Ben oyle okuyacagim cnm 100 de diyemeyenede kacranada vesvese gelmesin farkettikleri anda derler en guzeli kalben gecirip dillede arada zikretmek diye duydum okudum biz her 100 de tamami seklinde diyelim kime nasil nasip olursa artik
Aminnn rabbim yerine ulastirsin bekleyenleri sevindiren hediyelerden olsun insallahHayırlı olsun :)
Tamam canım okumaya başlarim birazdan o kadar çok okumam var ki bu ara duysam görsen şaşar kalırsinBen oyle okuyacagim cnm 100 de diyemeyenede kacranada vesvese gelmesin farkettikleri anda derler en guzeli kalben gecirip dillede arada zikretmek diye duydum okudum biz her 100 de tamami seklinde diyelim kime nasil nasip olursa artik
Aminnn rabbim yerine ulastirsin bekleyenleri sevindiren hediyelerden olsun insallah
Nasil niyet edelim canim ?Ben oyle okuyacagim cnm 100 de diyemeyenede kacranada vesvese gelmesin farkettikleri anda derler en guzeli kalben gecirip dillede arada zikretmek diye duydum okudum biz her 100 de tamami seklinde diyelim kime nasil nasip olursa artik
Bu ya latif okumasi degil bagislama tevhid okumasi sabah aciklayip sordum sizede katilmak istermisiniz diye cvp donmediniz aksam belli saate kadarda bekledim hatta o yuzden eklemedimBende katılmak istemiştiimmm
Cnm ben biraz tovbe istigfar biraz salavat ihlas ile fatiha okuyup sav efendimiz aile ashabi bir cumle evliyaullahin ve peygamber efendilerimizin Tum olenlerin ruhlarina hediye ediyorum sonrada yarabbi niyet ettim hatmi tehlil duamizdan payima duseni okumaya diyerek niyet ediyorum okuyorumNasil niyet edelim canim ?
Amin cnmmmHayırlı Olsun.
Allah razı olsun canım. İşin gücün rast gelsin inşallah , ağzına yuregine gönlüne sağlık.Cnm ben biraz tovbe istigfar biraz salavat ihlas ile fatiha okuyup sav efendimiz aile ashabi bir cumle evliyaullahin ve peygamber efendilerimizin Tum olenlerin ruhlarina hediye ediyorum sonrada yarabbi niyet ettim hatmi tehlil duamizdan payima duseni okumaya diyerek niyet ediyorum okuyorum
Sonra hepinizden haber alincada 70 bine tamamlayinca detayli bagislama duasini yapiyorum
evTik cnm bir tur hatmi tehlil yapicaz onceki okumamiz gibi hediye bagislama (dilek vs yok) sonra biz ya latife donucez sen yogunsun biliyorum ama tevhid almak istersen bolusme usulu ona gorede 6-7 gun sure vericem bilgin olsun
Aminnn cumlemizden razi olsun hepimizin dualarini kabul etsin tovbekar kullarindan olmamizi nasip eylesinAllah razı olsun canım. İşin gücün rast gelsin inşallah , ağzına yuregine gönlüne sağlık.
Allahım gönlüne göre versin.
Dualarımız kabul olsun. Amin.
Bu ya latif okumasi degil bagislama tevhid okumasi sabah aciklayip sordum sizede katilmak istermisiniz diye cvp donmediniz aksam belli saate kadarda bekledim hatta o yuzden eklemedim
Bende şimdi onu soracaktım kişi baso 4375 mi düşüyorBen 4375 kelimei Tevhid okumamı bitirdim. Allah kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?