bu hayata cok gerizekali insanlar var bi kiz iliskiye girdi zaman ailesinin namusunu kirletmis mi oluyo yani
iliskiye giren namusuz mu oluyo geri kafali insanlari anlayamiyorum
Ya artık eskisi gibi değil ki bazı şeyler. Bekarete önem vermeyen, lisede cinsel ilişkiye girmeye başlayan bir sürü kız var. Yani erkekler için kızlarla birlikte olmak eskisi kadar zor değil. Erkeğin, dur şu kızı kendime aşık ediyim, ondan sonra bir şekilde aklına girip onunla beraber olıyım gibi bir çaba içine girmesine gerek yok yani. O yüzden çocuğun da kızı sevdiği, bu yüzden onunla beraber olmak istediği ihtimalini de düşünmek lazım. Kızın sevdiği ve aklı karıştığı için yaptığı zaten ortada...
Çok zor bir durum.
Ben olsam ne yaparım diye düşündüm de, kardeşimin psikolojisi elbet düzelir diye düşünüp yaptırımlar uygulardım.
Mesela çocuğu arardım, hemen kardeşimden ayrılmazsan polise şikayet ederim, tecavüz sayıldığını biliyorsundur umarım falan derim -ki öyle- ayrılmalarını sağlarım.
Kardeşimin telefonunu alırım. Bilgisayarı yasaklarım. Yaza kadar okula ben getirip götürürüm. Yazın da evden pek çıkarmam, tekrar okullar açılana kadar bu konu kafasında da kapanır.
Annen bu durumda aranızda ne geçtiğini soracaktır. Bir bahane bulursun, kardeşinin doğruyu anlatma şansı yok.
Allah kolaylık versin sana, çok zor. Ben bu konularda genişimdir, sıkıntı yapmam ama karşındaki 16 yaşında, çocuk değil ama yeterince olgun da değil. Hatasını ileri boyuta taşımamak için cezasını çekmeli.
Kardeş kardeşten korkmaz canım..Ortada bir ABİ yok ABLA var o sebeble bu kadar rahat..Olmamalı bu ..Bu kadar rahat olunmamalı..Korkmalı canım bazen korku iyidir..Kendisini uçurumdan aşagı yuvarlamaması adına şarttır..
Ben evet vururdum suratına inkar edemem..Öldüresiye bir dövmekten bahsetmiyorum elbette...Hakettiği bir cezadan bahsediyorum...Kendi bedenine olan saygısını al aşagı ettiği için..
Tamamen katılıyorum kızlar size...canim Allah kızını size bağışlansın insallah....İnşallah başıma böyle birşey gelmezz canımm benimde kızım varr
ama burdakii kimseye polyanacılıkk oynıyamamm ,yok kızmamm yanında olurumm diye benn herhalde gebertene kadar döverdimm,parçalardımm isterse benii sevmesinn anne demesinnn kızım,
internet gizli çekılmıs lıselı kız videolarıyla dolu. Sapıklarda bu videoları izleyip kendilerini tatmin ediyorlar. Yarın öbür gün kardeşinin başına gelmeyeceği ne malum.Farzet ki çocuk kaydetti bi şekilde yarın öbür gün de ayrıldılar ınternete yükledi. O zaman ne yapacak acaba cok merak edıyorum!!! Acil önlem alın derim . Olay olduktan sonra caresı yok olmadan onlem alınmalı
Tamamen katılıyorum kızlar size...canim Allah kızını size bağışlansın insallah....
Anlamıyor kendisine saygısı kalmamış malesef.Onun yerine ben utanıyorum annemin yüzüne bakamıyorum arkasından iş çeviriyorum diye.Yemin ederim zor tutuyorum kendimi kafasını bilgisayara geçireceğim.Bu ne arsızlık ya anlayışsa anlayış daha ne yapabilirim bir abla olarak
Bekaret basit bi konu degil bazı arkadaşlar bunu cok basit görüyo bunun sebebi de kendilerini bi nevi rahatlamatmaya çalışmalarından dolayı... 16 yaşında kücück bi kızın boyle bi durumu asla kabul edilebilir degil 22 de olsa 30 da olsa yine degil bence çünkü bu durumu yaşayan insanlar da farklı bi rahatlık gelişiyo... artık bi engelleri kalmadıklarını düsündüklerinden dolayı evliliğin kutsal olma sebeblerinden birisi de bu konu ... sizden tek istedigim kardeşinizle birlkte uzman bir psikologa gitmeniz .
İnşallah başıma böyle birşey gelmezz canımm benimde kızım varr
ama burdakii kimseye polyanacılıkk oynıyamamm ,yok kızmamm yanında olurumm diye benn herhalde gebertene kadar döverdimm,parçalardımm isterse benii sevmesinn anne demesinnn kızım,
bu kızlık zarının ne önemi var anlamadım benilk ilişkinizden sonra alıp çerçeveletip saklıyor musnuz nedir yani ? Biyolojik bir koruma zarı alttarafı burda bekaretin önemi tartışılmamalı cidden çok cahilce geliyor...Evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim, bu demek değildir ki herkes önüne gelenle birlikte olsun ama karşı tarafa güveniliyorsa - kasttetiğim 'bu kesinlikle "benimle evlenir" düşüncesi' değil- pişmanlık duymayacaksa ve kendini, kişiliğini, bedenini tanıyabilcek zihniyetteyse herkes doğru vakitte istediğiyle mutlu mesut birlikte olabilir. Ben konu sahibinin kardeşinin vehametini merak ediyorum bu arada. Umarım bu buhranlı çağını en hafif şekilde atlatır ve ailesi de umarım hatalarını yapıcı şekilde sarıyordur.
tum arakdasların yorumlarını tam okuyamadm ama konu sahıbının msjlarını okudum. kız kardesının uzmana gıtmeye ıkna olmasına sevındım.
Lakin aklıma bı dunya sey takılıo, sorguluyorum ıster ıstemez..
paranoyakmısın kızım sen demeyın hersey olabılır.
bunun erkek arakdası bu kıza;git onlara soyledıkleri herseyı kabul ettiğini, ne derleerse yapıcagını, pişman oldugunu falan soyle ınandır onları bzı rahat bıraksınlar falan demıs olabılır mı? hergun zaten okulda gorusucez buna mani olamazlar demıs olabılırmı?
yani ne biliyim, ablasına agzına gelıp kafasına elıne gecenı fırlatan suursuz şimdi nıye boyle bı anda kuzu oldu?
arkadasım içini karartmak ıstemem ama kardesıne göz kulak degıl 14 göz kulak olmalısın.. Allah muhafaza okulda duyulursa, o çocuk anlatırsa erkek arkadaslarına... Rabbim her turlu kotulukten korusun yaaa
o pislik cocukla yüzgöz olmak ne kadar dogru bılemıorum ama ben olsam gidip o pislikle konusurdum. eğer bu konuyu bırınden duyarsam, bir tek kişiye bıle anlatırsa onu 16 yasındakı bir kıza tecavuz etmiş olmasından dolayı polise verıcegımı, elimde yazısmalarının oldugunu, bunu ıspatlayabılecegını, kanunen bunun suc oldugunu, kendisi reşit olsa bıle, kızkardesının kendı rızasıyla yapmıs olsa bile çocuk sayıldıgından onun tecavuz sucu ıslemıs oldugunu söylerdim. öylede bır sert konusurdum kı gözümden cıkan alevlerı gorurdu. kızkardesınden de yavas yavas kendısını sogutmasını, bırden küt dıye ayrılmaması gerektigini soylerdım. eger bunları kızkardesme soylerse, kızkardesımın onunla konustugumu bıldıgını hıssedersem ozamanda polise gıdıcegımı soylerdım. kız kardesımın ayagına tas degse ondan bılıcegımı, onun hayatını bıtırebılcegımı, hayatının benım elımde oldugunu soylerdım.
kızkardesıme de elımden geldıgınce ılımlı olmaya calışırdım, gerektıgı yerde de sesımı yukseltırdım.
en acilinden bı psikolog bulup hatta mümkünse bıraz da imanlı olanından bulup hemen götürürdüm. vakıt kaybetmezdım.
Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?