Amiiin çok teşekkür ederimHayirli olsun saglikla kucagina al
Ooo maşallah valla olabilir sanki Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar benimkide 965 geldi. 12.gunumde.acaba ikiz tutmus denilebilirmi? Ne dersiniz? Iki tane 5.gun koyuldu
Amin insallah. Hepimiz icin saglikla insallah. . Oncesinde oldumu olmadimi diye catladikOoo maşallah valla olabilir sanki Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yüzde bir milyon ikizdir hayırlı olsun canımKizlar benimkide 965 geldi. 12.gunumde.acaba ikiz tutmus denilebilirmi? Ne dersiniz? Iki tane 5.gun koyuldu
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin miniklerrKizlar benimkide 965 geldi. 12.gunumde.acaba ikiz tutmus denilebilirmi? Ne dersiniz? Iki tane 5.gun koyuldu
Benim dünden beri pek yok hangi gündü hatırlamıyorum 7 ya da 8, o gün baya vardı uzandım bol bol şimdi sadece yorgun hissediyorumKasık ağrılarınız var mı kızlar benim ara ara sızlamalar devam ediyor bu baya böyle devam edecek sanırım
Ara ara sancı mı sızımı bişeyler oluyor. Şu haftayıda bi atlatsam, normalde regl haftamdayımBenim dünden beri pek yok hangi gündü hatırlamıyorum 7 ya da 8, o gün baya vardı uzandım bol bol şimdi sadece yorgun hissediyorum
Artık o regl günlerine çok takılmamak lazım, ben sızlama hissinden korkunca tabi ki chatgbt ye sordumAra ara sancı mı sızımı bişeyler oluyor. Şu haftayıda bi atlatsam, normalde regl haftamdayım
İnşallah peki ev işi yapmaya başladınız mıArtık o regl günlerine çok takılmamak lazım, ben sızlama hissinden korkunca tabi ki chatgbt ye sordumO da açıkladı işte rahimde oluşan değişimlerden kaynaklandığını aynı zamanda hormonlardan kaynaklandığını vs, çok şiddetli olmadığı sürece eşlik eden başka sorun olmadığı sürece sorun yok
Ben aynı anda yapmıyorum gün içine bölüyorum işleri ama herşeyi yapmıyorum valla zorlanmamak adınaİnşallah peki ev işi yapmaya başladınız mı
Benimde annem gelecek bi süpür sil yapacak yarın, zaten toparlama toz alma bulaşık yapıyorum dediğin gibi ara vere vere ve sürekli yata yataBen aynı anda yapmıyorum gün içine bölüyorum işleri ama herşeyi yapmıyorum valla zorlanmamak adına
Ayy maşallah yüksek ihtimal ikizdir ya çok yüksek gelmişKizlar benimkide 965 geldi. 12.gunumde.acaba ikiz tutmus denilebilirmi? Ne dersiniz? Iki tane 5.gun koyuldu
Ay evet öyleyse zor, zaten bulaşıkları hallediyorum 15 dk anca sürüyor belim öyle ağrıyorki hemen uzanmam gerekiyor sizde de öyle miYa bende çok iş yapamıyorum korkudanufak ufak toparlama işleri yapıyorum sadece silme süpürme yapamadım makineyi cekistirmeyeyim peşimde diye
Benim enerjim bitiyor ya ağrılardan ziyade şu anda, bir de çok sıcak geliyor bunalıyorumAy evet öyleyse zor, zaten bulaşıkları hallediyorum 15 dk anca sürüyor belim öyle ağrıyorki hemen uzanmam gerekiyor sizde de öyle mi
Evet en sıcak günlere denk geldikBenim enerjim bitiyor ya ağrılardan ziyade şu anda, bir de çok sıcak geliyor bunalıyorum
Evet bende de şuan tek belirti bel ağrısı bazen otururken bile ağrıyor. Sonra yatıyorum bol bol bu seferde. Yatmaktan ağrıyorAy evet öyleyse zor, zaten bulaşıkları hallediyorum 15 dk anca sürüyor belim öyle ağrıyorki hemen uzanmam gerekiyor sizde de öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?