- 7 Nisan 2025
- 262
- 141
- 18
- 31
ARANIYOR. TABLO YAPABİLECEK VAR MIIIIĞĞĞ?Aa evet bak güzel olurdu o büyük grupta yapabilirdik aslında hem oranlamış olurduk gebelik haberlerini çoğu olumluda sanki
Ama kim bu tabloyu oluşturacak koca yürekli kişi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ARANIYOR. TABLO YAPABİLECEK VAR MIIIIĞĞĞ?Aa evet bak güzel olurdu o büyük grupta yapabilirdik aslında hem oranlamış olurduk gebelik haberlerini çoğu olumluda sanki
Ama kim bu tabloyu oluşturacak koca yürekli kişi![]()
Kız diğer gruba yaz burda bi avuç insanız hahshahARANIYOR. TABLO YAPABİLECEK VAR MIIIIĞĞĞ?![]()
Evet burada ben elimle çizsem olurKız diğer gruba yaz burda bi avuç insanız hahshah
Hahahah evettEvet burada ben elimle çizsem olur![]()
Fitil kullanıyorsan odur belki ya devam ederse sor doktoruna derim benHiç anlama o işlerden ama yaparsanız bizi de çağırınkızlar benim bugün çok akıntım oldu ilk bı oldu eyvah dedim kanama oldu kesin öyle sıcak ve fazla hissettim bı baktım sıvıydi sonra çok çok açık yeşil bı akıntı geldi ara ara devam ediyor endişelendim bende
Evet fitil kullanıyorum umarım ondandır. Biraz takip edeyim bakalım. Gerçekten sağlam psikoloji istiyor bu durum paranoyak oldum iyiceFitil kullanıyorsan odur belki ya devam ederse sor doktoruna derim ben
Yeşil diyince direk aklıma enfeksiyon geldi devam ederse doktoruna bir sor bakalımHiç anlama o işlerden ama yaparsanız bizi de çağırınkızlar benim bugün çok akıntım oldu ilk bı oldu eyvah dedim kanama oldu kesin öyle sıcak ve fazla hissettim bı baktım sıvıydi sonra çok çok açık yeşil bı akıntı geldi ara ara devam ediyor endişelendim bende
Ondan korktum bende biraz fitilin yapısı rahim florasıyla birlesince bu şekilde olabiliyormus. Kaşıntı yanma veya koku olursa korkmaliymisim devam ederse yine konuşacağız amaYeşil diyince direk aklıma enfeksiyon geldi devam ederse doktoruna bir sor bakalım
İyi bakalım inşallah gerek kalmazOndan korktum bende biraz fitilin yapısı rahim florasıyla birlesince bu şekilde olabiliyormus. Kaşıntı yanma veya koku olursa korkmaliymisim devam ederse yine konuşacağız ama
Yarın sabah idrar testi yapmayı düşünüyorumKizlar durumlar nasil? Varmi test yapaniniz?
Pazartesi benim günüm 28 i 10.günüm.Pazar sabahı kan testi vermeyi düşünüyorum
Evet bariz belli oluyor. Hayırlı olsun inşallahBenimde 16 temmuz transfer tarihim dün 8.ci gün test yaptım böyle çıktı prodoctor marka sizce var mıdır![]()
bazı testler yanıltıyor o yüzden endişeliyim biraz yarın tekrarlamayı düşünüyorumEvet bariz belli oluyor. Hayırlı olsun inşallah![]()
Var var maşallah güzel değerler çıksın tahlilde de inşallahBenimde 16 temmuz transfer tarihim dün 8.ci gün test yaptım böyle çıktı prodoctor marka sizce var mıdır![]()