17 yaşindaysan ve ben gibiysen

Merhaba kızlar 17 yaşımdayım ve 82 kiloyum en büyük hayalım lise sonda okulumuzun voleybol takimina girmek . Ben salı gününden itibaren 5 te 5 diyetini uygulucam siz hic denediniz mi

Merhaba kızlar 17 yaşımdayım ve 82 kiloyum en büyük hayalım lise sonda okulumuzun voleybol takimina girmek . Ben salı gününden itibaren 5 te 5 diyetini uygulucam siz hic denediniz mi

Kızlar bende 17 yasındayım.. 3 sene önce bı hırsla 20 küsür kilo vermiştim ama bır sene ıcınde yarısını aldım suan 69 kiloyum. amacım 50-55 arası olmak yaza kadar. hep birlikte 15 kilo verelim yaza kadar!!

Gel birlikte diyet yapalım yalnız olmuyor bugün tartıya çıktım ver göremiyecegim en kötü sayıyı gördüm 90 ne ara ben böyle oldum bu defa taktım kafayı herşey kafada bitiyor sen istedikten sonra yapilmyck şey yok bizde belki bundan 4,5 ay sonra başkalarina zayıflığın ne.kadar güzel olduğuna dair öğütler vericez . ASLA PES ETMEK YOK YARINLARIN MUTLULUĞU ICIN EN ÖNEMLISI.

kendime benzer birilerini bulunca yazmadan duramıyorum :) bende 17 yaşındayım ve 93.8 'im şuanda. 2 aydır kilo verme sürecindeyim ve 99'dan düştüm buraya hatta 100ü bile gördüğüm oldu :43::43::43::43::43: ama öyle iradesizim ki baktım olmuyor diyetisyene gittim ve sanırım dünyanın en tatlı diyetisyenini buldum :) 5 gündür onun dediklerini yapıyorum ve her şey gayet yolunda gidiyor. bu zorlu yolculukta bende aranıza katılmak isterim neler yaptıgımızı paylasırız sık sık :1:

Gel birlikte diyet yapalım yalnız olmuyor bugün tartıya çıktım ver göremiyecegim en kötü sayıyı gördüm 90 ne ara ben böyle oldum bu defa taktım kafayı herşey kafada bitiyor sen istedikten sonra yapilmyck şey yok bizde belki bundan 4,5 ay sonra başkalarina zayıflığın ne.kadar güzel olduğuna dair öğütler vericez . ASLA PES ETMEK YOK YARINLARIN MUTLULUĞU ICIN EN ÖNEMLISI.

Tam dogruyu bulmussun cok kolay merak etme ben dedign gibi 4.5 aydaym 27kg gitti sana bu kadar yeter ben 80kg zayifliycm daha yolun basindaym ortaya bile gelmedm inan 5 ay sonra hayatin degiscek bende senin yasindaydm o kilodaydim evlendm falan derken ipin ucu kacti gitti 160a ne aci benim yasadiklarimi yasama yemezsen oluyo lütfen basar cünkü hayat cok güzel güzelliklerle yasamak güzel

Bende 17 degilim ama 18 yasindayim. Ve bugun 88 kilo oldugum gibi bir gercekle karsi karsiya geldim. Bana arkadas olacak birisini istiyorum.ve ciddi ciddi kilo vermek istiyorum..

Kızlar ben de katılmak istiyorum ama uzun zamandır başlıkta kimse yok sanırım..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de zayiflamak istiyorum. Topigi yeni gordum. Zayiflamak icin arkadas cok iyi olur aslinda:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım hemen aynıyız ben de öyleyim. ama 20 yaşındayım. diyete başladım 4 gün bitti tartıldım 1 kilo vermişim

normalde 63 kiloydum hep o kiloda kalmıstım yaklasık 1 senedir ne kilo almıstım doğru düzgün nede kilo vermistim bu sene 70 kilo oldum ve bir türlü kilo veremiyorum denediğim diyetlerde oldu ama en fazla 1 hafta devam edebildim :50:

normalde 63 kiloydum hep o kiloda kalmıstım yaklasık 1 senedir ne kilo almıstım doğru düzgün nede kilo vermistim bu sene 70 kilo oldum ve bir türlü kilo veremiyorum denediğim diyetlerde oldu ama en fazla 1 hafta devam edebildim :50:

canım ben de ilk defa düzenli ve kararlıyım diyebilirim. Kilo vermek istiyorsan alışacaksın :) akşamları yürüş yapıyorum 1 saat tempolu onun etkisi çok ve çikolata gibi şeyleri kesmelisin. pilav makarna ekmek hepsini kes canım. sebze ye bol bol su iç meyve ye. ben de daha yeni başladım umarım başarırız

canım ben de ilk defa düzenli ve kararlıyım diyebilirim. Kilo vermek istiyorsan alışacaksın :) akşamları yürüş yapıyorum 1 saat tempolu onun etkisi çok ve çikolata gibi şeyleri kesmelisin. pilav makarna ekmek hepsini kes canım. sebze ye bol bol su iç meyve ye. ben de daha yeni başladım umarım başarırız

umarım :) bende bu sefer başlayıp bırakmamayı düşünüyorum yazda geliyor heryer incecik kızlarla dolu :5:

Back
X