- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
TamamSagol canim.Senin gibi 51 olsam hic bu yarismaya katilmam bile. Boyun kac kendine neden eziyet ediyorsun.
Tamam afiyet olsun, fincan buyuk olsun.
Bu sana gelsin LUckyEki Görüntüle 1242939
Bende seversin diye onu seçtim tühSagol canim Turk kahvesini severimYanindaki ne badem mi.
Bir ay once Eiffel kulesine ciktim cikmaz olaydim , yukseklik korkum var diye ciktigim gibi indim asagi. Arkadasla da bozustuk, ugursuz yer.
Bende seversin diye onu seçtim tühNeyse bari afiyet olsun efenimm Şeyyy evet badem ama yani süs olsun diye canım benim olurmu öyle şey
Öok hızlıyımdır çaktırmadan yemede üstüme yokturGoruntusu guzel ama tabagin.
Arada goturuyorsun dilos.
Öok hızlıyımdır çaktırmadan yemede üstüme yokturBen kaçıyorum ütü yapmam lazım haftalık dağ gibi biriktiler öpüldünüz
Kadıköy' den istediğiniz varmı kızlar gidip gezip kalori yakayım
Sen daha yıkamadın mı onları :)Yok keyfine bak. Sizin yuzunuzden midem kazindi yarim tost ve ayran ictim. Kilo alirsam yakarim bu topigi.Ben de kaldim burda , bulasiklarda kaldi gideyim bari.
Sen daha yıkamadın mı onları :)
:) kalk kalk başla sen gerisi gelirCik.... Hic kalkasim yok. Tost icin nasil kalktim hatirlamiyorum.
:) kalk kalk başla sen gerisi gelir
Sagol canim.Senin gibi 51 olsam hic bu yarismaya katilmam bile. Boyun kac kendine neden eziyet ediyorsun.
Tamam afiyet olsun, fincan buyuk olsun.
Şimdi ben sana yeme diycem bana karışma diye çemkircenIste baslamak zor. Baslayamiyorum. Sizden ayri kalmak zor geliyor.Karnim ac benim.
Boyum 1.58 işte idealim de 48 oluyor
Ben hemen ağırlaşan biriyim, düşün bu halimle bile hareketlerim yavaş ve hantal. Hemen nefesim tıkanıyor falan.
Benimki de bi heves işte
Şimdi ben sana yeme diycem bana karışma diye çemkircenyoğurt ye
Nayiirrrrr nolamaazzzz intihar edicigiiimmmmmm 60.100 gösterdi tartiiiii
Kilo vermem lazim laa almam degilll
Lucky sorumlusu sensinodul olmadigi icin vucut saldi kendini herhal
Butun topik kilo aliyor ne bicim yarisma bu.Daha iki gun var salmayin kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?