16-17 haftalık hamileler

O gerilmeler yediklerinle alakalı olabilir yada gaz bana daha verilmedi 20. Haftada yapılıyor bildiğim kadarıyla pazartesi gidicem bakalım o zaman verir mi

Nolurr bekliyorum
Regl günüme falan denk geldi sanırım 1 gün sürdü koyu kahve sarımsı bi akıntı ertesi gün rengi açıldı normal akıntıya dönüştü kan testi yaptırdım kesinleşti biliyordum zaten ama panik yapıp yaptırdım kan testini ovulasyon testinde öğrendim sonra erken gebelik testi yaptım onda çıktı

Peki idrar testi yapmışmiydin

İkinci çizgi silikti tabiki ovulasyon testinde net iki çizgi vardı

Bak bacım ben sana şöyle anlatayım şimdi benim adetim 3 gün gecikti sonra adet oldum sandım ama bilmiyorum belki de adet değildir normalde 6 7 gün sürerdi ama bu sefer 3 gün ve diğer günlere çok az geldi kahve rengi yani camur gibiydi sonra kesildi idrar testi yaptim negatif çıktı ama bu arada mide bulantim war az öncede kan werdim 2 saat sonra çıkacak oyuzden merak ediyorum benim gibi yaşayan olup hamile olan war mi die

bende 9+3 haftalık hamileyim bir kızım var ins bir tanede sağlıklı hayırlı erkek olsun isterim ben kilo hiç almadım akşamları karnım çıkıyor sanırsın 4 aylık hamileyim cinsiyetini çok merak ediyorum 12.haftalik anlasilirmi ikili test yapilcak testtede anlasilir diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…