bnde sizn gbi düşündüm bu yazıyı ben o asagıladgzn kısma griorm galiba bu yorumu yazan kişye diorum.."bu durumu yaşayan insanlar da farklı bi rahatlık gelişiyo... artık bi engelleri kalmadıklarını düsündüklerinden dolayı " derken ?? Gizli bir aşağılama sezdim..Yanılıyorumdur inşallah...Nasıl olsa bakirelik sorunum yok istediğim zaman istediğimle birlikte olmamda sakınca yok diye mi düşündüklerini ve bu şekilde davrandıklarını mı söylemek istediniz ??
Bence de genelleme yapmayın....
bnde sizn gbi düşündüm bu yazıyı ben o asagıladgzn kısma griorm galiba bu yorumu yazan kişye diorum..
o olydn snra eger merk edyosanız söliim öle olmuyr .. heral de siz her önümze gelenle tövbe tövbe...
dısardan yargılamak cok kolay gercekten!!
genelleme degil bu mantıklı düsünürseniz anlarsınız.... cok dogru kelimelerle yapılan ifadeler .. evlilikten önce bu durumun yaşanmaması gerekir yaşayan kisileri de görüyoruz artık kaybecegim bi şey yok rahatlıgına girip yapmadıkları şey kalmıyohepsi olmayabilir ama cogu böyle .... o yuzden bekaretinize sahip cıkın derim ben size her şey zmanında ve dogru insanla güzel...
Aynı fikirde değilim...........Bekaretini sözüm ona koruyup evleninceye dek çeşitli insanlarla her türlü haltı yiyenler,sınır tanımayanlar var... Onların rahatlığı nereden geliyor o zaman ?
Ayrıca kimin bakire olup olmadığını nereden bilebilirsiniz ?
Bazı şeyler beyinde bitiyor...
Geçenlerde başka bir sosyal platformda 'anal ve oral' yönden ilişkiye girmiş bir kızımızın 'sevgilisinin onu düşündüğü için kızlığını ellemediğini' okudum...
Çok duygulandım bilemezsiniz.
Kızlık zarı durup, başka her türlü ilişkiye girenler de mevcut.
Böyle zihniyetler yüzünden o kızlar kendini bakire sanıyor!
Bir bakış açısı daha...
Hatta kızlık zarına önem veren zihniyetler sebebiyle erkeklerin kendi aralarında 'kızlık zarı duran kız yoktur' 'anal' yapmış kız vardır. gibi iğrenç esprilerinin olduğunu biliyorum.
Kendimizi aşmamız lazım her bağlamda...
Kızlık zarından daha önemlisi tekrar ediyorum cinsel istismar.
Bu kız hamile kalabilirdi, kendinden iğrenebilirdi, bunalıma girebilirdi, erkek arkadaşı tarafından şantaj edilebilirdi, daha da örnekler çoğaltılabilir...
Geçenlerde başka bir sosyal platformda 'anal ve oral' yönden ilişkiye girmiş bir kızımızın 'sevgilisinin onu düşündüğü için kızlığını ellemediğini' okudum...
Çok duygulandım bilemezsiniz.
Kızlık zarı durup, başka her türlü ilişkiye girenler de mevcut.
Böyle zihniyetler yüzünden o kızlar kendini bakire sanıyor!
Bir bakış açısı daha...
Hatta kızlık zarına önem veren zihniyetler sebebiyle erkeklerin kendi aralarında 'kızlık zarı duran kız yoktur' 'anal' yapmış kız vardır. gibi iğrenç esprilerinin olduğunu biliyorum.
Kendimizi aşmamız lazım her bağlamda...
Kızlık zarından daha önemlisi tekrar ediyorum cinsel istismar.
Bu kız hamile kalabilirdi, kendinden iğrenebilirdi, bunalıma girebilirdi, erkek arkadaşı tarafından şantaj edilebilirdi, daha da örnekler çoğaltılabilir...
genelleme degil bu mantıklı düsünürseniz anlarsınız.... cok dogru kelimelerle yapılan ifadeler .. evlilikten önce bu durumun yaşanmaması gerekir yaşayan kisileri de görüyoruz artık kaybecegim bi şey yok rahatlıgına girip yapmadıkları şey kalmıyohepsi olmayabilir ama cogu böyle .... o yuzden bekaretinize sahip cıkın derim ben size her şey zmanında ve dogru insanla güzel...
Arkadaşlar dünyanın çivisi çıkmış, bugün okuduğum şu habere bakın..
Bir babanın kan donduran itirafı! | Mynet Haber
Allah sonsuz kere belasını versin öyle baba müsveddesinin !!!
Allah belasını versin bu adamınnasılsa hapise girince icabına bakarlar bu suçun cezası belli zaten ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?