16.641 YA LATİF OKUMASİ

O Ozzgeee canım 99 kere la ilahe illallah 100.de Muhammeden Resulullah deyip mi okuyacagiz
Ben oyle okuyacagim cnm 100 de diyemeyenede kacranada vesvese gelmesin farkettikleri anda derler en guzeli kalben gecirip dillede arada zikretmek diye duydum okudum biz her 100 de tamami seklinde diyelim kime nasil nasip olursa artik

T
Ben oyle okuyacagim cnm 100 de diyemeyenede kacranada vesvese gelmesin farkettikleri anda derler en guzeli kalben gecirip dillede arada zikretmek diye duydum okudum biz her 100 de tamami seklinde diyelim kime nasil nasip olursa artik
Tamam canım okumaya başlarim birazdan o kadar çok okumam var ki bu ara duysam görsen şaşar kalırsin

Nasil niyet edelim canim ?

Nasil niyet edelim canim ?
Cnm ben biraz tovbe istigfar biraz salavat ihlas ile fatiha okuyup sav efendimiz aile ashabi bir cumle evliyaullahin ve peygamber efendilerimizin Tum olenlerin ruhlarina hediye ediyorum sonrada yarabbi niyet ettim hatmi tehlil duamizdan payima duseni okumaya diyerek niyet ediyorum okuyorum
Sonra hepinizden haber alincada 70 bine tamamlayinca detayli bagislama duasini yapiyorum

Allah razı olsun canım. İşin gücün rast gelsin inşallah , ağzına yuregine gönlüne sağlık.
Allahım gönlüne göre versin.
Dualarımız kabul olsun. Amin.

evTik cnm bir tur hatmi tehlil yapicaz onceki okumamiz gibi hediye bagislama (dilek vs yok) sonra biz ya latife donucez sen yogunsun biliyorum ama tevhid almak istersen bolusme usulu ona gorede 6-7 gun sure vericem bilgin olsun
haftasonu okur senin sayindan alırım canım.

Allah razı olsun canım. İşin gücün rast gelsin inşallah , ağzına yuregine gönlüne sağlık.
Allahım gönlüne göre versin.
Dualarımız kabul olsun. Amin.
Aminnn cumlemizden razi olsun hepimizin dualarini kabul etsin tovbekar kullarindan olmamizi nasip eylesin

Bu ya latif okumasi degil bagislama tevhid okumasi sabah aciklayip sordum sizede katilmak istermisiniz diye cvp donmediniz aksam belli saate kadarda bekledim hatta o yuzden eklemedim

Anladım ya latif okuması olmadığınıda yazdığınızı görmedim demekki neyse bidahakine inşallah teşekkür ediyorum Rabbim kabul etsin inşallah

yumiti evet canım 4375 tane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…