15 yıllık eşimi tanıyamamışım

ne munasebet..!her ne kadar evli bir cift olsakta sonucta toplumda birer bireyiz.kesinlikle esinin tedavi edilmesi gerek canim.Allah sana sabir versin.Durumun cok zor...

cnm bişey sorcam...
ailece görüştüğünüz eşler yok mu? onların size oturmaya falan geliolar mı? kimse gelmesin gitmesin mi, yoksa sen bi yere gidemezsin boyutunda mı?

cnm bişey sorcam...
ailece görüştüğünüz eşler yok mu? onların size oturmaya falan geliolar mı? kimse gelmesin gitmesin mi, yoksa sen bi yere gidemezsin boyutunda mı?

kimse gelmesin gitmesin anneside öyleydi ama eşimin böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim

Benim eşim de arkadaş edinmek istemiyor. Ama en azından istediğim gibi gezebiliyorum. Eşinizin davranışları hiç normal değil. Sosyallikten bu kadar korkması normal değil. Unutmayın ki paranoyaklık tedavi edilmezse ilerleyebiliyor.

Kıskançlık değil onun adı hastalık olmuş artık Hep yanınızda olduğunuz içinde sizde bu kadar basit şeyler için ile kopmak istemiyor.Asıl son anlattığınıza şaşırdım seni öldürürüm falan ne o ya şakayla ile olsa söylenir mi? Aklıma diek 3.sayfa gazete haberleri geldi.Eşini öldüren adam sloganlı haberler.Acilen bir psikoloğa görünmesi lazım bence.Önce siz gidip bir sıkıntınızı anlatın sonra da eşinizi bir şekilde götürün.Çok zor bir durum.Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…