16.641 YA LATİF OKUMASİ

Okuyamayacak olan varsa yerine ben okuyabilirim aklınızda bulunsun O Ozzgeee
Merhaba bende okudum sadece cok az bir miktari bagislama duasi oncesi okumak icin bekletiyorum bastan yazsaydiniz kendi sayimdan verirdim bir arkadas oyle aldi
ARKADASLAR BİTİREMEYECEK GİBİ OLAN YOGUN OLAN VARSA ARKADASİMİZA SAYİSİNDAN BORAZ VEREBİLİR Mİ

O Ozzgeee yeni listeye geçtiğinizde alımlar olacak mı? Bende katılmak isterim eksiği olan varsa yardımcı olmak isterim banada yazabilirsiniz
Ekliyorum cnm su an bagislama okuyoruz cuma gunu ya latife donucez Allah kismet ederse eklerim kurallari zaten listenin basinda belli uyarsa alirsin sende sayi Ya latif okumasinin kurallari assagidaki gibi
LİSTE SON 7KİSİ KALA ALİMA KAPANİR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

4 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR
KURALLARDA NE YAZIYORSA OUYGULANIR OKUMADAN BENIDEEKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYENLISTEYE EKLENMEZ

Tamam canım çok teşekkür ederim

Hayırlı olsun hanımlar. Süper olmus. Bugün gördüm hemen başlıyorum..
Bi arada salavat icin yapalım

Hayırlı olsun hanımlar. Süper olmus. Bugün gördüm hemen başlıyorum..
Bi arada salavat icin yapalım
Dur bekle (bunu cikma siteden hemen mahiyetinde yazdim ama kacirdim) sayi isteyen var 500 alayimmi senden A aselatilgan nefesim olsun istiyorum diyordu ona verelim ama sen msj gor yaz ok diye oyle okusun o
Ve evet salavat icinde yapariz insallah

Son düzenleme:
Arkadaslar yazmak istedim ben bugun bazi sayfalara ve bazi insanlara denk geldim bakis acisi kural kaide uslup olarak falan oncelikle rabbime hamdolsun masallah hepimize tek tek sonrada belirtmek istiyorum ben sizden cok raziyim Allahta razi olsun insallah cok cok sevindirsin

Amin allah senden de razı olsun inşallah.

Allah senden de razı olsun Dualarını,emeklerini önüne çıkarsın Allah'ım.

Tüm dualarımız kabul olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…