Norm fazlası okulda gerekli öğretmenden fazlası demek. Ben sınıf öğretmeniyim geçen yıl iki sınıf mezun oldu ve bu yil tek şube sınıf açıldı hizmet puanı en düsuk ben olunca sınıfımı onlardan birine verdiler beni de anasinifina geçici olarak görevlendirdiler.
Aslında en güzeli aktardan malzemeleri alıp kendi çayımızı kendimizin yapması. Ben çok almıyorum ama epeydir çayımı da yapmaz oldum
kızlar günaydın
muhtemelen benden başka kimse olmaz bugün,ben bekçilik yapar korurum buralarıgözünüz arkada olmasın dünkü menüm;
Sabah (saat 07:45)
* 1,5 dilim ekmek
* 3 dilim peynir
* 3 tane zeytin
* maydanoz
* domates
* 1 bardak şekersiz çay
Ara Öğün (saat 09:15)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* 1,5 dilim ekmek
* musakka
*
*
Ara Öğün (saat 15:30)
* 2 kaşık yoğurt
* 0,5 kaşık ruşeym
* 1 armut
* üzüm
Akşam (saat 20:00) (çok geçe kaldı biliyorum ama çarşıda işlerimiz vardı ancak yiyebildik)
* 3 salatalık turşusu
* 1 tutam kapuska turşusu
* yeşillik salata
* kuru fasulye
* 1 dilim ekmek
Son Öğün (saat 22:00) (dün akşam sekiz buçukta arkadaşlar oturmaya geldi,evde ikramlık bişey yoktu bende kestane yaptım bide burçak bisküviyle,küçük tek lokmalık kekler varya onlardan çıkardım,bide meyva,tabi az da olsa bende tatlarına baktım)
* 1/4 elma
* 1/4 armut
* 1 burçak bisküvi
* 1 top kek mini
* 10 küçük kestane
evet canım biraz geç bi ara öğün,işte birileri gelince birşey yemeden de olmuyogünaydınnnn
menüne uymuşsun son misafir işi bozmuş demiyecem ara öğün olmuş sayalaım
dün yediklerim
sabah yeşil çay ve kraker yedim
ara (10) :2 kuru kayısı 9 badem nescafe
ara (12) : süt
öğle : (13) : 2 kaşık çorba 5 kaşık şehriye pilavı çeyrek porsiyon tavuk ayran
ara (15) 1 yeşil elma
ara ( 17) 4 adet form bisküvi ( biz ona sunta diyoruz tadı tuzu yok :) )
akşam (20:30) bir dilim ekmek le salça hamsi ve yeşil soğan
şekersiz çay
1 lt su
annem salça yapmış onu tatmak için ekmekle yedim
menün gayet güzel yanlız sabahları daha besleyici olsa daha güzel olur
form bisküviye bizde sunta derdik
salçalı ekmeğe bayılırım
O son posta olmasaymış iyiymiş:) ve kestane çok kalorili diye hatırlıyorum dikkat et derimkızlar günaydın
muhtemelen benden başka kimse olmaz bugün,ben bekçilik yapar korurum buralarıgözünüz arkada olmasın dünkü menüm;
* 1,5 dilim ekmek
* 3 dilim peynir
* 3 tane zeytin
* maydanoz
* domates
* 1 bardak şekersiz çay
* 1,5 dilim ekmek
* musakka
*
*
* 2 kaşık yoğurt
* 0,5 kaşık ruşeym
* 1 armut
* üzüm
Akşam (saat 20:00) (çok geçe kaldı biliyorum ama çarşıda işlerimiz vardı ancak yiyebildik)
* 3 salatalık turşusu
* yeşillik salata
* kuru fasulye
* 1 dilim ekmek
Son Öğün (saat 22:00) (dün akşam sekiz buçukta arkadaşlar oturmaya geldi,evde ikramlık bişey yoktu bende kestane yaptım bide burçak bisküviyle,küçük tek lokmalık kekler varya onlardan çıkardım,bide meyva,tabi az da olsa bende tatlarına baktım)
* 1/4 elma
* 1/4 armut
* 1 burçak bisküvi
* 1 top kek mini
* 10 küçük kestane
O son posta olmasaymış iyiymiş:) ve kestane çok kalorili diye hatırlıyorum dikkat et derim
Bak kendi balığını yağsız pişir bolca yeşillik domates ve limonla koca bi kaşe salata yapar doyarsın ve tatlı olarak 2 tane kuru kayısı mis gibi olursorma canım yaa,hergün bi kaçamağım oluyo,dün misafirler aniden gelince evde de ikramlık bişeylerde olmayınca 2,5 kilo kestaneyi pişirdim ve o kadar kestanenin içinden ancak 10 taneyle sınırlayabildim kendimi
bu akşamda balığa misafirim gelebilir,balık+turşulu salaya yaparım,peşinede helva veririm,evde başkada bişey yok
ohh afiyet olsun canımGünaydın hanımlar. Kahvaltım bugün ağır oldu aslında özlemişim haftasonu kahvaltısını.
Önce bir bardak ılık limonlu ballı su
1 domates 1 biber
7 lokma ekmekle birlikte yediğim sucuklu yumurta
Yarım kase yoğurt
yağsız alüminyum folyada pişirmeyi biliyodum,tv de zararlarını dinledikten sonra artık kullanmam onu,başka türlü bildiğin bi yol varmı canımBak kendi balığını yağsız pişir bolca yeşillik domates ve limonla koca bi kaşe salata yapar doyarsın ve tatlı olarak 2 tane kuru kayısı mis gibi olur
Alüminyum folyo kullanmıyorum ben. Varsa döküm davada yagsiz pisirebilirsin. Yada yağlı kağıt kullanarak hamsiyi tost makinesinde yada fırında yada tavada pisirebilirsin palamutu da fırına koyarsın çok az zeytinyağı kullanabilirsinyağsız alüminyum folyada pişirmeyi biliyodum,tv de zararlarını dinledikten sonra artık kullanmam onu,başka türlü bildiğin bi yol varmı canım
muhtemelen ya hamsi alırız yada palamut
Alüminyum folyo kullanmıyorum ben. Varsa döküm davada yagsiz pisirebilirsin. Yada yağlı kağıt kullanarak hamsiyi tost makinesinde yada fırında yada tavada pisirebilirsin palamutu da fırına koyarsın çok az zeytinyağı kullanabilirsin
Guzel gitmişsindün yediklerim
sabah yeşil çay ve kraker yedim
ara (10) :2 kuru kayısı 9 badem nescafe
ara (12) : süt
öğle : (13) : 2 kaşık çorba 5 kaşık şehriye pilavı çeyrek porsiyon tavuk ayran
ara (15) 1 yeşil elma
ara ( 17) 4 adet form bisküvi ( biz ona sunta diyoruz tadı tuzu yok :) )
akşam (20:30) bir dilim ekmek le salça hamsi ve yeşil soğan
şekersiz çay
1 lt su
annem salça yapmış onu tatmak için ekmekle yedim
Bende valla seviyorum içiyorum. Türkkahvesi ve 2si 1 arada farketmiyor kahve olsun yeterİkisi bi arada kahveyi tercih ediyorum genelde okuldayken. Çok seviyorum ben
Kestane fazla olmuş şeker çok var içinde bide nişastalı e bide aburcubur ama telafı edersinkızlar günaydın
* 1,5 dilim ekmek
* 3 dilim peynir
* 3 tane zeytin
* maydanoz
* domates
* 1 bardak şekersiz çay
* 1,5 dilim ekmek
* musakka
*
*
* 2 kaşık yoğurt
* 0,5 kaşık ruşeym
* 1 armut
* üzüm
* 3 salatalık turşusu
* yeşillik salata
* kuru fasulye
* 1 dilim ekmek
* 1/4 elma
* 1/4 armut
* 1 burçak bisküvi
* 1 top kek mini
* 10 küçük kestane
Bende bugun aile kahvaltısı oldugu için yedim ama ara oğun ve akşamı telafi edecem pzrt işallah küsüratsız 62 olurumGünaydın hanımlar. Kahvaltım bugün ağır oldu aslında özlemişim haftasonu kahvaltısını.
Önce bir bardak ılık limonlu ballı su
1 domates 1 biber
7 lokma ekmekle birlikte yediğim sucuklu yumurta
Yarım kase yoğurt
kolay gelsin canımTopluca hepinize gunaydın kızlar..ben kvalidemdeyim birazdan görümcemle alışverişe çıkcaz pek giremem ama akşam burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?