- Konu Sahibi lifetime smile
-
bende 9+3 haftalık hamileyim bir kızım var ins bir tanede sağlıklı hayırlı erkek olsun isterim ben kilo hiç almadım akşamları karnım çıkıyor sanırsın 4 aylık hamileyim cinsiyetini çok merak ediyorum 12.haftalik anlasilirmi ikili test yapilcak testtede anlasilir diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum
Cnm benim bulantilarim gecti cok sukur. istahim da acildibenim kızimda hiç bulanmadı bu hamileliğinde var iştahsızlık var bulantı var ama çok az kusmadım ne bilim bir tuhaf sizde oluyormuydu
Cnm benim bulantilarim gecti cok sukur. istahim da acildi
Hic gecmiycek saniyosun ama geciyormus :)
benim kasik ağrılarım oldu göğsümde büyüdü ama ben adet olmaya yakın oluyor bende ben ona yordum ama kasik ağrılarım olmaz normalde o bana normal gelmedi birde ben grib oldum hiç beklemiyordum o yüzdende birde istahliydim ama takı öğrendim hamile oldugumu iştah gitti bende boyle kilolu bir bayanda degilim 50 kiloyum ama soyleki eger adetimiz düzenli olanlar daha çabuk hamile kalıyor. Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin insCanım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere tüm isteyenlere wersinşimdi ne zaman gebe olduğunu nasıl fark ettiğiniz adetten önceki belirtileri anlatirmisin lütfen
ins benimde geçer çok kötü değilim ama iştahım yerine gelse çok daha iyi olcamCnm benim bulantilarim gecti cok sukur. istahim da acildi
Hic gecmiycek saniyosun ama geciyormus :)
benim kasik ağrılarım oldu göğsümde büyüdü ama ben adet olmaya yakın oluyor bende ben ona yordum ama kasik ağrılarım olmaz normalde o bana normal gelmedi birde ben grib oldum hiç beklemiyordum o yüzdende birde istahliydim ama takı öğrendim hamile oldugumu iştah gitti bende boyle kilolu bir bayanda degilim 50 kiloyum ama soyleki eger adetimiz düzenli olanlar daha çabuk hamile kalıyor. Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin ins
seni umitlendirmek istemem ama bende de öyle oldu ins hadi haberini verirsin artikAminn canım inşallah yaaşimdi benimde adetime 8 gün war ama böyle sağlı sollu kasigima tatlı kramplar giriyor a en çok sagima hatta oksururken sagimdan bisy kopuyor sanki ayy ne bilim böyle olunca supelendim ayy inşallah yılbaşına hamiş girerim
Amin cnm ins.canım Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin biraz bahseder misin nasıl ve ne zaman öğrendin belirtilerin nasıl oldu bni aydınlat nolurr
seni umitlendirmek istemem ama bende de öyle oldu ins hadi haberini verirsin artik
benim iki gun gecti ondan sonra test aldim silik cikti ama hamile oldiguma emindim cunku erken oldugu icin silik ciktiAyyy inşallah canım ya vermemmmi tabi haber ederim. De peki ne zaman yapcam testi ya adet gecikmesini bekleyemem catlarimmm sen ne zaman ogrendin yani testte??
Amin cnm ins.
Hic bi belirtim olmadi cidden
Adetim 1 gun gecince tahlil yaptirdim
Boyle :)
Sen de durumlar ne
benim iki gun gecti ondan sonra test aldim silik cikti ama hamile oldiguma emindim cunku erken oldugu icin silik cikti
ben zaten üç haftada bir adet olduğum için benimkide 4 haftanın içinde öğrendim önemli olan adet gününü bekle yâda kan tahlili yaptırYa. Burdan okudumda 3 haftalıkken öğrenenler warr
Cinsiyet belli oldu mu hayırlı olsun bebeğiniz bu arada bende 12. Haftada doktor söylüyor zaten cinsiyeti 2.li teste göre yani kan testine göre doğru çıkmıyorbende 9+3 haftalık hamileyim bir kızım var ins bir tanede sağlıklı hayırlı erkek olsun isterim ben kilo hiç almadım akşamları karnım çıkıyor sanırsın 4 aylık hamileyim cinsiyetini çok merak ediyorum 12.haftalik anlasilirmi ikili test yapilcak testtede anlasilir diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum
ben zaten üç haftada bir adet olduğum için benimkide 4 haftanın içinde öğrendim önemli olan adet gününü bekle yâda kan tahlili yaptır
Test yap çıkarBata 2 gün kaldı yaa inşallah hamisimdir
inşallah iyi haberler alırız sendenBata 2 gün kaldı yaa inşallah hamisimdir
yok daha öğrenmedim 11 haftanın içindeyim peki bu devlet hastanelerde cinsiyetini soyluyormuCinsiyet belli oldu mu hayırlı olsun bebeğiniz bu arada bende 12. Haftada doktor söylüyor zaten cinsiyeti 2.li teste göre yani kan testine göre doğru çıkmıyor
devlettemi soylediler önce kız diyeDeğişebilir bende 19 haftalık hamileyim şuan ama doktorum 11.haftada kıza benziyor dedi 15.haftada kesin kız dedi şimdi ise erkek dedi ve geç oluşmuş falan dedi yani tabi insan şok yaşıyor kıza alıştırdım kendimi erkek deyince garip geldi. Doktorların her zaman yanılma payı bırakmaları gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?