- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.814
- 598
- Konu Sahibi Prenses3481
Arkadaslar dalga geçiyor aklinca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee niye çocuk yaptınız bu bencilliktir? 17 yıldır böyleyse ne değişmesini bekliyorsunuz ki?Ne benimle ne bebekle ilgilenmiyor ben Zonguldakntayim o İstanbul'da bu 17 yıldır böyleydi
Hayatımda böyle saçma evlilik duymadım.Ne benimle ne bebekle ilgilenmiyor ben Zonguldakntayim o İstanbul'da bu 17 yıldır böyleydi
Yani 50 günlük bebekle hele de erken doğum olan bir bebekle cinsellik , tatil çok erken bu konuda eşin haklı ama sürekli benle ilgilen , sürekli bir istek halı beni de bunaltir açıkçası. Eşinle güzelce konuşup " lohusayken ilgiye ihtiyacın olduğunu , ilk anneliğin tecrübesizliğiyle seni zorlandığını , evliligimizle ilgili sıkıntıları başkalarıyla değil bizzat evli olduğun ve sıkıntı yaşadığın karinla halletmeni istiyorum." adlı tatlı dilli bir konuşma yapabilirsin.Hep böyle idi sürekli ailesi ve Kendi istekleri ablasına anlatmış herşeyi yoruldum istekleri bitmiyor di ye çok zoruma gitti
Hamilelerin gözü korkmasın her doğum farklıdır ama ben doğumdan sonra 3 ay tam oturamiyordum altımda minderle yan oturuyordum.Bebek ne ara uyuyo da siz sevisme derdine dusuyosunuz ya![]()
Ayy cok zor bi dogum olmus cok gecmis olsun.Hamilelerin gözü korkmasın her doğum farklıdır ama ben doğumdan sonra 3 ay tam oturamiyordum altımda minderle yan oturuyordum.![]()
Amin amin Allah isteyene bekleyene evlat nasip etsin bir avazda doğumlari olsun.Ayy cok zor bi dogum olmus cok gecmis olsun.
Evli olduğunuzdan emin misiniz?Ne benimle ne bebekle ilgilenmiyor ben Zonguldakntayim o İstanbul'da bu 17 yıldır böyleydi
Bebekle ilgilenmiyorken,sizinle birşeyler yaşamaması mı problem?Bebekle ilgilenmiyor kendisi
Siz çabuk toparlanmışsınız erken istiyorsunuz, adam ise ilgisiz.Kızlar sizlerden fikir almam lazım yeni doğum yaptım 1 ay 21 günlük bebeğim var 8 aylık doğum yaptım sıkıntılı bir süreçti hamileligim zor geçti eşimle ilişki yaşayamadım şuan doğum yaptım yine aynı hiç beni arzulamiyo bendemi sorrun onda mi bilemedim tatile gidelim dedim birbirimizle ilgilenelim dedim bizi annemlere bıraktı is yerinden izin alamadı birbirimiz le ilgilenmemizz gerektiğini söyledim ama nafile yapacak bir şey yok diyo sizcee bu doğru mu
Sanırım o yörede böyle evlilikler var, daha önce duymuştum, Orta Karadenizde. Okulda öğrenci ailelerinde anne ve çocuk var, baba hep uzak bi şehre veya İstanbula çalışmaya gitmiş, aileyle ilgilenmiyor. Bu tarz bir örnek olabilir. Nasıl bir evlilik...Hayatımda böyle saçma evlilik duymadım.![]()
Camdaki kız dizisindeki Hayri misali. Sonra bekar gibi takılıyorlar.Sanırım o yörede böyle evlilikler var, daha önce duymuştum, Orta Karadenizde. Okulda öğrenci ailelerinde anne ve çocuk var, baba hep uzak bi şehre veya İstanbula çalışmaya gitmiş, aileyle ilgilenmiyor. Bu tarz bir örnek olabilir. Nasıl bir evlilik...![]()
Magrat P Prenses3481
ben bu konudan birşey anladıysam ne olayımNe benimle ne bebekle ilgilenmiyor ben Zonguldakntayim o İstanbul'da bu 17 yıldır böyleydi
Veli toplantısında hic baba yok,Camdaki kız dizisindeki Hayri misali. Sonra bekar gibi takılıyorlar.
Doğru dürüst yazmadı ki. Kısa kısa cevaplar. Anlayan olduğunu düşünmüyorumben bu konudan birşey anladıysam ne olayım