Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
resmı nıkah olmadan kıyılan ımam nıkahları ıllegal. ımama buyuk ceza verıyorlar..evlılık hakkında ne yapılır bılemıyorum ızınsız olacagı ıcın onu ınternetten arastır yada bılen bırınde bılgı almaya calıs
Beni ikna etmek için kampanya başlatmanıza gerek yok ben tüm şikayet et diyenleri anlıyorum zaten. Hatta dedimki ben olsam belki bende şikayet et derdim. Ama konunun ve yaşananların içinde olunca çok farklı oluyor anlatamıyorum.
anlamam mümkün değil. tek çözümü sizdenbilecekleri icin yapamayacaginizi soyluyorsunuz. Geriye bir sey kalmadi ki. Tek dogru cevap var ve size uymuyor. Ksbullenmekten baska bir sey kalmiyor. Kalıyor mu ?
Ya çocuk sahibi olacağından korkmasam, en azından cicim ayları bitip bezinceye kadar şikayet işini bekletin diyeceğim de, o arada çocuk sahibi olurlarsa çok daha büyük dert olur. Bir de o saatten sonra zaten aile izniyle resmi nikah yapabilir hale gelebilirler, siz de artık kanıtlayamazsınız... Peki adama aynı şey uygulansa, sahte profil açılıp konuşulsa, gerekirse buluşulsa da kıza haberi iletilse kız tiksinse?
anlamam mümkün değil. tek çözümü sizdenbilecekleri icin yapamayacaginizi soyluyorsunuz. Geriye bir sey kalmadi ki. Tek dogru cevap var ve size uymuyor. Ksbullenmekten baska bir sey kalmiyor. Kalıyor mu ?
Bence sahte bir face hesabı açın, damat beye bu evliliği yaparsan seni ve aileni şikayet edeceğim diye mesaj atın, cezasını kanun maddesini falan da yazın. Profilinize öğretmen avuka polis falan yazabilirsiniz