15 yaş farkı lütfen akıl verin

miraninhalasi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
35
11
3
22
Herkese meraba . Konu başlığından da anladığınız gibi aramızda 14 yaş var . Sizce sorun olur mu?? Ya da çok mu büyük ?? Kafam çok karışık . Fikirlerinize ihtiyacım var ... ARAMIZDA BİSEY YOK ! SADECE İLERİDE OLABİLİR Mİ DİYE KONUYU AÇTIM TEKRAR DİYORUM ARAMIZDA HERHANGİ BİSEY YOOOOKKKK!!!!

Son düzenleme:
Heeöh, 29 yasındaki adamın 15 yasındaki biriyle ciddi olabilecegine inandınız yani, öyle mi
Kurnaz bir tilki yine genc bir kızımızı avlamaya calısıyor
Arkana bakmadan kac, yoksa kısa bir süre icinde "kullanıldım" konusu acarsın, benden söylemesi

Kendimi kullandıracak kadar salak ve kör değilim . .

Herkese meraba . Konu başlığından da anladığınız gibi aramızda 14 yaş var . Sizce sorun olur mu?? Ya da çok mu büyük ?? Kafam çok karışık . Fikirlerinize ihtiyacım var ...
Yaşı değil insanın, kaç yaşındaymış gibi davrandığı önemli. Bazı insanlar hiç yaşlanmaz mesela ben. 53 yaşındayım ama ruhum genç bile diyemiyeceğim, ruhum çocuk. Tabi bu davranışlarıma, fiziğime, yaşam tarzıma yansıyor. Ufacık şeylerle mutlu olup, hayattan çok şey bekliyorum. Hayallerim var. Hepsi çocukca. Atraksiyonlu. Ormanda kamp, ayılarla dans, ağaç evlerde yaşamak.. ama eşim yaşca benden küçük. İçi geçmiş. Öylesine yaşıyor. Onu bir türlü şarj edemiyorum. Yaş önemli değil kısacası önemli olan frekansı yakalamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…