hedefim 57 canım, başlangıç kilomda 61,8 yazabilirsin
anlaştık kaptano zaman menü paylaşmaya devam edelim,birbirimize hatalarımız söyleyelim,ve kalan kiloları en kısa sürede verelim hepberaber
pazartesi iyidir bencedeBen niye tartı gununu pzrt yaptım :)) pzrt tartılacağız korkusundan az yiyelim dikkat edelim diye.. haftaortası yapsaydım toparlarız çarşambaya kadar düşüncesiyle daha relax takılacaktık. Benim kaçamağım olmadı çok şükür , telafi edebildim
pazartesi iyidir bencede
ooo kaçamaksız hafta sonu bu çok büyük bir başarı tebrik ederim seni
benimki bosh canım 62,0 gösteriyo yani virgülden sonra tek hane varAslında dijitaller hep veriyo o degeri ama bende seninkini merak ettim. Benimki simbo
kolay gelsin canım,Kahvaltılarınızı bekliyorum eleştirmek için :))))))
Siz yazana kadar bende evi supureyim iş çokkk kızlar fazla oyalandım görüşürüzzz
Oğunleri dengeledim cnm
Mesela burgerking de menude yedim ben ama kolamın tadına baktım , mayonezde aynı şekilde ve 4 yedim akşam yemedim hiçbişey
Kahvaltıda aile sofrası oldugu için ekmeğe girmeden herseyden yiyorum ve oğlen yemiyorum. 2 oğun sayıyorum
Akşamda daha hafif yiyorum gibi ...
Yani o yuzden kaçamagım yok dedim çünkü ekstradan call almıyorum neyi yiyorsam seviyorsam dengeliyorum
yöntemin çok güzel, aslında akşamları erken kapatmak lazım ama benim mide rahatsızlığımdan dolayı çok erken kapatamıyorum,7-8 arası yiyebiliyorum yemeğimi
CANIM akşam yatmadan 3-4 saat önce yeme işlemi bitse sıkıntı olacağını düşünmüyüorummm
aynen canım,zaten kan hapı aldığım için akşam 8 den sonra bişey yememeye çalışıyorum,çay bile demlemiyorum artık evde,ben içmiyosam kimse içmesin
kahvaltı çok güzelSabah öğün
8 de 1 bardak alkali su
09.00 da
1.5 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 çatal peynir
2 lokma çavdar ekmeği
Az şekerli çay
sinbo cnm benmkide ama dijitaller hep böyle
Kalkınca bir bardak su
Kahvaltı
2 dilim ekmek arası peynir+ceviz bir tane biber +1 b.çay
ara 1 şeftali
öğle: 7 tane yaprak sarma+1 bardak ayran+1 bibe
ara: 1 adet wasa yanında bitki çayı içerimm
akşam : herhangi bir fikrim yok şuaannn
7 yaprak sarmyla kendini frenlersen helal kız sana
Kalkınca bir bardak su
Kahvaltı
2 dilim ekmek arası peynir+ceviz bir tane biber +1 b.çay
ara 1 şeftali
öğle: 7 tane yaprak sarma+1 bardak ayran+1 bibe
ara: 1 adet wasa yanında bitki çayı içerimm
akşam : herhangi bir fikrim yok şuaannn
benim kahvaltımmmm
bir yumurta
bir üçgen peynir
salata domates
iki dilim çavdar ekmeği
salça 1 kaşık
şekersiz çay
ara: 2 si bir arada nescafe
sabah ve öğlen kolay oluyoda akşam eve gidince ne bulursam yiyince herşey bozuluyo
kızlar kahvaltılarınız güzel,sanırım kahvaltıyı güzel yapıp akşam mı şaşıyoruz nedir?
7 tane yaprak sarmasıyla nasıl doyacan kız,yanında domates+salatalık doğrasan (yanlız bende yemeye teşvik ediyorum kızdım kendime)
akşam için benimde fikrim yok,bi tarhana çorbam var,başka ne yapsam bilmiyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?