Yuhh diyorum siz çocuğunuzu değil kızlık zarını seviyorsunuz sadece o zaman...Allah korusun tecavüze uğramış olsa napacaksınız ?
işin keyfindeyken neymiş kızlık zarı diyenler maalesef daha sonra öyle pişman oluyrlarki,o önemsenmeyen zar için dr araştırmasına giriyorlar
Kardeşinize çok dikkat edin sakın baskıcı tutum sergilemeyin ama serbestde bırakmayın arkadaş çevresini iyi tanıyın. Bunu alışkanlık haline getirmesine engel olun daha kötü durumlar olabilir okul çevresinde erkek arkadaşları bakire olmadığını duyarsa yani laf yayılırsa faydalanmaya kalkıcaklardır. Lisede bir çok kız vardı bu durumda ark.diye otel odalarında sabahlayanı mı dersin stajda mesaiye kalacam erkeklerin koynunda takılan mı dersin. Sakın şiddete girmeyin inadına yapacaktır dengeyi çok iyio sağlamak zorundasınız. Önemsemeyen arkadaşlar genital hastalıklara bakın herkez evlenmek için zar diktiriyor, bademcik ameliyatı gibi oldu zaten. Onlara sorsanız onlarda modern insanlar.
fadikeeeee nerden bildinn kızlarımıı hiç sevmiyorummmmm
Nerden çıkardın uydurma lütfennnn ....
ben kızlarımıı erkeklerle birlikte olsunn diye yetiştirmiyorumm
yukardakii arkadaşta çok doğruu söylemişş
kızınız olursaa ve erkeklere güvenip birlikte olursa aman siz birşey yapmayınnn
korunma yollarınıda anlat
bende böyle yazanlara gülüyorumm sonrada doktor bulup diktirme derdindelerrr
ailem duyarsa ne yaparımmmmm
ozamann yaptığının arkasında duracaksınnnn
arkadaşın yazdığına bakkk kızımıı sevmiyormuşumm ,hemenn kılıf uydurmuşşş
insanınn kızını koruması ,sevmemek demekmişşş
Benim soruma yanıt vermemissiniz !!! Ayrıca kızınız ilerde yetişkin olunca kadınlarla mı birlikte olsun istiyorsunuz?
Kızını değil toplumun değer yargılarını seviyorsun lafımın ardındayım, sırf sizin gibi düşünenler yüzünden kadınlar cinsellikten ve hatta evlilikten soğuyor (örnek ben ).. Kendimi korumak adına evlilik dışı ilişkiye karşıyım ama ahlaksızlık olarak görmüyorum.. Yurt dışında yaşasam 34 yaşında ve bakire olmazdım sanırım.. Haa ayrıca söylediklerinize her karşı geleni katagorize etmeyin, ben hala meryem ana kadar temizim ama SİZE GÖREEEE....
herkes hayatını istediği gibi yaşar elbet, kimse karışıp yargılayamaz.
Ama şuda bir gerçek ki hangi erkek evlendiği bayanın daha önceki ilişkilerinde cinsel birlikteliğinin olmasını normal karşılar ve kabul eder. Ben duymadım doğrusu.
Her erkek evleneceği bayanın kendisine ait olmasını ister.
Daha geçen gün burda bir konu açılmıştı.
Evlenmeden önce 2 kişiyle ilişkisi olmuş.
Eşi bilerek evlenmiş ama şimdi onu bebek sahibi olmaya layık görmüyor.
Işte erkek mantığı böyle.
Başta sever kabul eder evlenir ama bir zaman sonra bunu içine sindiremez sorun çıkar ve evlilik çatırdamaya gider.
Isteyen istediğini yaşasın ama böyle sorunlar hep var olacak.
evet haklısın ama aynı şeyi kadın da istemez mi? Böyle bir şey talep eden adama sorulmalı peki sen daha önce cinsel birliktelik yaşadın mı diye? Bu işin kadını erkeği yok, erkek bir kadının kendisine ait olmasını istiyorsa, bir kadın da erkeğin kendisine ait olmasını ister.. Erkek ilk önce kendine bir bakmalı, ondan sonra sorun kalmaz elbet..
Evet haklısın ama aynı şeyi kadın da istemez mi? Böyle bir şey talep eden adama sorulmalı peki sen daha önce cinsel birliktelik yaşadın mı diye? Bu işin kadını erkeği yok, erkek bir kadının kendisine ait olmasını istiyorsa, bir kadın da erkeğin kendisine ait olmasını ister.. Erkek ilk önce kendine bir bakmalı, ondan sonra sorun kalmaz elbet..
bakir erkek yok denecek kadar azdır ama bakire bayan vardır.
şöyle söyliyeyim erkekler evet cinsel birliktelik yaşıyor.
Bu onların doğasında var. Bu bir ihtiyaç onlar için acıkmak kadar doğal. Buna engel olamayız.
çünkü ihtiyaçlarını gidermemeleri hastalıklara yol açıyor.
Biz bayanlar cinsel ilişki yaşamadan durabiliriz erkek duramaz.
Erkek bunu yaşadığı zaman sorun olmuyor ama bayan yaşadığı zaman
bizim toplumumuz tarafından hoş karşılanmıyor.
Bana göre cinselliği evlendiğin kişiyle yaşamak en güzeli.
kendinde olmayanı baskasında aramak ne kadar mantıklıki anlamıyorum bende adam ilişkiye girmis istedigi kadınlarla evlenmeden once yasamıs yasıycagı herseyi sonrasında ilişki yasamamıs bir kadın istemesi cok sacma madem evlenmeden once iliskiye girmek bu kadar kotu sende yapma ozaman nasıl bir tezatlık anlamam erkek dayanamaz diyorlarda kadında istemiyor mu sanki bizimde var duygularımız ama kadın duygularını köreltmek zorunda kalıyor erkek ise ben erkegim deyip istedigini yasıyor oh ne ala kadınlarda bakir erkek istiyorum deyip geri cevirsin erkekleride gorsunler nasıl oluyomus
kendinde olmayanı baskasında aramak ne kadar mantıklıki anlamıyorum bende adam ilişkiye girmis istedigi kadınlarla evlenmeden once yasamıs yasıycagı herseyi sonrasında ilişki yasamamıs bir kadın istemesi cok sacma madem evlenmeden once iliskiye girmek bu kadar kotu sende yapma ozaman nasıl bir tezatlık anlamam erkek dayanamaz diyorlarda kadında istemiyor mu sanki bizimde var duygularımız ama kadın duygularını köreltmek zorunda kalıyor erkek ise ben erkegim deyip istedigini yasıyor oh ne ala kadınlarda bakir erkek istiyorum deyip geri cevirsin erkekleride gorsunler nasıl oluyomus
kesinlikle böyle. etrafımıza bir bakalım 17sini gecmiş erkeklere.hangisi ilişki yaşamamış?cok az.onlar istediği zaman istedikleriyle istediklerini yapabiliyorlar.müsade edenin bekaretini cekinmeden bozuyor.ama bir de bakın hangisi bakire olmayan
bir kadınla evlenmek ister?
en igrencide su cinsel birliktelik yasadıkları kadınlara basit kadın gozuyle bakıyorlar evlenmeden once yasamak istemiyorum cinsellik dersin bu seferde benim ihtiyacım var ozmn baskalarıyla yasarım bunu derler burda ornegini cok gordukerkekler bunu bir guc kavgasına donusturmus ne kadar cok kadınla olursam okdr erkegim mantıgındalar yoksa ihtiyac falan hikaye herkesin iradesi var sahip cıkar kendine..
ne bunu tartışmal ne de anlam vermek mümkün degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?