16 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Biz de her sey serbest , verilen kilo yuzde hesabina gore gidiyoruz o yuzden senin kilonun bizim icin onemi yok ama verdigin kilonun var. 6 kilo vermeyi hedefliyorum ben sen rahat ulasirsin.

Ay lucky kızma ama canım pasta istiyor ne pişirsem acaba hazır evdeyim tatil

Kiz yarismadayiz, ne pastasi ne pogacasi. Bir sey pisirme Turk kahvesi ic . Salatalik birseyler ye.

Zaten evet oran hesabı olduğu için kimse kimseyi olumsuz etkilemez. Aslında miktar olarak az gözüküyor ama benim dirençli bir yapım var. 51 e kadar rahat veriyorum, altına inemiyorum.

Zaten evet oran hesabı olduğu için kimse kimseyi olumsuz etkilemez. Aslında miktar olarak az gözüküyor ama benim dirençli bir yapım var. 51 e kadar rahat veriyorum, altına inemiyorum.

Ben iki ayda 9 kilo verdim aranizda en sanssizi benim suan. Benimde kilo vermem durdu ama bir haftada toparlarim ben.

Lucky cimmm nolur kiii bi parçacık Tamam tamam ay bugün evdeyim mutfak beni çağırıyoooo Ama azmimden ödün vermicem vee türk kahvemi ocağa koycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…