16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

anladım canım,inşallah en kısa zamanda kendi sınıfında olur
aktardan malzeme alsanda heryer ot oluyo,ufak aktar dükkanına dönüyo ev bide onu takip etmek dert,o bitti şunu al

kızlar günaydın
muhtemelen benden başka kimse olmaz bugün,ben bekçilik yapar korurum buraları gözünüz arkada olmasın dünkü menüm;

Sabah (saat 07:45)
* 1,5 dilim ekmek
* 3 dilim peynir
* 3 tane zeytin
* maydanoz
* domates
* 1 bardak şekersiz çay

Ara Öğün (saat 09:15)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* 1,5 dilim ekmek
* musakka
*
*
Ara Öğün (saat 15:30)
* 2 kaşık yoğurt
* 0,5 kaşık ruşeym
* 1 armut
* üzüm

Akşam (saat 20:00) (çok geçe kaldı biliyorum ama çarşıda işlerimiz vardı ancak yiyebildik)
* 3 salatalık turşusu
* 1 tutam kapuska turşusu
* yeşillik salata
* kuru fasulye
* 1 dilim ekmek

Son Öğün (saat 22:00) (dün akşam sekiz buçukta arkadaşlar oturmaya geldi,evde ikramlık bişey yoktu bende kestane yaptım bide burçak bisküviyle,küçük tek lokmalık kekler varya onlardan çıkardım,bide meyva,tabi az da olsa bende tatlarına baktım)
* 1/4 elma
* 1/4 armut
* 1 burçak bisküvi
* 1 top kek mini
* 10 küçük kestane

günaydınnnn

menüne uymuşsun son misafir işi bozmuş demiyecem ara öğün olmuş sayalaım

dün yediklerim
sabah yeşil çay ve kraker yedim
ara (10) :2 kuru kayısı 9 badem nescafe
ara (12) : süt
öğle : (13) : 2 kaşık çorba 5 kaşık şehriye pilavı çeyrek porsiyon tavuk ayran
ara (15) 1 yeşil elma
ara ( 17) 4 adet form bisküvi ( biz ona sunta diyoruz tadı tuzu yok :) )
akşam (20:30) bir dilim ekmek le salça hamsi ve yeşil soğan

şekersiz çay

1 lt su

annem salça yapmış onu tatmak için ekmekle yedim

menün gayet güzel yanlız sabahları daha besleyici olsa daha güzel olur
form bisküviye bizde sunta derdik
salçalı ekmeğe bayılırım

O son posta olmasaymış iyiymiş:) ve kestane çok kalorili diye hatırlıyorum dikkat et derim

O son posta olmasaymış iyiymiş:) ve kestane çok kalorili diye hatırlıyorum dikkat et derim

sorma canım yaa,hergün bi kaçamağım oluyo,dün misafirler aniden gelince evde de ikramlık bişeylerde olmayınca 2,5 kilo kestaneyi pişirdim ve o kadar kestanenin içinden ancak 10 taneyle sınırlayabildim kendimi
bu akşamda balığa misafirim gelebilir,balık+turşulu salaya yaparım,peşinede helva veririm,evde başkada bişey yok

Günaydın hanımlar. Kahvaltım bugün ağır oldu aslında özlemişim haftasonu kahvaltısını.
Önce bir bardak ılık limonlu ballı su
1 domates 1 biber
7 lokma ekmekle birlikte yediğim sucuklu yumurta
Yarım kase yoğurt

Bak kendi balığını yağsız pişir bolca yeşillik domates ve limonla koca bi kaşe salata yapar doyarsın ve tatlı olarak 2 tane kuru kayısı mis gibi olur

ohh afiyet olsun canım

Bak kendi balığını yağsız pişir bolca yeşillik domates ve limonla koca bi kaşe salata yapar doyarsın ve tatlı olarak 2 tane kuru kayısı mis gibi olur
yağsız alüminyum folyada pişirmeyi biliyodum,tv de zararlarını dinledikten sonra artık kullanmam onu,başka türlü bildiğin bi yol varmı canım
muhtemelen ya hamsi alırız yada palamut

yağsız alüminyum folyada pişirmeyi biliyodum,tv de zararlarını dinledikten sonra artık kullanmam onu,başka türlü bildiğin bi yol varmı canım
muhtemelen ya hamsi alırız yada palamut
Alüminyum folyo kullanmıyorum ben. Varsa döküm davada yagsiz pisirebilirsin. Yada yağlı kağıt kullanarak hamsiyi tost makinesinde yada fırında yada tavada pisirebilirsin palamutu da fırına koyarsın çok az zeytinyağı kullanabilirsin

döküm tavam yok ama yağlı kağıt var,kendi balığımı onda yapayım o zaman,misafir varken uğramak zor olacak ama olsun napalım mecburum, teşekkür ederim

Guzel gitmişsinhaha bende sunta diyorum

Kestane fazla olmuş şeker çok var içinde bide nişastalı e bide aburcubur ama telafı edersin

Bende bugun aile kahvaltısı oldugu için yedim ama ara oğun ve akşamı telafi edecem pzrt işallah küsüratsız 62 olurum

Topluca hepinize gunaydın kızlar..ben kvalidemdeyim birazdan görümcemle alışverişe çıkcaz pek giremem ama akşam burdayım
kolay gelsin canım
benimde akşama misafirim var,yarında evdeyim,iş güç pek giremem heralde,büyük gün pazartesi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…