyluyorum
dogru ve normal bırı olsa senınle konusmazdı cunku 15 yasındasın

Hatırladım da biz o yaşta kız erkek karışık futbol oynardık. Erkeklerin gönlü olunca da saklambaç
Patenimiz bisikletimiz vardı.bisikleti olmayanlara olanlar verirdi sırayla.
Dizimiz kanardı düşerdik oyun bozulmasın annemiz eve almasın diye saklardik yaramızı ahh ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…