16 yaşındaki kardeşimin yaptığı çok büyük yanlış !

Konuları dini boyutta irdelemek, hakaret, saygısızlık, ikili tartışmalara girmek yasaktır, uyarı alma sebebidir.

Bekaret basit bi konu degil bazı arkadaşlar bunu cok basit görüyo bunun sebebi de kendilerini bi nevi rahatlamatmaya çalışmalarından dolayı... 16 yaşında kücück bi kızın boyle bi durumu asla kabul edilebilir degil 22 de olsa 30 da olsa yine degil bence çünkü bu durumu yaşayan insanlar da farklı bi rahatlık gelişiyo... artık bi engelleri kalmadıklarını düsündüklerinden dolayı evliliğin kutsal olma sebeblerinden birisi de bu konu ... sizden tek istedigim kardeşinizle birlkte uzman bir psikologa gitmeniz .

'bu durumu yaşayan insanlar da farklı bi rahatlık gelişiyo... artık bi engelleri kalmadıklarını düsündüklerinden dolayı '
genelleme yapamayalm arkadsım!!

"bu durumu yaşayan insanlar da farklı bi rahatlık gelişiyo... artık bi engelleri kalmadıklarını düsündüklerinden dolayı " derken ?? Gizli bir aşağılama sezdim..Yanılıyorumdur inşallah...Nasıl olsa bakirelik sorunum yok istediğim zaman istediğimle birlikte olmamda sakınca yok diye mi düşündüklerini ve bu şekilde davrandıklarını mı söylemek istediniz ??
Bence de genelleme yapmayın....

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada annenz bilmiyomuydu özel bi hastaneye gidip kontlr ettrblrsnz??
inş bozulmamıştr..
tamam o cocuk duygusal olarak bu hatayı yapamış olblr ama bekaretn önemini anlıck yasta sonucta ...
bozulmadysa o da buna dkkt edp ona göre hayatına devam etmeli bnce...

bnde sizn gbi düşündüm bu yazıyı ben o asagıladgzn kısma griorm galiba bu yorumu yazan kişye diorum..
o olydn snra eger merk edyosanız söliim öle olmuyr .. heral de siz her önümze gelenle tövbe tövbe...
dısardan yargılamak cok kolay gercekten!!

genelleme degil bu mantıklı düsünürseniz anlarsınız.... cok dogru kelimelerle yapılan ifadeler .. evlilikten önce bu durumun yaşanmaması gerekir yaşayan kisileri de görüyoruz artık kaybecegim bi şey yok rahatlıgına girip yapmadıkları şey kalmıyo hepsi olmayabilir ama cogu böyle .... o yuzden bekaretinize sahip cıkın derim ben size her şey zmanında ve dogru insanla güzel...

ne cok bakire olmayan varmış hakikaten avrupa birligine girmişiz... erkeklerde suç aramamk lazım o zaman kocam beni genç kızla aldatıyor derken kocanızda suç aramayın bakire olmayan geniş genç kızlarda arayın

Aynı fikirde değilim...........Bekaretini sözüm ona koruyup evleninceye dek çeşitli insanlarla her türlü haltı yiyenler,sınır tanımayanlar var... Onların rahatlığı nereden geliyor o zaman ?

Ayrıca kimin bakire olup olmadığını nereden bilebilirsiniz ?

Bazı şeyler beyinde bitiyor...

Konu sahibi yeni bir konu açmıştı ona istinaden yazacağım..Arkadaşım kardeşin sonuçta bu çocukla bir cinsel ilişkiye girdi değil mi ? Çok mu muhim bozulup bozulmadığı...Bozulmadıysa herşeye sil baştan mı başlayacaksınız ? İstismar var ortada ve hâlâ neyin derdindesiniz kıza resmen kaç cm girdi diye mi sordunuz ne yaptınız ? Bu olayı neden bu kadar didik didik ediyorsunuz bence sadece kızı götürmeyin psikologa kendinizi de götürün..

Korkarım ki kız bekaretini kaybetmedi diye ileride başkasına bakire diye takdim edeceksiniz !!!!! Ne büyük bir ayıp

Geçenlerde başka bir sosyal platformda 'anal ve oral' yönden ilişkiye girmiş bir kızımızın 'sevgilisinin onu düşündüğü için kızlığını ellemediğini' okudum...
Çok duygulandım bilemezsiniz.
Kızlık zarı durup, başka her türlü ilişkiye girenler de mevcut.
Böyle zihniyetler yüzünden o kızlar kendini bakire sanıyor!
Bir bakış açısı daha...
Hatta kızlık zarına önem veren zihniyetler sebebiyle erkeklerin kendi aralarında 'kızlık zarı duran kız yoktur' 'anal' yapmış kız vardır. gibi iğrenç esprilerinin olduğunu biliyorum.
Kendimizi aşmamız lazım her bağlamda...
Kızlık zarından daha önemlisi tekrar ediyorum cinsel istismar.
Bu kız hamile kalabilirdi, kendinden iğrenebilirdi, bunalıma girebilirdi, erkek arkadaşı tarafından şantaj edilebilirdi, daha da örnekler çoğaltılabilir...

Şimdi genelleme yapmak istemiyorum,tepki de çekmek istemiyorum öncelikle bunu belirteyim...Biri iki kişi yüzünden geneli suçlamamak lazım..

Muhafazakar görüntülü ama oral,anal seks yaptığını duyduğum ve kendisi de bunu açıkça söyleyen bazı kızlarımıza rastlamıştım....... Hiç kimse ummaz mesela görünüşü itibariyle...... O kısım bozulmadığı için bakire olduklarını söylüyorlardı...:44:

canım ne kadar güzel yazmışsın...
nedense toplumumuzda o kızlık zarı bir meta olarak görülüyor ve kızların hayatı ona bağlı gibi aksettiriliyor...
kızlık zarına zarar gelmediyse her şey mübah oh ne ala! bu kadar ikiyüzlü bir toplum olamaz yeryüzünde!
benim gözümde cinsel ilişkiye giren kız namussuz, girmeyen namusludur diye bir kavram söz konusu olamaz. Zamanı geldiğinde, evli olmasan bile sevdiğinle öyle güzel anları yaşamanın bir sakıncası yok..En azından anal, oral yapıp namusluyum imajı veren kızdan bin kat daha namuslu ve dürüsttür ilişkisini düzgün yaşayan bir kadın.
Konumuza gelince, ablası kızlık zarının derdine düşmüş ben o kızımız adına üzülüyorum..23 yaşındayım o deli yaşlardan herkes gibi ben de geçtim insanda cahil cesareti oluyor. Cinsel istismar suçların en büyüğüdür, zina felan diyenlere gülüyorum sadece. burda o kızın psikolojisini, ilerde onda açılacak olan yaraları nasıl sarılacağıını düşünmek yerine hala bakire midir değil midir derdine düşülmesini kınıyorum

Bekaretini koruyup erkeklerle her türlü iliskiye giren kisi herhalde layigini bulup evleniyordur öyle umuyorum, karsindaki erkekde bakir olmadigina göre bakire bir kiz ile evlenmeye hakki yok , kendisi hertürlü halti yiyip yinede illede bakire istiyorum diye tutturuyorsa , müstehaktir böylesine mübarek olsun.

Diger yandan da cinsel hayati olan bir erkek nasil bu kadar saf olabiliyor orasida ayri bir muamma , yani "zara" güvenip nasil namuslu teshisi koyuyor.

evlilikten önce bu durumun yaşanmaması gerekir ...
sdce bu lafınıza katılıyorum ...
bence sizin cevrenzde sdce bekarteni verip bunun üstüne de istedgyle istedgini yapan insanlar yer alıyor ki böyle düşünyosunuz ..
bu toplumda bu zhnyetle dha cok böyle şeylerle karsılasırız bizz..
size ii böyle düşünmeler hanfendi!

Allah sonsuz kere belasını versin öyle baba müsveddesinin !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…