• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 yılık evliyim

Hep böyle idi sürekli ailesi ve Kendi istekleri ablasına anlatmış herşeyi yoruldum istekleri bitmiyor di ye çok zoruma gitti
Yani 50 günlük bebekle hele de erken doğum olan bir bebekle cinsellik , tatil çok erken bu konuda eşin haklı ama sürekli benle ilgilen , sürekli bir istek halı beni de bunaltir açıkçası. Eşinle güzelce konuşup " lohusayken ilgiye ihtiyacın olduğunu , ilk anneliğin tecrübesizliğiyle seni zorlandığını , evliligimizle ilgili sıkıntıları başkalarıyla değil bizzat evli olduğun ve sıkıntı yaşadığın karinla halletmeni istiyorum." adlı tatlı dilli bir konuşma yapabilirsin.

benim oğlan doğduktan sonra 1 yıl uyumadı desem yeridir :D sizin bebek maşallah 50 günlükken sevişme derdine düşeceğiniz kadar uyuyor, bravo. elbet yoluna girer sizin cinsellik dert etmeyin.

Kızlar sizlerden fikir almam lazım yeni doğum yaptım 1 ay 21 günlük bebeğim var 8 aylık doğum yaptım sıkıntılı bir süreçti hamileligim zor geçti eşimle ilişki yaşayamadım şuan doğum yaptım yine aynı hiç beni arzulamiyo bendemi sorrun onda mi bilemedim tatile gidelim dedim birbirimizle ilgilenelim dedim bizi annemlere bıraktı is yerinden izin alamadı birbirimiz le ilgilenmemizz gerektiğini söyledim ama nafile yapacak bir şey yok diyo sizcee bu doğru mu
Siz çabuk toparlanmışsınız erken istiyorsunuz, adam ise ilgisiz.
İzin alamadiysa yapacak bir sey yok.
Doğumun ilk zamanlari sizinle ilgilendiyse, o da yeterli.

Ama 17 yıldır FARKLI şehirlerde nasıl evlilik yürüttüğünüzü anlayamadik konuyu okuyanlar olarak.

Hayatımda böyle saçma evlilik duymadım. 🙄
Sanırım o yörede böyle evlilikler var, daha önce duymuştum, Orta Karadenizde. Okulda öğrenci ailelerinde anne ve çocuk var, baba hep uzak bi şehre veya İstanbula çalışmaya gitmiş, aileyle ilgilenmiyor. Bu tarz bir örnek olabilir. Nasıl bir evlilik... :(
Magrat Magrat P Prenses3481

Sanırım o yörede böyle evlilikler var, daha önce duymuştum, Orta Karadenizde. Okulda öğrenci ailelerinde anne ve çocuk var, baba hep uzak bi şehre veya İstanbula çalışmaya gitmiş, aileyle ilgilenmiyor. Bu tarz bir örnek olabilir. Nasıl bir evlilik... :(
Magrat Magrat P Prenses3481
Camdaki kız dizisindeki Hayri misali. Sonra bekar gibi takılıyorlar.

Camdaki kız dizisindeki Hayri misali. Sonra bekar gibi takılıyorlar.
Veli toplantısında hic baba yok,
Anneye "cocuk babayla vakit geçirsin, ihtiyac duyuyor" diyoruz, bizim evlilik bizim hayat böyle diyor. Yaramaz, söz dinlemeyen cocuklar büyüyüp topluma karışıyor :(

Back
X