- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.824
- 448
Gezmeyi sevmiyor aslında biz ailecek çok gezeriz ama o gelmek istemiyor evde kalıyor .istediği spor vs.git diyoruz ama yok ev kuşu bizimki
Hah aynı biz! Benimki 14 yaşında. Ben şifre koydum ama bir şekilde beni ikna edip açtırıyor. Açmasam bu sefer cep telefonu elinde. Off zor yıllar.Hanımlar benim 15 yaşında bir oğlum var fen lisesinde okuyor lise 1 hiç ama hiç ders çalışmıyor sürekli bilgisayar oyunu oynamak istiyor biz kızınca 9.sinifta ders çalışmaya gerek yok son iki sene çalışırım yeter diyor babası zaman zaman çok sinirleniyor. Bu interneti kapatalım bütün hayatı bu oldu çocuğun diyor .Oğlum spor başka etkinlikler hiç bir şeyi sevmiyor yapacak bir şey bulamıyorum diyor aslında kitap okumayı çok sever ama artık okuyacağım kitap bitti diyor 300 kitap okumuştur bu arada. Hikaye denemeleri var bazı dergilere mail göndermiş ilgilenirmisiniz diye cevap gelmedi çok iyi niyetli bir çocuk nasıl ona yardımcı olabiliriz bu oyundan uzaklastirip tekrar derslerine odaklanmasinı sagliyabiliriz görüşlerinizi ihtiyacım var. Herkese selamlar
daha bugün su yazıyı okudum, göz atmanızı tavsiye ederimHanımlar benim 15 yaşında bir oğlum var fen lisesinde okuyor lise 1 hiç ama hiç ders çalışmıyor sürekli bilgisayar oyunu oynamak istiyor biz kızınca 9.sinifta ders çalışmaya gerek yok son iki sene çalışırım yeter diyor babası zaman zaman çok sinirleniyor. Bu interneti kapatalım bütün hayatı bu oldu çocuğun diyor .Oğlum spor başka etkinlikler hiç bir şeyi sevmiyor yapacak bir şey bulamıyorum diyor aslında kitap okumayı çok sever ama artık okuyacağım kitap bitti diyor 300 kitap okumuştur bu arada. Hikaye denemeleri var bazı dergilere mail göndermiş ilgilenirmisiniz diye cevap gelmedi çok iyi niyetli bir çocuk nasıl ona yardımcı olabiliriz bu oyundan uzaklastirip tekrar derslerine odaklanmasinı sagliyabiliriz görüşlerinizi ihtiyacım var. Herkese selamlar
Oğlunuz doğru söylüyor son 2 sene yeterli. Çocuk zaten teog mudur nedir yeni kurtulmuş hâlâ baskı peşindesiniz.gerek yok son iki sene çalışırım yeter diyor
Hanımlar benim 15 yaşında bir oğlum var fen lisesinde okuyor lise 1 hiç ama hiç ders çalışmıyor sürekli bilgisayar oyunu oynamak istiyor biz kızınca 9.sinifta ders çalışmaya gerek yok son iki sene çalışırım yeter diyor babası zaman zaman çok sinirleniyor. Bu interneti kapatalım bütün hayatı bu oldu çocuğun diyor .Oğlum spor başka etkinlikler hiç bir şeyi sevmiyor yapacak bir şey bulamıyorum diyor aslında kitap okumayı çok sever ama artık okuyacağım kitap bitti diyor 300 kitap okumuştur bu arada. Hikaye denemeleri var bazı dergilere mail göndermiş ilgilenirmisiniz diye cevap gelmedi çok iyi niyetli bir çocuk nasıl ona yardımcı olabiliriz bu oyundan uzaklastirip tekrar derslerine odaklanmasinı sagliyabiliriz görüşlerinizi ihtiyacım var. Herkese selamlar
Hanımlar benim 15 yaşında bir oğlum var fen lisesinde okuyor lise 1 hiç ama hiç ders çalışmıyor sürekli bilgisayar oyunu oynamak istiyor biz kızınca 9.sinifta ders çalışmaya gerek yok son iki sene çalışırım yeter diyor babası zaman zaman çok sinirleniyor. Bu interneti kapatalım bütün hayatı bu oldu çocuğun diyor .Oğlum spor başka etkinlikler hiç bir şeyi sevmiyor yapacak bir şey bulamıyorum diyor aslında kitap okumayı çok sever ama artık okuyacağım kitap bitti diyor 300 kitap okumuştur bu arada. Hikaye denemeleri var bazı dergilere mail göndermiş ilgilenirmisiniz diye cevap gelmedi çok iyi niyetli bir çocuk nasıl ona yardımcı olabiliriz bu oyundan uzaklastirip tekrar derslerine odaklanmasinı sagliyabiliriz görüşlerinizi ihtiyacım var. Herkese selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?