17 temmuz transfer tarihi olanlar var mıdır ?

Kasık ağrılarınız var mı kızlar benim ara ara sızlamalar devam ediyor bu baya böyle devam edecek sanırım
Benim dünden beri pek yok hangi gündü hatırlamıyorum 7 ya da 8, o gün baya vardı uzandım bol bol şimdi sadece yorgun hissediyorum

Benim dünden beri pek yok hangi gündü hatırlamıyorum 7 ya da 8, o gün baya vardı uzandım bol bol şimdi sadece yorgun hissediyorum
Ara ara sancı mı sızımı bişeyler oluyor. Şu haftayıda bi atlatsam, normalde regl haftamdayım

Ara ara sancı mı sızımı bişeyler oluyor. Şu haftayıda bi atlatsam, normalde regl haftamdayım
Artık o regl günlerine çok takılmamak lazım, ben sızlama hissinden korkunca tabi ki chatgbt ye sordum O da açıkladı işte rahimde oluşan değişimlerden kaynaklandığını aynı zamanda hormonlardan kaynaklandığını vs, çok şiddetli olmadığı sürece eşlik eden başka sorun olmadığı sürece sorun yok

İnşallah peki ev işi yapmaya başladınız mı

Ben aynı anda yapmıyorum gün içine bölüyorum işleri ama herşeyi yapmıyorum valla zorlanmamak adına
Benimde annem gelecek bi süpür sil yapacak yarın, zaten toparlama toz alma bulaşık yapıyorum dediğin gibi ara vere vere ve sürekli yata yata

Ya bende çok iş yapamıyorum korkudan ufak ufak toparlama işleri yapıyorum sadece silme süpürme yapamadım makineyi cekistirmeyeyim peşimde diye
Ay evet öyleyse zor, zaten bulaşıkları hallediyorum 15 dk anca sürüyor belim öyle ağrıyorki hemen uzanmam gerekiyor sizde de öyle mi

Ay evet öyleyse zor, zaten bulaşıkları hallediyorum 15 dk anca sürüyor belim öyle ağrıyorki hemen uzanmam gerekiyor sizde de öyle mi
Benim enerjim bitiyor ya ağrılardan ziyade şu anda, bir de çok sıcak geliyor bunalıyorum

Evet bende de şuan tek belirti bel ağrısı bazen otururken bile ağrıyor. Sonra yatıyorum bol bol bu seferde. Yatmaktan ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…