16.641 YA LATİF OKUMASİ

LİSTE SON 7KİSİ KALA ALİMA KAPANİR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

4 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:
3 TAM 1 ROBOT
Allah'ım eger ki su an yasadigim yerde kalmam benim icin hayirli ise burayi sevmem icin sebepler vesile kıl eger ki gitmem hayırlı ise gidebilmem icinimkanlar sagla ve hayırlı bir es nasip eyle amin :)

O Ozzgeee 1000
tuce_tuce 1500
SuUtku
bcgirl
mhnds_
C cansu_tr 2000
ftemiz 1641
@pkzz 1000
yumiti 1000
durkan 1000
OMRUM79 1000
beren_naz
stanki 1300
miyaww__ 1000
K Kelebek_131 700
3 tam 1 robot
A aselatilgan 500

KALAN:3.000

LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:
3 TAM 1 ROBOT
Allah'ım eger ki su an yasadigim yerde kalmam benim icin hayirli ise burayi sevmem icin sebepler vesile kıl eger ki gitmem hayırlı ise gidebilmem icinimkanlar sagla ve hayırlı bir es nasip eyle amin :)

O Ozzgeee 1000
tuce_tuce 1500
SuUtku
bcgirl 500
mhnds_
C cansu_tr 2000
ftemiz 1641
@pkzz 1000
yumiti 1000
durkan 1000
OMRUM79 1000
beren_naz
stanki 1300
miyaww__ 1000
K Kelebek_131 700
3 tam 1 robot
A aselatilgan 500

KALAN:2.500

evTik cnm bir tur hatmi tehlil yapicaz onceki okumamiz gibi hediye bagislama (dilek vs yok) sonra biz ya latife donucez sen yogunsun biliyorum ama tevhid almak istersen bolusme usulu ona gorede 6-7 gun sure vericem bilgin olsun

evTik cnm bir tur hatmi tehlil yapicaz onceki okumamiz gibi hediye bagislama (dilek vs yok) sonra biz ya latife donucez sen yogunsun biliyorum ama tevhid almak istersen bolusme usulu ona gorede 6-7 gun sure vericem bilgin olsun
Canım ben özel günümdeyim yeni başladı . Tevhid bu durumda okunabilir miyim

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:
3 TAM 1 ROBOT

O Ozzgeee 1500
tuce_tuce 1500
SuUtku 600
bcgirl 1000
mhnds_
C cansu_tr 2000
ftemiz 1641
@pkzz 1000
yumiti 1000
durkan 1000
OMRUM79 1000
beren_naz
stanki 1700
miyaww__ 1000
K Kelebek_131 700
3 tam 1 robot
A aselatilgan 500

KALAN:500

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:
3 TAM 1 ROBOT

O Ozzgeee 1500
tuce_tuce 1500
SuUtku 600
bcgirl 1000
mhnds_ 500
C cansu_tr 2000
ftemiz 1641
@pkzz 1000
yumiti 1000
durkan 1000
OMRUM79 1000
beren_naz
stanki 1700
miyaww__ 1000
K Kelebek_131 700
3 tam 1 robot
A aselatilgan 500

KALAN:ALLAH KABUL ETSİN

ARKADASLAR BAGİSLAMA LİSTEMİZİ AKSAM 20 :00GİBİ YAPARİM O ZAMANA KADAR GELMEK İSTEYEN OLURSA GELİR BOLUSME USULU YAPİCAM COGUNLUK OYLE İSTEDİ BİR HAFTADA SUREMİZ VAR ERKEN BİTERSEDE ERKEN BAGİSLAR YA LATİFE DONERİZ

Kızlar selam birçoğunuz biliyorsunuzdur aramızda toplanıp 41 Meryem suresi okuyoruz ama şuan dua sahibi arkadaşımız herkesin 1 er tane okumasını istedi
Yarın akşama kadar 1 er tane alacak olursa çok makbule geçer teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…