16 kilom var ve 5 ay vaktim kaldi

Teşekkür ederim canim
Bende meyveyi cok seviyorum ama fazla yemekte kilo yapıyor bu ara bende meyveye çok dayandim
Aksam da
5_6 kasik makarna biraz fazla ama guzel olmuştu...
Sarımsaklı yogurtlu karnabahar
Lahana haşlama yedim...
Sanki kilo vermemisim gibi hissediyorum cok siskinlik var gibi

Evet canim tartilacagim kilo almis olsam bile yazacağım yani...
Ben biraz yavas kilo veriyorum ama olsun mayista 98 dim nasil biranda 83 oldum bilmiyorum bile.... herseyden yedim ama az ve duzenli yedim... hic aç kalmadim.
Şimdi kilo vermemiş gorunsem bile bir zaman sonra birden 2 kilo falan gidiyor... mesela 8 ocakta 85.4 tüm gecen pazartesi ise 83.3 tüm.

Bazen düşünüyorum neden artik zor gidiyor diye ama eski kilomu düşününce şuanki halimi cok seviyorum ama yine de ayna da siskoyum:((((

Evet bugün misafirim gelecek aksama o yuzden hep hazırlık temizlik falan yaptim
Sabah kahvaltimi saat 2 de yaptim
Kiymali yumurta
1 dilim beyaz ekmek
10 tane sarma
2 tane zeytin
Akşam yemeği ni ise saat 6 da yedim
2 tane patlican dolmasi
2 tane biber dolmasi
2 tane sarma
3 kasik yogurt
1 küçük ispanakli börek

Evet dun misafir olunca günüm bayagi yogun geçti
82.7 kiloyum gecen hafta 83.3 kilo idim yani 600 gram daha gitti... insallah yavasda olsa hesi gider

Sen tartildin mi canım..
Aksami ne kadar hafif gecirisen kilo verirsin bende sabah kahvaltı da abarttim ahsami hafif geçireceğim

Benide alın aranıza :)
ekim 2014te düğünüm var ama ben hazirana kadar istediğim kiloya inmek istiyorum :)
76,6 civarıydı en son kilom :) benimde 12 kilo filan vermem lazım sanırım boyum 171:)

yani 5 aylık sürede sizinle bendeee vermek istiyoruummm:16:

Sabah kajvaltimla ogle yemegimi birlestirdim. O yuzden uzun zamandir yemedigim kadar ekmek yedim.

Biraz peynir
7 zeytin
3 dilim ekmek
1 bardak meyvesuyu

Su sadece 2 bardak ictim. 1 litreden fazla icemiyorum maalesef. Aksam 5de finalim vsr gitmeden sorda yapacağım insallah.

bende yarından sonra menülerimi yazayım yurtta kaldığım için yemek olayını ayarlayamıyorum maalesef :(
buraya yazarsam utancımdan az yerim :) finallerim bitince bende spora başlıcaaam :)

iyi bir başlangıç olur inşşş benm içinnnn :16:

Yemek olayini ayarlamana grek yok. Sadece sunu yap aksam yemegindenn sonra bisey yeme. Cay saati varsa gitme. Kurulari azlt ekmegi gerekirse çıkart. Corba ve sulu ye. En onemliside cikolatsyi ksmen lazim :(

Cok sevindim canım kilo vermene... bende haftaya 81 leri gormek istiyorum....
Sinavlainda guzel geçer inşallah... sabah kahvalida arkadaşta idim
Az yedim herseyden ama sıkma yapmışti yarim tane yedim... aksama da davetliyiz bakalim...

Benide alın aranıza :)
ekim 2014te düğünüm var ama ben hazirana kadar istediğim kiloya inmek istiyorum :)
76,6 civarıydı en son kilom :) benimde 12 kilo filan vermem lazım sanırım boyum 171:)

yani 5 aylık sürede sizinle bendeee vermek istiyoruummm:16:

Hoşgeldin canim... bende evlendigimde 76-77 kilo falandim boy da uzun ama cok iri duruyordum yinede keşke zayiflamaya ugrasaymisim yaaa... hadi bakalim zamanin var senin iradeli olursan güzel kilo verirsin

kızlar banada yardım edin 92 den 73 e düşmüştüm şimdi gene aldım 80kiloyum ve durmuyo dogru dürüst yemedgım halde alıyorum.büroda çok oturmaktan galiba birde insülin direnci var glifor içiyorum. daha öncede rejımle beraber içiyordum kilo vermiştim ama şimdi etki etmıyo nedense. napcam bilmiyorum en azından 65 olmam lazım :(((:14::14::14::14:

Back
X