Ben geldim kızlar 17 yılık evliym üç tane çocuğum var ikinci çocuktan SONRA hastalık yaşadım taki ozmana kadar iyiydi herşey sonrasında eşim benle ilgilenmek istemedi hastayım dedikçe bunaltma beni dedi anlatmaya çalıştım dilim ywtemz sonrasın da hastalığım sebebi ile borca girdik babasından yardım istedi verdi babası sonra olanlar oldu babam bana para verdi dedi yapmadığı kalmadı memlekete gittik anneme yolladı bizi o İstanbul'da izine çıkmayı bekledi izine cikti ne bizle ilgilendi nede çocuğu ile hep köyde idi sürekli iş yapıyor du bizle ilgilen dedigimdw tartışma çıkıyor du sonra İstanbul'a geldik işler bitti bu sefer odun kesmeye gidcem dedi yeee dedim gitmiyor Sun dedim Allah'a yakın bana uzak ol ol dedi yatağını odasını ayırdı benden yanına gittin gittim konuşmaya kaciyyodu benden sonra benden ondan soğudum kızlar öyle sürdü gitti 2 yıl geçti aradan evlilik hayatı ben çocuklara bakıyorum o iş işten eve bazen arkadaşları ile gezmeye sonrasın da aldım karşıma kızım 1 sınıfa başlayacak ti. Ben boşanmak istiyorum dedim istemedj tartışma çıkıyor boşanalim diyince anlaşmalı boşanma yapalım dedim kızımı alıp gitmek istiyorum dedim onunla ilgilenmek istiyorum dedim istemedi kendini duzletcegini soyeldi evett düzeltti benimle ilgilendi hep çocuk istediğini söyledi ikinci kızda hastalandı. Dedi ilgilenemedi. Dedi şimdi iise yine aynio sıkıntıları yaşıyoruz yine köye iş yapmaya gitti bize para kazanmak için bulduğu çözüm bu maddi sıkıntı yaşadığı xmaan hemen köye iş yapmaya gidiyo bu sefer bziim içi.n ben İstanbul'da yaşıyorum yım bebeğim 2 aylık oldu bugün aşı oldu hem ev hem çocuk kızım var biraz oğlum yardımcı oldu oda bugün de gititi memlekete git gez gel.dedim okulu başlayacak onunda üniversite hazırlık neyse kızlar yine boşanmak istiyorum deidm on gün önce evden kaçtı gelmedo olayları ablasına anlatmis ikimizin arasında geçenleri beni sevmiyo dedi demiş benim için ablasına oda beni aradı açtı ağzını yumdu gözünü çok soğudum bundan sonra zor bu adamla bana akıl verin naçizane annem diyo asla evini alamadan boşanma acele etme birikimin olsun öyle boşan diyo buunun yanında durmaya devam edersem kanser olucam cinsel hayatta demiştim kızlar evliliğin 100 80 cinselliktir o bizde yok