17 yılık evliyim

Prenses3481

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mart 2023
18
-2
1
35
Kızlar sizlerden fikir almam lazım yeni doğum yaptım 1 ay 21 günlük bebeğim var 8 aylık doğum yaptım sıkıntılı bir süreçti hamileligim zor geçti eşimle ilişki yaşayamadım şuan doğum yaptım yine aynı hiç beni arzulamiyo bendemi sorrun onda mi bilemedim tatile gidelim dedim birbirimizle ilgilenelim dedim bizi annemlere bıraktı is yerinden izin alamadı birbirimiz le ilgilenmemizz gerektiğini söyledim ama nafile yapacak bir şey yok diyo sizcee bu doğru mu

Çocuk sahibi olma konusunda sıkıntı yaşadınız doğru mu? Peki bu çocuğu eşiniz de istedi mi? Çocuktan mı kaçıyor acaba sesi, sorumluluğu vs
Bi de doğumdan sonra erkekler genelde böyle oluyormuş. Burada hep açılıyor böyle konu

Kızlar sizlerden fikir almam lazım yeni doğum yaptım 1 ay 21 günlük bebeğim var 8 aylık doğum yaptım sıkıntılı bir süreçti hamileligim zor geçti eşimle ilişki yaşayamadım şuan doğum yaptım yine aynı hiç beni arzulamiyo bendemi sorrun onda mi bilemedim tatile gidelim dedim birbirimizle ilgilenelim dedim bizi annemlere bıraktı is yerinden izin alamadı birbirimiz le ilgilenmemizz gerektiğini söyledim ama nafile yapacak bir şey yok diyo sizcee bu doğru mu
17 yıllık evlilikte hep mi böyleydi ? Hamilelik ve doğumla mi başladı ?

Sorun sizde. 40'niz cikali daha 11 gun olmus. Beni arzulamiyor istemiyor demek icin erken degil mi? 50 gunluk bebek varken de birbirimizle ilgilenelim, tatile gidelim demek icin fazla acelecisiniz. Tabi ki birbirinizle ilgilenin ama bana fazla aceleci geldiniz.

Yapacak bi şey yok derken ne demek istiyor eşiniz? Problem ne yani, neden sizinle ilgilenmek istemiyor? Normal değil bence.

Çocuk olunca masraflar artacak haliyle, eşiniz iş yeriyle sorun yaşamak istemiyor olabilir. Ayrıca tatil Eylül ayında çok daha konforlu ve yerinde olurdu 51 günlük bebekle şu sıcak günlerde tatil değil perişanlık yaşayabilirsiniz. Ama sizi annenize bırakmasını pek anlayamadım, bakarken zorlandığınız için mi yoksa eşiniz mi alışamadı ,bebekle vakit geçirmekten hoşlanması gerekir normalde, bunu biraz garipsedim ben.

17 senedir mi arzulamıyor yoksa bebek olduğundan beri mi?

17 seneyse niye boşanmak yerine hamile kalmayi seçtiniz?

Bebek olduğundan beriyse hala lohusa sayılırsınız. Sanırım sizin bebek uslu uslu duruyor. Benim gördüğüm anneler tuvalete gidecek vakit bile bulamıyor.

Çocuk olunca masraflar artacak haliyle, eşiniz iş yeriyle sorun yaşamak istemiyor olabilir. Ayrıca tatil Eylül ayında çok daha konforlu ve yerinde olurdu 51 günlük bebekle şu sıcak günlerde tatil değil perişanlık yaşayabilirsiniz. Ama sizi annenize bırakmasını pek anlayamadım, bakarken zorlandığınız için mi yoksa eşiniz mi alışamadı ,bebekle vakit geçirmekten hoşlanması gerekir normalde, bunu biraz garipsedim ben.
Ne hoslanmasi adam bizle bile ilgilenmek istemiyor ben bebeğime çok iyi bakıyorum masallh kimseye ihtiyacım yok

Ne hoslanmasi adam bizle bile ilgilenmek istemiyor ben bebeğime çok iyi bakıyorum masallh kimseye ihtiyacım yok fiyorum
Bu ne acelelik. Bekle bi. Vücudun rahatlasın, bebişinle ilgilen. Vallahi ben doğumdan 3 ay sonra anca eşimle birlikte oldum. Bırak tatile gitmeyi, bebisle uğraşmaktan helak oluyordum.
Söylüyorum çocukla ilgilenmek istiyorum sadece ddiye ama nafile
Yapacak bi şey yok derken ne demek istiyor eşiniz? Problem ne yani, neden sizinle ilgilenmek istemiyor? Normal değil bence.
Yoruluyor Muş ev iş

Bebek ne ara uyuyo da siz sevisme derdine dusuyosunuz ya😁

Hep böyle idi sürekli ailesi ve Kendi istekleri ablasına anlatmış herşeyi yoruldum istekleri bitmiyor di ye çok zoruma gitti
Konuda bahsettiginizle su yazdiklariniz arasinda hic bag yok. Adam sizi mi arzulamiyo bebekle mi ilgilenmiyo hic mi ilgi gistermedi 17 yilda hic bisi anlamadim

Konuda bahsettiginizle su yazdiklariniz arasinda hic bag yok. Adam sizi mi arzulamiyo bebekle mi ilgilenmiyo hic mi ilgi gistermedi 17 yilda hic bisi anlamadim
Ne benimle ne bebekle ilgilenmiyor ben Zonguldakntayim o İstanbul'da bu 17 yıldır böyleydi

Ne benimle ne bebekle ilgilenmiyor ben Zonguldakntayim o İstanbul'da bu 17 yıldır böyleydi
17 boyleydi de niye bu adamla evli kaldiniz. Hadi kaldiniz bebek neden? Cocuk olunca degisir mi sandiniz. Kendi kadrinizr bi de cocuk.ortak etmissiniz. 17 yilda degismeyen degisir mi smdi

Back
X