16-17 haftalık hamileler

Canım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere tüm isteyenlere wersin şimdi ne zaman gebe olduğunu nasıl fark ettiğiniz adetten önceki belirtileri anlatirmisin lütfen

Canım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere tüm isteyenlere wersin şimdi ne zaman gebe olduğunu nasıl fark ettiğiniz adetten önceki belirtileri anlatirmisin lütfen
benim kasik ağrılarım oldu göğsümde büyüdü ama ben adet olmaya yakın oluyor bende ben ona yordum ama kasik ağrılarım olmaz normalde o bana normal gelmedi birde ben grib oldum hiç beklemiyordum o yüzdende birde istahliydim ama takı öğrendim hamile oldugumu iştah gitti bende boyle kilolu bir bayanda degilim 50 kiloyum ama soyleki eger adetimiz düzenli olanlar daha çabuk hamile kalıyor. Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin ins

Aminn canım inşallah yaa şimdi benimde adetime 8 gün war ama böyle sağlı sollu kasigima tatlı kramplar giriyor a en çok sagima hatta oksururken sagimdan bisy kopuyor sanki ayy ne bilim böyle olunca supelendim ayy inşallah yılbaşına hamiş girerim

seni umitlendirmek istemem ama bende de öyle oldu ins hadi haberini verirsin artik

canım Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin biraz bahseder misin nasıl ve ne zaman öğrendin belirtilerin nasıl oldu bni aydınlat nolurr
Amin cnm ins.
Hic bi belirtim olmadi cidden
Adetim 1 gun gecince tahlil yaptirdim
Boyle :)
Sen de durumlar ne

Ayyy inşallah canım ya vermemmmi tabi haber ederim. De peki ne zaman yapcam testi ya adet gecikmesini bekleyemem catlarimmm sen ne zaman ogrendin yani testte??
benim iki gun gecti ondan sonra test aldim silik cikti ama hamile oldiguma emindim cunku erken oldugu icin silik cikti

Amin cnm ins.
Hic bi belirtim olmadi cidden
Adetim 1 gun gecince tahlil yaptirdim
Boyle :)
Sen de durumlar ne

Ya daha 8 gün war adetime de ne bilim böyle hafif küçük sizilar giriyor çıkıyor anlayamadım eğer hamileysem 3 haftalik ne Zaman test yapsam bn catlarimmm ben adete kadar bekleyemem

Değişebilir bende 19 haftalık hamileyim şuan ama doktorum 11.haftada kıza benziyor dedi 15.haftada kesin kız dedi şimdi ise erkek dedi ve geç oluşmuş falan dedi yani tabi insan şok yaşıyor kıza alıştırdım kendimi erkek deyince garip geldi. Doktorların her zaman yanılma payı bırakmaları gerekiyor

Cinsiyet belli oldu mu hayırlı olsun bebeğiniz bu arada bende 12. Haftada doktor söylüyor zaten cinsiyeti 2.li teste göre yani kan testine göre doğru çıkmıyor

devlettemi soylediler önce kız diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…