Anladım hayırlısı olsun inşallahEvet mecburen öyle yaşadığım yerden farklı bir ilde tedavi görüyorum dönem içinde de çalıştığım için gidemedim yaza kaldı tekrar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım hayırlısı olsun inşallahEvet mecburen öyle yaşadığım yerden farklı bir ilde tedavi görüyorum dönem içinde de çalıştığım için gidemedim yaza kaldı tekrar
Onlarin verilmesi lazım işte. Estrofemin de aynı böyle yüksek verilmesi gerek. Ben de günde 4 tane estrofem alıyorum. Kan sulandırıcı dozu 100 mg normal. Olması gerekeni vermiş. İnşallah pozitif alırsınız.Ben de dün transfer oldum, fitil günde 3,prolutex iğne günde 2,estrofem günde 6, coraspin, prednol, d vitamini, folik asit devam ediyorum şu an. İlk transferim negatif olmuştu mesela fitil iğne aynıydı, ama estrofem günde 3 tü kan sulandırıcı bağışıklık baskılayıcı vitamin vs hiçbiri yoktu
Ayy amin ben de daha doğru olduğunu düşünüyorum daha çok içime siniyorOnlarin verilmesi lazım işte. Estrofemin de aynı böyle yüksek verilmesi gerek. Ben de günde 4 tane estrofem alıyorum. Kan sulandırıcı dozu 100 mg normal. Olması gerekeni vermiş. İnşallah pozitif alırsınız.
18 temmuz benimde ve ikinci denemem. Büyük ihtimalle aynı gün kan vereceğiz17 temmuzda dondurulmuş 3. Gün embriyo transferi oldum. Benimle birlikte aynı tarihte olan var mıdır birlikte takip edelim destek olalım 2. Denemem inşallah bu sefer nasip olsun isteyen bekleyen hepimize![]()
Al benden de o kadar hiç bişey yok. İlkinde de böyle oldu. Bu sefer moral olarak daha iyiyim ama. Evde test yapacak mısınBenim de 16 temmuz. Hiçbir belirti,ağrı sızı yok![]()
Bana kendi vitaminlerin varsa devam edebilirsin ekstra folik asit mutlaka alıyorsun fitil 3 kez bir kez iğnem var. Başka bişeyim yok zatenOkuyorum okuyorum d vit magnezyum omega 3 lere devam edenler var şaşırdım. Ben ısrarla hemşireyede sormama rağmen hayır hiç bişey ek yok sadece folik asit yeterli diye ısrarla söyledi
..Benim mesela hiç fitilim yok. İlaçlarımı bende söyleyeyim
Progestan Dex iğne 2 adet
Estrofem günde 4
Corasprin ve Folik asit 1
Prograf hap 2 adet
Aynen öyle neye ihtiyacımız varsa o her doktorunda yoğurt yiyişi farklı diyebilirizİlaçların farklı olması kişisel tedavi uyguladıklarının kanıtı aslında ezbere yapmıyorlar inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz![]()
29 u test günü inşallah ya gerçekten gün sayıyorum18 temmuz benimde ve ikinci denemem. Büyük ihtimalle aynı gün kan vereceğizinşallah bu sefer kavuşuruz bebeğimizle tanışmak için sabırsızlanıyor insan
![]()
Benim 28 verdii 5.gün embriyosu diye sanırım 10 gün sonrası. Bende gün sayıyorum ya. Yarın veya sonraki gün evde test yapmayı düşünüyorum29 u test günü inşallah ya gerçekten gün sayıyorum![]()
Evet 2 gün var embriyomuz arasında. Bende çok düşündüm ama stres yaparım belki diye cesaret edemiyorum. Yıllardır o tek çizgiyle yüzleşmek çok ağırdı zaten. Kararsızım benBenim 28 verdii 5.gün embriyosu diye sanırım 10 gün sonrası. Bende gün sayıyorum ya. Yarın veya sonraki gün evde test yapmayı düşünüyorumOlumsuzsada ufaktan kendimi hazırlayayım çünkü karnımla konuşuyorum falan diğeri gibi büyük şok yaşamamak için
Benimde 28 i ama eşim çalışıyor o gün acaba 2 gün öncede kan versek çıkarmı iyide kötüde olsa eşimin yanımda olmasını istiyorum benBenim 28 verdii 5.gün embriyosu diye sanırım 10 gün sonrası. Bende gün sayıyorum ya. Yarın veya sonraki gün evde test yapmayı düşünüyorumOlumsuzsada ufaktan kendimi hazırlayayım çünkü karnımla konuşuyorum falan diğeri gibi büyük şok yaşamamak için
Aynı benn. İdrar testi fobim var ben kanda baktırcam direk fakat eşim heycanlı dün bana acaba çubuk testen yapsan çıkarmı diyorEvet 2 gün var embriyomuz arasında. Bende çok düşündüm ama stres yaparım belki diye cesaret edemiyorum. Yıllardır o tek çizgiyle yüzleşmek çok ağırdı zaten. Kararsızım ben![]()
Ben de devam etmiyorum. Sadece folik asit alıyorum bir de iğneler ,fitil. Prograf kullandım. 1 kutu bitene kadar kullan dedi. Bitince bıraktım. Kullandığın dozlar da normal. Zaten gebelik olursa o vitaminleri dr.duruma göre kontrolde ayarlayacaktır.Okuyorum okuyorum d vit magnezyum omega 3 lere devam edenler var şaşırdım. Ben ısrarla hemşireyede sormama rağmen hayır hiç bişey ek yok sadece folik asit yeterli diye ısrarla söyledi
..Benim mesela hiç fitilim yok. İlaçlarımı bende söyleyeyim
Progestan Dex iğne 2 adet
Estrofem günde 4
Corasprin ve Folik asit 1
Prograf hap 2 adet
Gayet normal. İnşallah hayırlı haberi alırsınızEstrofem ve duphastan günde 3 kez
Coraspin ve folik asit günde 1
Progestan fitil günde 3 kez
Promster progesteron iğnesi 2 günde bir
Deltacortril günde 2 kez.
Bu ilaçlar ve dozlar iyi mi sizce? İlk transferim olduğu için pek bilgim yok
Bence çıkacaktır ya. Özellikle 2 embriyo transferlerinde ben çok yüksek değerler alanlar gördüm. Ama en azından 2.5 üstü çıkacaktır. 2 günde bu yükselmez gibi geliyor.Benimde 28 i ama eşim çalışıyor o gün acaba 2 gün öncede kan versek çıkarmı iyide kötüde olsa eşimin yanımda olmasını istiyorum ben
Teşekkür ederim canım inşallah ilan edeceğim zaten allahım bu sefer yüzümüz gülsün pozitif bir şey olsun hayatımızda yaGayet normal. İnşallah hayırlı haberi alırsınız![]()
Ben de devam etmiyorum. Sadece folik asit alıyorum bir de iğneler ,fitil. Prograf kullandım. 1 kutu bitene kadar kullan dedi. Bitince bıraktım. Kullandığın dozlar da normal. Zaten gebelik olursa o vitaminleri dr.duruma göre kontrolde ayarlayacaktır.