16-17 haftalık hamileler

lifetime smile

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2017
100
30
13
44
Mrb kızlar 15+4 günlük hamileyim 14 haftalıkken cinsiyeti kesin erkek dedi doktor değişir mi bilemem gönlümden geçen kız bir oğlum var çok şükür. Nasıl besleniyorsunuz ek vitamin alıyor musunuz iştahınız nasıl doğumu nasıl düşünüyorsunuz buyrun konuşalım kızlar

Önce sağlıkla Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah canım. Benimde bir oğlum var. Rabbim nasip ederse 15 haftalık hamileyim. Cinsiyeti dr umuz kesin söyleyemedi sadece erkek olsa görebilirdik falan dedi ama 13+4 teydik. Biraz erken henüz dedi. Bende merakla bekliyorum insan kızım oğlum diye sevmek istiyor ismiyle seslenmek istiyorum o yüzden inşallah yarın ki kontrolde net bişi öğrenirim hayırlısıyla.

Hayırlı olsun canım oğlun kaç yaşında nasıl doğum yapmıştın benim doktorum 10+5 ten beri çıkıntı olduğunu söylüyor bende bugün 16+4 oldum

Hayırlı olsun canım oğlun kaç yaşında nasıl doğum yapmıştın benim doktorum 10+5 ten beri çıkıntı olduğunu söylüyor bende bugün 16+4 oldum
Oğlum Ocak ta 5 olcak inşallah canım. Sezeryan dı Doğumum geçen yıl 2 düşüğüm oldu kan pıhtılaşması için cleaxane 06 iğne yapıyorum hergün kendime göbekten. Bugün dr Randevum var bakalım sağlıklı haberlerini alırım öncelikle inşallah cinsiyetide sorcam bi bu başka dr. 15 bitti benimde usg ye göre nasip kısmet. Senin oğlun kaç yaşında belirtilerin varmıydı aşerme falan?

Benim oğlum daha çok küçük 15 aylık aşermem falan çok olmadı bulantım hiç olmadı şimdilerde turşu acı arada tatlı ne olursa canım Çekiyo bende sezeryan olmuştum inşallah hayırlısıyla sağlıklı haberini alırsın hissetmeye başladın mı bu arada vitamin falan kullanıyor musun iğne çok zor geliyor bana böyle duyunca Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Bende turşu ekşi ne varsa canım istiyordu bu aralar biraz azaldı bulantım oldu ama istifra boyutunda değil. 16 haftalık çıktık usg de dr cinsiyet için baya baktı ama göstertmedi bizim fındık sürpriz bebek olcak galiba :) oğlumda erkenden öğrenmiştik aşırı tatlı yiyordum yemesem dayanamıyordum. İğne gerçekten zor ama Rabbim sabrını veriyor 4 ayınatlattık bile çok şükür sağlıkla gelsinde iğneye katlanırız napalım

Aynen öyle canım hayırlısı bakalım kız mı acaba :) regl tarihine göre kaç haftalıksın başlarda yada oğlunda bulantın oldu mu farklılık var mı aralarında

Aynen öyle canım hayırlısı bakalım kız mı acaba :) regl tarihine göre kaç haftalıksın başlarda yada oğlunda bulantın oldu mu farklılık var mı aralarında
Oğlumda hiç bulantım olmamıştı 8 ay çalıştım hatta gayet rahat bi hamilelik yaşadım bu biraz ağır geçiyor uyku hali halsizlik bulantı çok oldu başlarda 2 kilo verdim hatta. Yeni yeni yiyorum hiç tadım yoktu. Hayırlısıyla öğrenmek istiyorum bende tabi ama çok ta takmadım açıkcası önümüzde hazırlık için uzun zaman var öğreniriz nasılsa :) 2 hafta sonra kendi dr uma Randevum var ondan umutluyum 18 olcaz Ozaman öğrenme şansımız daha yüksek gibi. Sat göre 15+2 yiz aslında 4 gün önde görünüyoruz.

Benimde 1 hafta gibi önde gidiyor benimde çok rahattı ilk hamileliğim 37. Haftaya kadar çalıştım 38 de sezaryenle doğum yaptım bu da öyle ama rahatım sıkıntım yok şimdilik neden iki doktora gidiyorsun öğrenirsin o zamana herhalde vitamin olarak aldığın birşey var mı

Bu dr da daha önce 2 li Tarama testi vermiştim o yüzden sonucu da ona gösterdim muayenede oldum. Kendi dr um ayda 1 çağırıyor uzun bir süre bekleyemiyorum o kadar. Decavit kullanıyorum birde kan ilacı oligofer. Sen kullanıyormusun Peki?

Elevit folik asit ve zade vitalin balık yağını kullanıyorum demirime bakıldı iyiymiş onun için gerek yok onu kullanma dedi doktor folik asiti gebeliğin sonuna kadar devam ettiriyor ama ilk Gebeliğimde 15 haftalarda bırakmıştım doktorum farklıydı

Banada decavit in içinde folik asit var bırakabilirsin dediler Demir düşük benim hep düşük zaten. :) Ayrıntılı usg için tarih verdiler mi canım sana ben 19-20 de yaptırcam inşallah. Dün gece fena ağrılarım oldu karnım taş gibi sertleşti neyseki sabaha geçmiş olarak uyandım. Gerilmeler başladı göbüş büyüdükçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…