- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi miraninhalasi
-
Kiz 15 adam 29 yasinda
Yorumlari okumadim yazmissiniz anladim zaten yaslari bilmediginiz icin oyle yorum yaptiginizihıım ilk mesaja göre yazmanın zararları, tabii ki böyle bişey olamaz!!
Aynen ya ben 29 umda bi kiz olarak 5 yastan fazlasini istemiyorum; kart geliyoBu zamane kızları bir alem haa ben kendimden küçük çıtırları beğeniyorum.
Bunlar kendisine göre oldukça morukları :)
Şaka mı15 - 29
Ben 80lerde cocuktum. Okadar guzeldiki. 90larda ergendim. 15 yasinda bi kizarkadasimla trene binip buyuk bi sehire kaçmıştık alisveris yapariz diye. Heyecandan trenden inemedik geri eve döndük korkudan16 yaşındayım ve bazen keşke 80lerde çocuk olsaydım diyorum.
Ben 80lerde cocuktum. Okadar guzeldiki. 90larda ergendim. 15 yasinda bi kizarkadasimla trene binip buyuk bi sehire kaçmıştık alisveris yapariz diye. Heyecandan trenden inemedik geri eve döndük korkudanahahaha simdiki kizlara bak sennn. Babasi yasinda adamlarla olurmu diye soruyo
Adam konu sahibiyle konuşmayı çok seviyordur kesin29 yaşındaki adamın senle işi ne o zaman ?
Ahahaha can havliyle hemdeKıyamamm bende küçüktüm bana ilkokul 4te ders çalıştıran evli bi abla vardı
Akşam ezanı okundu bi baktım eşi eve geldi oda öğretmen. O an hatırladım annem ezan okunmadan evde ol demişti can havliyle çıkarken kalem kutumu orda unutmuşum kıpkırmızı surat eve geldim yetiştim anne diye diye
Yeni nesil pek masum değil.
Ahahaha can havliyle hemdebiz hem masum hem safmisiz demekki. sende ezan bende hava. Kizim hava kararmadan gel. Yazin 9da gidiyorduk kışında 5de sonra saatten haberin varmi oluyordu. Ozaman cep telefonuda yoktu. Oldugundada bi msj yazabiliyordun birde arama yapiyordun. Nerde facebook instagram iyikide yokmus doya doya cocuklugumuzu yasamisiz
16 yaşında dünyada ki herkesi çözdüğümu sanıyordum yüzümüze gülen bir iki hoş laf söyleyen kim varsa iyi insandı az biraz bizi eleştirenler kötü insandıOlgunluğu çocuk yaşta evlilik planı yapmak sanırsınız... her şeyi bilirsiniz, çok olgunsunuzdur, 15 yaşında her şeyi görmüş geçirmiş, artık insan sarrafı olmuşsunuzdur. Çünkü ergen olmak bunu gerektirir.
Tipik 15 yaş bu, olgunluk falan değil. Olgunluğu bir yana bırak, kendi yaşıtların arasında bile uçarı, kullanılmaya, hayatını mahvetmeye, kandırılmaya açık, çok tehlikeli kesimdensin. Üstünden göz ayırmaya gelmeyen çocuklardan. Allah ailene sabır versin, işleri var seninle belli ki.
Tabi canımAdam konu sahibiyle konuşmayı çok seviyordur kesin
Sokrates ve sanat felsefesi hakkinda konuşuyorlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?