- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
sonradan katılıp sağlam rakip olacaksan olmaz amakilonu dengede tut beni geçme mesela
fincan kek yap, içinde yağ yok kalori açısından iyi :)Ay lucky kızma ama canım pasta istiyor ne pişirsem acaba hazır evdeyim tatil
Bizdensin yaDoğruyu söylemek gerekirse yıllardır bu kiloya düşmek istiyorum. Defalarca başa sardım ama olmadı gitti. Artık sağlam rakip miyim sen söyle
O zaman şimdilik katılmış olayım, kimseden itiraz olmazsa devam edeyim.
2 gün önceki kilom 51.4 hedef kilom 48.
bir aksilik olmazsa hafta içi spora başlayarak destekleyeceğim kendimi.
Özel bir diyet uygulamıyorum, her şeyi yiyorum ama her zamankinden az porsiyonlar halinde.
Ay lucky kızma ama canım pasta istiyor ne pişirsem acaba hazır evdeyim tatil
Biz de her sey serbest , verilen kilo yuzde hesabina gore gidiyoruz o yuzden senin kilonun bizim icin onemi yok ama verdigin kilonun var. 6 kilo vermeyi hedefliyorum ben sen rahat ulasirsin.
Kiz yarismadayiz, ne pastasi ne pogacasi.Bir sey pisirme Turk kahvesi ic . Salatalik birseyler ye.
Zaten evet oran hesabı olduğu için kimse kimseyi olumsuz etkilemez. Aslında miktar olarak az gözüküyor ama benim dirençli bir yapım var. 51 e kadar rahat veriyorum, altına inemiyorum.
Onu bilmiyorum ki var mı tarifi pink ?fincan kek yap, içinde yağ yok kalori açısından iyi :)
Lucky cimmm nolur kiii bi parçacıkBiz de her sey serbest , verilen kilo yuzde hesabina gore gidiyoruz o yuzden senin kilonun bizim icin onemi yok ama verdigin kilonun var. 6 kilo vermeyi hedefliyorum ben sen rahat ulasirsin.
Kiz yarismadayiz, ne pastasi ne pogacasi.Bir sey pisirme Turk kahvesi ic . Salatalik birseyler ye.
varr püf noktalarıyla beraber özeline atayım ben :)Onu bilmiyorum ki var mı tarifi pink ?
Onu bilmiyorum ki var mı tarifi pink ?
Eşime yapayım bari bi tane de akşam ben yerim sadeceee bi taneevarr püf noktalarıyla beraber özeline atayım ben :)
Sana fincan resmi koyacaktim, google da ic camasiri resmi cikti. Ne is.
Google benden yana bugün İyi ki koymamışın fincanı taştan otacaklardı yoksaaa
Aaaa o ne için bildim beeeenHayir fincanla sutyenin arasindaki baglantiyi cozemedim ama ben buyuk fincan yazmistim, belki ondan.
Yok yoook sustumAman burdan soyleme.
Yok yoook sustum
Ben iki ayda 9 kilo verdim aranizda en sanssizi benim suan. Benimde kilo vermem durdu ama bir haftada toparlarim ben.
Kek yapcam biraZdan şimdi bi kahve yapayım da size de ikram edeyimNeyse...Kek mi yapiyordun sen. Ben latte iciyorum. Tatli krizim gelirse sekerli Turk kahvesi yaparim.
Sagol canim.Maşallah
Kek yapcam biraZdan şimdi bi kahve yapayım da size de ikram edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?