- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Burdayı burda açız lucky açızGunaydin herkes burda mi. Nasil gidiyor . Arada ses verin.
Bi sofra kurdum var ya kuş sütü eksik hadi bana gelinGunaydin herkes burda mi. Nasil gidiyor . Arada ses verin.
Burdayı burda açız lucky açız
Bi sofra kurdum var ya kuş sütü eksik hadi bana gelin
Temzlikde iyi kilo verdiriyor yanlız bak, terlete terlete :)Ac kal biraz da iyidir iyi. Yemisin pogacalari, simdi itiraz ediyorsun.
Ben sutlu gevregimi yedim. Bir de lattemi icicem sonra temizlik yapicam biraz. Yani bugun mesgulum gelemem.
Biraz geç de olsa beni de aranıza alır mısınız? Zaten bir haftadır dikkat ediyorum yeme içmeme, birkaç gün önceki kilomdan başlatabiliriz?
Temzlikde iyi kilo verdiriyor yanlız bak, terlete terlete :)
Bas bas bagiriyorum burda katilim kapaniyor diye katilim kapandi . Aslinda ben bu konularda cok katiyimdir ama sizi kirmakta istemiyorum. Bu sekilde katilim hic kapanmayacak.
Temizlik dediysem bir bulasiklari koyucam, copleri goturucem o.Buyuk temizligi sali tartildiktan sonra yapicam.
Ac kal biraz da iyidir iyi. Yemisin pogacalari, simdi itiraz ediyorsun.
Ben sutlu gevregimi yedim. Bir de lattemi icicem sonra temizlik yapicam biraz. Yani bugun mesgulum gelemem.
Yanlız benim zayıflama muhabbeti ters işliyor yarım kilo almışım, yemeden içmeden o nasıl oluyor ki yaBas bas bagiriyorum burda katilim kapaniyor diye katilim kapandi . Aslinda ben bu konularda cok katiyimdir ama sizi kirmakta istemiyorum. Bu sekilde katilim hic kapanmayacak.
Temizlik dediysem bir bulasiklari koyucam, copleri goturucem o.Buyuk temizligi sali tartildiktan sonra yapicam.
Yok kırılmadım, neden kırılayım sonuçta belli kurallar olmazsa hiçbir topic sağlıklı ilerleyemiyor. Ben aslında hiç öyle zayıflama yarışmasına katılmayı düşünmemiştim, forum takipte görünce, bir de tam da benim hedeflediğim tarih olduğunu fark edince neden olmasın dedim. Şansımı denemek istedim.
Herkese güzel zayıflamalar
Yanlız benim zayıflama muhabbeti ters işliyor yarım kilo almışım, yemeden içmeden o nasıl oluyor ki ya
Ama napiyim yaniiii tamam artık onu da yemiceem
2 gun onceki(Eylul 12) kilonu soyle ama gruptan itiraz eden olursa listeden cikabilirsin haberin olsun.
Bizim kızlar kompleksiz, takan yok gibi ama sen bilirsin :)Topicte sıkıntıya sebep olmak istemem. hiç katılmayayım ben sizin için de benim için de en iyisi böylesi bence.
Topicte sıkıntıya sebep olmak istemem. hiç katılmayayım ben sizin için de benim için de en iyisi böylesi bence.
Benim icin bir sorun yok , arkadaslarda iyilerdir. Itiraz edeceklerini sanmiyorum ama bir ihtimal soyleyeyim dedim. Sen bilirsin.
sonradan katılıp sağlam rakip olacaksan olmaz amaO zaman şimdilik katılmış olayım, kimseden itiraz olmazsa devam edeyim.
2 gün önceki kilom 51.4 hedef kilom 48.
bir aksilik olmazsa hafta içi spora başlayarak destekleyeceğim kendimi.
Özel bir diyet uygulamıyorum, her şeyi yiyorum ama her zamankinden az porsiyonlar halinde.
Ay lucky kızma ama canım pasta istiyor ne pişirsem acaba hazır evdeyim tatilBen de kilo aldim gibi hissediyorum.
Pogaca ci geldi hanimmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?