17 Temmuz 2021 Transfer Olanlar

8. Gün 241
10. Gün 634
Olmuş değerim, nasıl sizce kızlar? İkiz olma ihtimali var mı?
Oyyy maşallahhh🧿🧿 yani genel bilinene göre ikiz gibi canımm😍😍
Ben de bi hevesle bugün (9.günüm) test yaptırdım 80 çıkmş, pişman oldm şimdi de keşke gününde yaptırsaydm bi tedirginlik olacak iki hün şimdi bekle dur:(

Ben de bi hevesle bugün (9.günüm) test yaptırdım 80 çıkmş, pişman oldm şimdi de keşke gününde yaptırsaydm bi tedirginlik olacak iki hün şimdi bekle dur:KK43:
Belirti varmiydi sende güzel çıkmış test sonucun nie pişman oldun ki

Belirti varmiydi sende güzel çıkmış test sonucun nie pişman oldun ki
Yok herhangi bir belirti yoktu meraktan yaptım ama bir önceki tedavide 11.gün 500küsürle öğrenmiştim, gerçi sonu düşükle sonuçlandı ama bu sefer 80 görünce bi dedim az mı acaba.. kimyasal için de yüksek bi değer heralde bilemedim o yüzden tedirgin oldum.. acele etmenin sıkıntı olduğunu hep biliyordm da işte sabırsızlık yaptım gereksiz

Yok herhangi bir belirti yoktu meraktan yaptım ama bir önceki tedavide 11.gün 500küsürle öğrenmiştim, gerçi sonu düşükle sonuçlandı ama bu sefer 80 görünce bi dedim az mı acaba.. kimyasal için de yüksek bi değer heralde bilemedim o yüzden tedirgin oldum.. acele etmenin sıkıntı olduğunu hep biliyordm da işte sabırsızlık yaptım gereksiz
Yok bence kimyasal değil çünkü formlarda görüyorum önce 13 sonra 30 sonra 80 çıkan var

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu Allah sana bağışlasın banada dua et lutfen

Ben de bi hevesle bugün (9.günüm) test yaptırdım 80 çıkmş, pişman oldm şimdi de keşke gününde yaptırsaydm bi tedirginlik olacak iki hün şimdi bekle dur:KK43:
İnşallah ikizdir 😍
200 de çıksa 2. Testi tedirginlikle bekliyorsunuz bence değeriniz çok güzel, sağlıkla tutunsun inşallahh ❤️

16 temmuz 2 embriyo transferi oldum. Dün kanda beta değerim 78 cıktı. Doktor yarın tekrar et dedi. Bakalım sonuç ne olacak? Heyecanla beklemedeyim.

Kızlar selam,
17 Temmuz da transfer oldum sabah 8 de..
Var mı bu tarih de transfer yaptıranlar? Nasıl gidiyor bekleyiş? Neler yapıyorsunuz?
Benimde 17 temmuzdu hatta o gün evlilik yıl dönümümüzdü inşallah hediyemiz bebişimiz olur. Bugün test verdim 11. Gün 166 çıktı cuma artış için gideceğim. Şu an için kasıklarımda batma var ve alt karında gerilme var onun dışında bir belirti yok canım. Umarım herşey herkesin gönlüne göre olur

Benimde 17 temmuzdu hatta o gün evlilik yıl dönümümüzdü inşallah hediyemiz bebişimiz olur. Bugün test verdim 11. Gün 166 çıktı cuma artış için gideceğim. Şu an için kasıklarımda batma var ve alt karında gerilme var onun dışında bir belirti yok canım. Umarım herşey herkesin gönlüne göre olur
Bugün değerim 1655 çıktı çok şükür 🤲
Allahım tüm isteyenlere nasip etsin...

Benim de 11.gün değerim 199, inşallah güzel sonuçlarla devam ederiz arkadaşım🙏🏼🙏🏼

Merhaba arkadaşlar, 16 Temmuz 1 tane genetikli dondurulmuş embriyo transferim yapıldı. 11. Gün bhcg 263 çıktı, sırasıyla 424, 1291 çıktı cuma. Dun lutinus akıntısıyla birlikte kan geldi. Daha sonra leke geldi. Doktorum coasprini bıraktırdı. Duphaston ve progestron iğnesi ekledi. Normalde estrofem, lutinus 3 günde bir prolutan kullanıyordum. Yarın pazartesi muayenem var. Çok korkuyorum. Böyle bi durumla karşılaştınız mi?

Back
X