- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Süreyi kısa tutalım ki yarışmacılar sallamasın, sıkı bir diyet yapılsın dedikniye 16 gun? 28 eylul'de ne var?
Süreyi kısa tutalım ki yarışmacılar sallamasın, sıkı bir diyet yapılsın dedik
İnşallah, senin ihtiyacın yok heralde :)ben de dugun mu var, okul mu aciliyor dedim
haydi bakalim, insallah hedeflerinize ulasirsiniz
İnşallah, senin ihtiyacın yok heralde :)
Topikimizden yarışmacı mı çalıyorsunah ah olmaz mi hic, ama kendi kendime diyet yapmak istiyorum bir sure. zaten normalde cuma yarislarindayim ama uzun suredir izinli takiliyorum. ilginizi cekerse siz de bir bakin cuma yarislarina, bayagi iyi oluyor motivasyon acisindan.
Topikimizden yarışmacı mı çalıyorsunYok ya benimki öyle ciddi oranda zayıflama ihtiyacından değil, Süre kısa hem zayıflayayım hem eğleneyim dedim sosyetik arkadaşarımla Olurda Çok kilo alırsam ilerde bir uğrarım
şuanki kilommm62,8
benim düğünüm varda yakın zamanda sizinle devam edersem daha cabuk veririm diye düşündüm.. yarışmaya dahıl olmasam da olurBir geyik topik ici kararlastirdigimiz bu yarisma 16 gun suruyor. Diyet yarismasi bugun aksama kadar basliyor , eylulun 28 sabahinda bitiyor. Yapmaniz gereken tek sey suan ki kilonuzu yazmaniz ve her dort gunde bir sabah kilo bildirimini yapmaniz.
Kilonuz ne olursa olsun bize gerekli olan sadece verdiginiz kilo. Oran hesabina dayali bir yarisma. 16 gun sonunda yuzdesi fazla olan kazanacak.
Yedikleriniz serbest isterseniz topikten zayiflamaya konusunda akil alabilirsiniz. Aksamki basvurular kabul edilmeyecek.Biz ciddi bir muesseseyiz. Zaten listeye ekliycem gelince.
Odul verdiginiz kilolar olacak.
Kolay gelsin.
Bir sonraki kilo bildirimi eylul 16 sabah. Sonraki eylul 20 sabah . Bir sonraki eylul 24 sabah ve son olarak 28 sabah . Burada yarisma bitiyor. Isteyen resmini ceker tarti resmiyle katilir , isteyen katilmaz boyle bir zorunluluk yok.
No. Katilimcilarimiz 12 Eylul Kilo/kg. 16 Eylul Kilo/kg. 20 Eylul Kilo/kg. 24 Eylul Kilo/kg. 28 Eylul Kilo/kg. [TR]
[TD]1[/TD]
[TD] A AklinYolu1 [/TD]
[TD1]66.5 [/TD1][/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]@oranje [/TD]
[TD1]56.0[/TD1][/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]@asigimasikk [/TD]
[TD1]64.0[/TD1][/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]@sevimgul123 [/TD]
[TD1]64.0[/TD1][/TR][TR]
[TD]5[/TD]
[TD]pinkstrap [/TD]
[TD1]57.0[/TD1][/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]EnHarbiKiz [/TD]
[TD1]59.5[/TD1][/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]@elkremi [/TD]
[TD1]58.0[/TD1][/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]@Dilaraginosss [/TD]
[TD1]55.6[/TD1][/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]@damla321_ [/TD]
[TD1]62.8[/TD1][/TR]
No. Katilimcilarimiz 16 Eylul Kilo Oran yuzdesi(%) 20 Eylul Kilo Oran Yuzdesi(%) 24 Eylul Kilo Oran Yuzdesi(%) 28 Eylul Kilo Oran Yuzdesi(%) Toplam Kilo Oran Yuzdesi(%) [TR]
[TD]1[/TD]
[TD] A AklinYolu1 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]@oranje [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]@asigimasikk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]@sevimgul123 [/TD]
[/TR][TR]
[TD]5[/TD]
[TD]pinkstrap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]EnHarbiKiz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]@elkremi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]@Dilaraginosss [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]@damla321_ [/TD]
[/TR]
benim düğünüm varda yakın zamanda sizinle devam edersem daha cabuk veririm diye düşündüm.. yarışmaya dahıl olmasam da oluro
tamam teşekkür ederim :) sabah 70 kiloydumBenim icin sorun yok aslinda ama iste dun basladik. Sen yine de simdiki kilonu yaz . Itiraz etmeyen olursa katilabilirsin.
tamam teşekkür ederim :) sabah 70 kiloydum
69.8 di dün gece bişeyler yedimdeDun kac kilo oldugunu hatirliyor musun, hatirliyorsan onu, hatirlamiyorsan bunu yazalim.
Slm kızlar banada yer varmı şuanki kilo 61.2
Ok kilom 58 beni 17.yazamaz misin ? :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?