17 Temmuz 2021 Transfer Olanlar

MeG s

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2010
1.396
557
323
Kızlar selam,
17 Temmuz da transfer oldum sabah 8 de..
Var mı bu tarih de transfer yaptıranlar? Nasıl gidiyor bekleyiş? Neler yapıyorsunuz?

Ben dee:) 28 temmuz test günüm, daha çık var ve bende hiçbir ekstra durum yok, ilk 1-2 gün kasık ağrılarm oldu ama o da ilaçlardan vs sanırım.. hayırlısı hakkımızda..

Eklentiler

• IMG_20210723_220558.webp
    IMG_20210723_220558.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 86
Hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olur☺️ bende tüp bebek ile kızımı dünyaya getirdim Ağustos da 2 yaşına girecek. Bizde Ağustos ayında kardeş için dondurulmuşlardan birini tekrar istiyoruz.
Çok teşekkür ederim Allah tüm isteyene nasip etsin.. Doğal yolla 10 yaşında bir oğlum var benimde

Teşekkür ederim ❤️ 8. Gün (Transfer günü dahil) 241 çıktı
Çok güzel değer canım🧿🧿, çift miydi tek mi embriyon❤️ Ben de 17sinde Bülent hocada oldum transferimi, bugün evdeki testte çok silik ama 2.çizgiyi gördüm bakalım yarın belki kan veririm hazır görmüşken.. inşallah hepimizin sağlıkla ilerleyen gebelikleri olur🙏🏼🙏🏼

Çok güzel değer canım🧿🧿, çift miydi tek mi embriyon❤️ Ben de 17sinde Bülent hocada oldum transferimi, bugün evdeki testte çok silik ama 2.çizgiyi gördüm bakalım yarın belki kan veririm hazır görmüşken.. inşallah hepimizin sağlıkla ilerleyen gebelikleri olur🙏🏼🙏🏼
Çift embriyo ❤️ senin ki?
Aynen ben de Bülent hoca da oldum maslak
Bence de yaptır zaten tekrarlattırıyorlar biliyorsun tüp bebek ödememiz de 3 adet beta hakkımız var
İnşallah güzel sonuç alırsın sende ❤️

Banda dua edermisin bugun 5. Günün Allah sağlıkla kucağına alamyi nasip etsin .nelere dikkat ettin beslenmede yada varmiydi belirti
Allahım sana da nasip etsin inşallah bebişin sımsıkı tutunur inşallah sana❤️
Valla ilk 2 gün dikkat ettim kalkmamaya..
3. Gün bodruma geldim arabayla 7.30 saatte
Aman aman beslenmeye de dikkat etmedim açıkçası
Mide bulantısı oldu biraz o kadar 🌺

Allahım sana da nasip etsin inşallah bebişin sımsıkı tutunur inşallah sana❤️
Valla ilk 2 gün dikkat ettim kalkmamaya..
3. Gün bodruma geldim arabayla 7.30 saatte
Aman aman beslenmeye de dikkat etmedim açıkçası
Mide bulantısı oldu biraz o kadar 🌺
Amin Allah razı olsun Rabbim masip eder inşallah tutunmustur.❤️

Back
X