- 26 Ağustos 2017
- 35
- 11
- 3
- 22
- Konu Sahibi miraninhalasi
-
15 - 29Yaşlar tam olarak kaç?
Delimisin be arkadaş15 - 29
Evleniyorum daha sakin olun sadece evlenmeden önce uzun bir ilişkim olsun istiyorum. İyice tanımadan evlilik bana göre değilDelimisin be arkadaş
Bu suçtur haberin varmı
O zaman sorun yok yasimin insanı olmamisimdir hiçNe için evlilik için mi
Evet çok
Eğer sen tavla oynamayı tv izlemeyi yaşlılar özgü yaşamayı seviyorsan tercih derim susarım
Heeöh, 29 yasındaki adamın 15 yasındaki biriyle ciddi olabilecegine inandınız yani, öyle mi15 - 29
"Sevgilin" PEDOFİLİ !!!!15 - 29
Evlenmiyormusun iyi o zaman sorun yokEvleniyorum daha sakin olun sadece evlenmeden önce uzun bir ilişkim olsun istiyorum. İyice tanımadan evlilik bana göre değil
Kendimi kullandıracak kadar salak ve kör değilim . .Heeöh, 29 yasındaki adamın 15 yasındaki biriyle ciddi olabilecegine inandınız yani, öyle mi
Kurnaz bir tilki yine genc bir kızımızı avlamaya calısıyor
Arkana bakmadan kac, yoksa kısa bir süre icinde "kullanıldım" konusu acarsın, benden söylemesi
kim bilir belki de bu konu hakkında fikir danışmak için sadece uyu olmusumdur he canım ne dersin ??yeni uye ilk acilan konu hee canim hee bizde yedik
hemen evlenin.tam ideal yaş araligindasiniz
29 yaşındaki adamın senle işi ne o zaman ?Kendimi kullandıracak kadar salak ve kör değilim . .
O yaşından çocuk . Ve ben yasimdan olgunum . Biz bu anlasamamazlik yaşamıyoruz bu yüzden . Sadece dışardan görüş almak istedim .29 yaşındaki adamın senle işi ne o zaman ?
Yaşı değil insanın, kaç yaşındaymış gibi davrandığı önemli. Bazı insanlar hiç yaşlanmaz mesela ben. 53 yaşındayım ama ruhum genç bile diyemiyeceğim, ruhum çocuk. Tabi bu davranışlarıma, fiziğime, yaşam tarzıma yansıyor. Ufacık şeylerle mutlu olup, hayattan çok şey bekliyorum. Hayallerim var. Hepsi çocukca. Atraksiyonlu. Ormanda kamp, ayılarla dans, ağaç evlerde yaşamak.. ama eşim yaşca benden küçük. İçi geçmiş. Öylesine yaşıyor. Onu bir türlü şarj edemiyorum. Yaş önemli değil kısacası önemli olan frekansı yakalamak.Herkese meraba . Konu başlığından da anladığınız gibi aramızda 14 yaş var . Sizce sorun olur mu?? Ya da çok mu büyük ?? Kafam çok karışık . Fikirlerinize ihtiyacım var ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?