16 Gunluk Zayiflama Yarismasi

İnşallah, senin ihtiyacın yok heralde :)

ah ah olmaz mi hic, ama kendi kendime diyet yapmak istiyorum bir sure. zaten normalde cuma yarislarindayim ama uzun suredir izinli takiliyorum. ilginizi cekerse siz de bir bakin cuma yarislarina, bayagi iyi oluyor motivasyon acisindan.

ah ah olmaz mi hic, ama kendi kendime diyet yapmak istiyorum bir sure. zaten normalde cuma yarislarindayim ama uzun suredir izinli takiliyorum. ilginizi cekerse siz de bir bakin cuma yarislarina, bayagi iyi oluyor motivasyon acisindan.
Topikimizden yarışmacı mı çalıyorsun Yok ya benimki öyle ciddi oranda zayıflama ihtiyacından değil, Süre kısa hem zayıflayayım hem eğleneyim dedim sosyetik arkadaşarımla Olurda Çok kilo alırsam ilerde bir uğrarım

ahaha yok ayol ne calmasi 5 kilo vermek isteyenler bile katiliyor yarislara, haftalik birinci, kim ne kadar kilo verdi analizi, mezuniyet karnesi falan guzel seyler

16 Gunluk Zayiflama Yarismasi
1 @@Lucky7 Kilo66.5
2 @@oranje Kilo56.0
3 @@asigimasikk Kilo64.0
4 @@sevimgul123 Kilo64.0
5 @@pinkstrap Kilo57.0
6 @@EnHarbiKiz Kilo59.5
7 @@elkremi Kilo58.0
8 @@Dilaraginosss Kilo55.6

Bir sonraki kilo bildirimi eylul 16 sabah. Sonraki eylul 20 sabah . Bir sonraki eylul 24 sabah ve son olarak 28 sabah . Burada yarisma bitiyor. Isteyen resmini ceker tarti resmiyle katilir , isteyen katilmaz boyle bir zorunluluk yok.

Son düzenleme:
benim düğünüm varda yakın zamanda sizinle devam edersem daha cabuk veririm diye düşündüm.. yarışmaya dahıl olmasam da olur o

Slm kızlar banada yer varmı şuanki kilo 61.2

Dunku kilosunu hatirlayanlar dunku kilosunu , hatirlamayanlar simdiki ya da sabahki kilosunu yazsin. Madem talep var kiramadim sizi ama gec basvurular icin son bir saat. Sonrasi kabul edilmiyor ona gore, beni de zor durumda birakmayin.

12 kisi olduk. Katilim kapanmistir. Bir kisi daha bekliyorum ozelden mesaj attim kendisine , gelirse 13 gelmezse 12 kisi olarak devam edecegiz. Ayin 16 sinda bildirim yapmayan listeden cikartilacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…