17 yaşında ha

KetcapMayonez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
13
4
1
26
Meraba öncelikle olayı anlatayım..
Ben 17 yaşında 6 aylık evli biriyim babam vefat edeli 2 sene oluyor (canım benim yattığı yer Nur olsun) annem babam öldükten 4 ay sonra evlendi bana sorma gereksinimi duymadı adamla hiç anlaşamadık ben senle evlenmedim annenle evlendim defol diye kovdu benî annemde ses çıkartmadı. Daha sonra sevgilime anlatınca hemen yanıma geliyosun niye anlatmadın diye kızdı.

Daha sonra ailesinin yanına götürdü bende olayı anlattım 2 hafta içinde düğünümüzü yaptılar şuam 6 aydır evliyi zni sorun yok şükür. Evet soruma döneyim hamile kalsam hukuken sorun Olurmu ?

Hukuken sorun olur mu derken?
Aile içinde mi evlendiniz anlamadım ben?
Annenin haberi yok mu?
Sevgilinin ailesi seni hemen nasıl kabul etti / ailenle ilgili bişey sormadılar mı?

Sorulacak o kadar çok soru var ki..

Keşke biraz bekleseydiniz..

Resmi olarak evli misiniz? Acele edip risk almazdım yerinde olsam. Hamile kalmak için reşit olmayı beklerdim bir yıl var şunun şurasında.

Amacım sana hakaret etmek asla değil küçültücü açıdan söylemiyorum ama evli de olsan daha çocuksun. Senin yaşında öğrencilerim var ve onları çocukla düşünemiyorum bile. Elbette kendi hayatın bunun doğrusu bir sene sonra hamile kalman ama benim fikrim birkaç sene beklemen en az. Sıkıntılı günler geçirmişsin böyle büyük bir sorumluluk almadan önce bence evliliğini yerine oturt ve tadını çıkart.

Aslında pişmanım insanları tanıyamıyorsunuz baştan ayrılmaya kalksam neler olur kim bilir.. Bana tavsiyede bulunabilirmisiniz vallahi zor durumdayım

Butun sorunlarini coz ve sonra cocuk yapmayi dusun henuz cok kucuksun biraz hayatini yasa ve cocuk bakmak cok zor yapmak degil
Resmi nikahin yoksa kesinlikle yapma 17 yasinda ve resmi nikahiniz yoksa 18 yas alti oldugun icin kendi rizanla iliskiye girme durumun hukuken yoktur esine ceza verilir

Değilim tabi eşim çok iyi ama değişik huyları var kayınvalidemle yaşıyorum burdan çıkarsam ya bunlar yada Abi'm öldürür inanın çok zormuş hayat babacığım sağ olsa bunlar olmazdı

Ayrılmak istiyorsan gidebileceğin bir yer var mı? Gelir kaynağın var mı? Eğer bunlar varsa hiçbir şey yapamaz tehdit ederse reşit olmayan kişiyi zorla alıkoymaktan şikayet edersin o uğraşır.

Değilim tabi eşim çok iyi ama değişik huyları var kayınvalidemle yaşıyorum burdan çıkarsam ya bunlar yada Abi'm öldürür inanın çok zormuş hayat babacığım sağ olsa bunlar olmazdı

Değişik ne gibi huyları var eşinin ona girelim önce?
Ve eşin kaç yaşında işi var mı?

Çalışabilirim bi ev tutabilirim annemin yanına gidip adamın laflarını dinlerim en azından ama bilmiyorum rahat vermezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…