16 yaşındaki kardeşimin yaptığı çok büyük yanlış !

bu hayata cok gerizekali insanlar var bi kiz iliskiye girdi zaman ailesinin namusunu kirletmis mi oluyo yani
iliskiye giren namusuz mu oluyo geri kafali insanlari anlayamiyorum

Ne kadar boş konuşuyorsunuz sizz
oldu 10 yaşında girsinler ozaman

o kızlar iyi p..k yiyorlarmış

Arkadaşları anlamakta zorluk çekiyorum gercekten.bu durumu cok normalmiş gibi göstermelerine gercekten Cook ama Cook şaşırdım...16 yasında resit olmayan bir cocuğun cinsellik yasamasının nesi Normal arkadaslar...nesi normal Allah askına...bu namusla alakalı bir durum değil...ben de cok tabuları olmayan bir insanimdir...ailemde öyle...ama buradaki şahıs cocukkkkkk....bu detayı kaçırmayın bana sorarsanız....tabiki dunyanın sonu değil ama bir düşünsenize bu cocuğun hamile kaldığını...sonucta cocuk yahu...bunu durumu yaşayan kendini bilecek bir yasta olsaydı tamam haklısınız ama 16 yasında yaaa...daha canı ne ki onun...daha göğüsleri bile yeni yeni olgunlaşmaya başlamıştır onun...olaya bu acıdan bakmak lazimmm...tabiki olan olmus ama cok da basite indirgememek lazım.isteyen katılır istemeyen katılmaz ama benim dogrum bu...

en adam akıllı cevap veren siz olmuşsunuz

İnşallah başıma böyle birşey gelmezz canımm benimde kızım varr
ama burdakii kimseye polyanacılıkk oynıyamamm ,yok kızmamm yanında olurumm diye benn herhalde gebertene kadar döverdimm,parçalardımm isterse benii sevmesinn anne demesinnn kızım,

Tamamen katılıyorum kızlar size...canim Allah kızını size bağışlansın insallah....

Evet o tarz görüntü çokk internette
Bizimm kendini akıllı sana kızlarımızz sevdiğii erkeğin olunca başları göğe erdii sanırlarr
ama bilmezkii erkekk kendinden yararlanmıştır listeye bir kız ismi daha yazmıştırr şukadar şey ettim diyee
oğlanın biri arkadaşıyla yatak odasına kamera yerleştirmişler arkadaşı dolabın içinde
neyse kızla geliyor odaya kızı bir şekilde ikna ediyor kız zevk alıyor göya bir yandanda yapma diyorrr,
ama olan oluyorr o esnada kız sarhoş bu arada
kamera sonunda oğlanınn konuşmasıı nasıl becerdimm amaaa
bizim avanak kızda onunn oldu diye nasılda mutlu

Burdakii herkezi dinlicek olursan yarın öbür gün hamile kalmasınada göz yummuş olursunuzzz
çünküü 16 yaşındakii bir kızınn birlikteliğine normal bakanlar varya pes diyorum

bu 15-16 yaşındaki kızlar neyin kafasını yaşıyor Allahım.
başlık sahibi alınmasın genel konuşuyorum.
geçen otobüsteyim arkamda 2 tane bu yaşlarda kız .arkadaşları kantinciyle berabermiş.kantinci evliymiş.
kıza evli barklı adamla napıyosun diye soranlara banane karısı sahip çıksaydı diyormuş.bitanesi önüne gelenle yatıyormuş.
yok titredi ilişkiden sonra bu çok korkak bilmem ne daha ne muhabbetler.bağıra çağıra koca koca adamların olduğu otobüste 2 kız bunları konuşuyor.şok oldum yaa.yanımdaki teyze ile gözgöze geldik.hiçbişi diyemedi dudağını ısırdı kadıncağız.ben duyduklarımdan utandım.onlar anlatırken utanmadı.
çok zor bu zamanda evlat sahibi olmak.ortalık çok berbat..

Son düzenleme:
Problem ergenliğe ulaşmış "Gençleri" hala çocuk olarak görülmesinde. Ergenlik cinsel hislerinin başladığı dönemdir bu biyolojik bir durum. Bu sebepten ebeveynler daha en başından bunları bilerek önlem almaları gerek. Yoksa 15-16 yaşındaki gençler bir araya gelip evcilik oynamıyorlar değil mi?
Allah yardımcınız olsun konu sahibi arkadaşım , çok çok zor bir durum gerçekten... Dualarım size ve tüm gençklere inşallah...

cınsellığe karşı bı ınsan değılım
ama herşeyın bı yaşı bı zamanı vardır
benım kardeşım 15 yaşında ve şuan o böyle bırşey yapmış olsa dayak manyağı yapardım herhalde :26:
sevgılısı yaptığının suç olduğunu bılıyor mu acaba?
acelesı neymış anlayamadım kı, tamam cınsellık güzeldır
elbet bır gün yaşanacak ama 16 yaşındasın ne acelen var dımı ama

Buna benzer bir konuyu biz de yaşadık sakın ama sakın kızın üstüne gitme her ne olursa olsun sen benim kardeşimsin de kızı kendinizden soğutmayın sakın. Güzellikle çocuktan ayır ayırdıktan sonra dövermisin sövermisin bilmem ama çocuk orda alternatif olarak beklerken kızı sıkarsanız tabi o da çocuğa gidecektir.

Bence siz bize laf sokarak rahatlatmaya çalışıyorsunuz kendinizi ben 34 yaşındayım evlilik dışı cinsel ilişkiye karşıyım, nedeni bekaretin kıymetli oluşu değil erkeklere güvenmeyişimden, bu ilişkinin ceremesini sadece benim çekecek olmamdan, üstüne allah korusun en son isteyeceğim şey evlilik dışı gebelik riskinden hastalıktan vss korkmamdan... Yoksa zarın orda olup olmaması umrumda değil..

Yuhh diyorum siz çocuğunuzu değil kızlık zarını seviyorsunuz sadece o zaman... Allah korusun tecavüze uğramış olsa napacaksınız ?

bu kızlık zarının ne önemi var anlamadım ben ilk ilişkinizden sonra alıp çerçeveletip saklıyor musnuz nedir yani ? Biyolojik bir koruma zarı alttarafı burda bekaretin önemi tartışılmamalı cidden çok cahilce geliyor...Evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim, bu demek değildir ki herkes önüne gelenle birlikte olsun ama karşı tarafa güveniliyorsa - kasttetiğim 'bu kesinlikle "benimle evlenir" düşüncesi' değil- pişmanlık duymayacaksa ve kendini, kişiliğini, bedenini tanıyabilcek zihniyetteyse herkes doğru vakitte istediğiyle mutlu mesut birlikte olabilir. Ben konu sahibinin kardeşinin vehametini merak ediyorum bu arada. Umarım bu buhranlı çağını en hafif şekilde atlatır ve ailesi de umarım hatalarını yapıcı şekilde sarıyordur.

işin keyfindeyken neymiş kızlık zarı diyenler maalesef daha sonra öyle pişman oluyrlarki,o önemsenmeyen zar için dr araştırmasına giriyorlar

Kardeşinize çok dikkat edin sakın baskıcı tutum sergilemeyin ama serbestde bırakmayın arkadaş çevresini iyi tanıyın. Bunu alışkanlık haline getirmesine engel olun daha kötü durumlar olabilir okul çevresinde erkek arkadaşları bakire olmadığını duyarsa yani laf yayılırsa faydalanmaya kalkıcaklardır. Lisede bir çok kız vardı bu durumda ark.diye otel odalarında sabahlayanı mı dersin stajda mesaiye kalacam erkeklerin koynunda takılan mı dersin. Sakın şiddete girmeyin inadına yapacaktır dengeyi çok iyio sağlamak zorundasınız. Önemsemeyen arkadaşlar genital hastalıklara bakın herkez evlenmek için zar diktiriyor, bademcik ameliyatı gibi oldu zaten. Onlara sorsanız onlarda modern insanlar.

Son düzenleme:
tum arakdasların yorumlarını tam okuyamadm ama konu sahıbının msjlarını okudum. kız kardesının uzmana gıtmeye ıkna olmasına sevındım.
Lakin aklıma bı dunya sey takılıo, sorguluyorum ıster ıstemez..
paranoyakmısın kızım sen demeyın hersey olabılır.
bunun erkek arakdası bu kıza;git onlara soyledıkleri herseyı kabul ettiğini, ne derleerse yapıcagını, pişman oldugunu falan soyle ınandır onları bzı rahat bıraksınlar falan demıs olabılır mı? hergun zaten okulda gorusucez buna mani olamazlar demıs olabılırmı?
yani ne biliyim, ablasına agzına gelıp kafasına elıne gecenı fırlatan suursuz şimdi nıye boyle bı anda kuzu oldu?
arkadasım içini karartmak ıstemem ama kardesıne göz kulak degıl 14 göz kulak olmalısın.. Allah muhafaza okulda duyulursa, o çocuk anlatırsa erkek arkadaslarına... Rabbim her turlu kotulukten korusun yaaa

o pislik cocukla yüzgöz olmak ne kadar dogru bılemıorum ama ben olsam gidip o pislikle konusurdum. eğer bu konuyu bırınden duyarsam, bir tek kişiye bıle anlatırsa onu 16 yasındakı bir kıza tecavuz etmiş olmasından dolayı polise verıcegımı, elimde yazısmalarının oldugunu, bunu ıspatlayabılecegını, kanunen bunun suc oldugunu, kendisi reşit olsa bıle, kızkardesının kendı rızasıyla yapmıs olsa bile çocuk sayıldıgından onun tecavuz sucu ıslemıs oldugunu söylerdim. öylede bır sert konusurdum kı gözümden cıkan alevlerı gorurdu. kızkardesınden de yavas yavas kendısını sogutmasını, bırden küt dıye ayrılmaması gerektigini soylerdım. eger bunları kızkardesme soylerse, kızkardesımın onunla konustugumu bıldıgını hıssedersem ozamanda polise gıdıcegımı soylerdım. kız kardesımın ayagına tas degse ondan bılıcegımı, onun hayatını bıtırebılcegımı, hayatının benım elımde oldugunu soylerdım.

kızkardesıme de elımden geldıgınce ılımlı olmaya calışırdım, gerektıgı yerde de sesımı yukseltırdım.
en acilinden bı psikolog bulup hatta mümkünse bıraz da imanlı olanından bulup hemen götürürdüm. vakıt kaybetmezdım.
Allah yardımcınız olsun.

çok mantıklı geldi yazdıkların pranoyaklık değil bence olması çok muhtemel bişey düşündüğün çözüm yolunda bence gayet mantıklı. zaten böyle bişeyde engel olmazsa ayrılmalarına durum dahada vahimdir demektir. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…