16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

hedefim 57 canım, başlangıç kilomda 61,8 yazabilirsin
anlaştık kaptan o zaman menü paylaşmaya devam edelim,birbirimize hatalarımız söyleyelim,ve kalan kiloları en kısa sürede verelim hepberaber
aynen cnm

pazartesi iyidir bencede
ooo kaçamaksız hafta sonu bu çok büyük bir başarı tebrik ederim seni

pazartesi iyidir bencede
ooo kaçamaksız hafta sonu bu çok büyük bir başarı tebrik ederim seni

Oğunleri dengeledim cnm
Mesela burgerking de menude yedim ben ama kolamın tadına baktım , mayonezde aynı şekilde ve 4 yedim akşam yemedim hiçbişey

Kahvaltıda aile sofrası oldugu için ekmeğe girmeden herseyden yiyorum ve oğlen yemiyorum. 2 oğun sayıyorum

Akşamda daha hafif yiyorum gibi ...

Yani o yuzden kaçamagım yok dedim çünkü ekstradan call almıyorum neyi yiyorsam seviyorsam dengeliyorum

yöntemin çok güzel, aslında akşamları erken kapatmak lazım ama benim mide rahatsızlığımdan dolayı çok erken kapatamıyorum,7-8 arası yiyebiliyorum yemeğimi

Günaydın kizlar bu ilk haftamizdi çok yeniyız bu hafta gayretimiz dahada artsın inşallah
Dry 64 kiloyum
bu hafta min 1 kilo vermek hedefim.
Benim bide sağlıklı yaşam biçimine alışmak lazım yavaş yavaş bırakmaya çalışıyorum zararlilari ama psikoloji insanı çok etkiliyor hayatımı her yönden duzene sokmaya çalışıyorum. Bakalım.

yöntemin çok güzel, aslında akşamları erken kapatmak lazım ama benim mide rahatsızlığımdan dolayı çok erken kapatamıyorum,7-8 arası yiyebiliyorum yemeğimi

CANIM akşam yatmadan 3-4 saat önce yeme işlemi bitse sıkıntı olacağını düşünmüyüorummm

Kalkınca bir bardak su

Kahvaltı
2 dilim ekmek arası peynir+ceviz bir tane biber +1 b.çay

ara 1 şeftali

öğle: 7 tane yaprak sarma+1 bardak ayran+1 bibe

ara: 1 adet wasa yanında bitki çayı içerimm

akşam : herhangi bir fikrim yok şuaannn

benim kahvaltımmmm

bir yumurta
bir üçgen peynir
salata domates
iki dilim çavdar ekmeği
salça 1 kaşık
şekersiz çay

ara: 2 si bir arada nescafe
sabah ve öğlen kolay oluyoda akşam eve gidince ne bulursam yiyince herşey bozuluyo

7 yaprak sarmyla kendini frenlersen helal kız sana

kızlar kahvaltılarınız güzel,sanırım kahvaltıyı güzel yapıp akşam mı şaşıyoruz nedir?

7 tane yaprak sarmasıyla nasıl doyacan kız,yanında domates+salatalık doğrasan (yanlız bende yemeye teşvik ediyorum kızdım kendime)
akşam için benimde fikrim yok,bi tarhana çorbam var,başka ne yapsam bilmiyorum şuan

getirmedimmm domates vs doyarım yaaaaa

benim de mercimek çorbam var sadeceeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…