Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende o gün saat 2 de transfer oldu hakkımızda hayırlısı olsun![]()
Test yaptım kızlar ben dayanamadımBen dee:) 28 temmuz test günüm, daha çık var ve bende hiçbir ekstra durum yok, ilk 1-2 gün kasık ağrılarm oldu ama o da ilaçlardan vs sanırım.. hayırlısı hakkımızda..
Hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olurTest yaptım kızlar ben dayanamadım![]()
Test yaptım kızlar ben dayanamadım
Hayırlı olsun canımTest yaptım kızlar ben dayanamadım![]()
Çok teşekkür ederim Allah tüm isteyene nasip etsin.. Doğal yolla 10 yaşında bir oğlum var benimdeHayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olurbende tüp bebek ile kızımı dünyaya getirdim Ağustos da 2 yaşına girecek. Bizde Ağustos ayında kardeş için dondurulmuşlardan birini tekrar istiyoruz.
Teşekkür ederimGözünüz aydın.kacinci gün embriyo şuydu.belirtileriniz oldumu
Amin inşallahhGözün aydın canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip.. darısı bize inşallah
Teşekkür ederimHayırlı olsun canımhcg bakırdın mı
Çok güzel değer canımTeşekkür ederim8. Gün (Transfer günü dahil) 241 çıktı
Banda dua edermisin bugun 5. Günün Allah sağlıkla kucağına alamyi nasip etsin .nelere dikkat ettin beslenmede yada varmiydi belirtiTest yaptım kızlar ben dayanamadım![]()
Çift embriyoÇok güzel değer canım, çift miydi tek mi embriyon
Ben de 17sinde Bülent hocada oldum transferimi, bugün evdeki testte çok silik ama 2.çizgiyi gördüm bakalım yarın belki kan veririm hazır görmüşken.. inşallah hepimizin sağlıkla ilerleyen gebelikleri olur
![]()
Allahım sana da nasip etsin inşallah bebişin sımsıkı tutunur inşallah sanaBanda dua edermisin bugun 5. Günün Allah sağlıkla kucağına alamyi nasip etsin .nelere dikkat ettin beslenmede yada varmiydi belirti
Amin Allah razı olsun Rabbim masip eder inşallah tutunmustur.Allahım sana da nasip etsin inşallah bebişin sımsıkı tutunur inşallah sana
Valla ilk 2 gün dikkat ettim kalkmamaya..
3. Gün bodruma geldim arabayla 7.30 saatte
Aman aman beslenmeye de dikkat etmedim açıkçası
Mide bulantısı oldu biraz o kadar![]()
çift embriyoymuş bence ikiz olma ihtimali yüksek, sağlıkla gelsin(ler) bize de dua edin8. Gün 241
10. Gün 634
Olmuş değerim, nasıl sizce kızlar? İkiz olma ihtimali var mı?