- 12 Eylül 2017
- 100
- 30
- 13
- 44
- Konu Sahibi lifetime smile
-
O gerilmeler yediklerinle alakalı olabilir yada gaz bana daha verilmedi 20. Haftada yapılıyor bildiğim kadarıyla pazartesi gidicem bakalım o zaman verir miBanada decavit in içinde folik asit var bırakabilirsin dediler Demir düşük benim hep düşük zaten. :) Ayrıntılı usg için tarih verdiler mi canım sana ben 19-20 de yaptırcam inşallah. Dün gece fena ağrılarım oldu karnım taş gibi sertleşti neyseki sabaha geçmiş olarak uyandım. Gerilmeler başladı göbüş büyüdükçe.
1 haftadır hissetmeye başladım benArkadaslar hareket hissediyormusunuz
1 haftadır hissetmeye başladım ben
Yaşadım oğlumdaYa bacılar. Yerleşme kanaması yasadiniz mi ??
Yaşadım oğlumda
Regl günüme falan denk geldi sanırım 1 gün sürdü koyu kahve sarımsı bi akıntı ertesi gün rengi açıldı normal akıntıya dönüştü kan testi yaptırdım kesinleşti biliyordum zaten ama panik yapıp yaptırdım kan testini ovulasyon testinde öğrendim sonra erken gebelik testi yaptım onda çıktıNolurr bekliyorum
Yani her iki şekilde de öğrendim senin kaçıncı gününBiraz anlatirmisin canım ya kaç gün sürdü ve kaç gün sonra gebe olduğunu öğrendin idrardami kandami nolurr anlattı
Regl günüme falan denk geldi sanırım 1 gün sürdü koyu kahve sarımsı bi akıntı ertesi gün rengi açıldı normal akıntıya dönüştü kan testi yaptırdım kesinleşti biliyordum zaten ama panik yapıp yaptırdım kan testini ovulasyon testinde öğrendim sonra erken gebelik testi yaptım onda çıktı
YapmıştımPeki idrar testi yapmışmiydin
İkinci çizgi silikti tabiki ovulasyon testinde net iki çizgi vardıSonuç neydiiii????
İkinci çizgi silikti tabiki ovulasyon testinde net iki çizgi vardı
İkinci çizgi silikti tabiki ovulasyon testinde net iki çizgi vardı
Çıktı mı sonucun hamile olsan çıkması lazım testteYine bu sitede okudum aynı benim gibi yaşayıp hamile kalan warmis
Çıktı mı sonucun hamile olsan çıkması lazım testte
Bu durumlarda ovulasyon testini tavsiye ederim erken hamileliği gösteriyorMaleseff 1.20 Yanni negatif
benim kızimda hiç bulanmadı bu hamileliğinde var iştahsızlık var bulantı var ama çok az kusmadım ne bilim bir tuhaf sizde oluyormuyduHadi ya ben de erkekte cok bulanti olur diye duydum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?