Öncelikle hayırlı olsun kararınız. Umarım her şey bundan sonra güzel olur hayatınızda. Ama bu biraz da size bağlı. En başta üzülmeyi bırakın hem kendinis için bu şekilde mutsuz eden bir adamın varlığı olmayacağı için artık. Ve en önemlisi de aslında çocuklarınız için üzülmeyin aksine sevinin. Sevginin ve saygının bittiği bir aile görünümlü stres yuvasında büyümeleri emin olun ayrı anne baba ile büyümelerinden daha kötü bir şey. Onların da ilerde aileleri olacak, evlenip yuva kuracaklar. Örnekleri bu olmasın daha fazla. Onlar da doğrusu bu sanıp eşlerine böyle davranmasınlar ya da başka şekillerde bu eksikliği gidermeye çalışmasınlar. Emin olun bu şekilde o gergin ortamdan kurtulmaları çok daha iyi. Bunları düşünmekle başlarsanız üzülmeyip sevinmeniz gerektiğini de görürsünüz.Arkadaşlar o kadar çok yalnızım ki eşimi çok severek evlendik fakat yıllar geçtikçe özellikle son iki yıl bana karşı saygısız ilgisiz ufak tartışmada küfür eder her zaman o haklıdır hep beni üzüyor kıroyor ve bugün ayrıldık evi terk etti artık barışmayacağım istemiyorum çok üzüldüm artık yeter sadece evliliğim bitiyor ona üzülüyorum çocuklarıma üzülüyorum hayatıma nasıl devam edeceğim bilemiyorum lütfen bişeyler yazın
cocuklqrindan drgil kocandan ayriliyorsun uzulmeArkadaşlar o kadar çok yalnızım ki eşimi çok severek evlendik fakat yıllar geçtikçe özellikle son iki yıl bana karşı saygısız ilgisiz ufak tartışmada küfür eder her zaman o haklıdır hep beni üzüyor kıroyor ve bugün ayrıldık evi terk etti artık barışmayacağım istemiyorum çok üzüldüm artık yeter sadece evliliğim bitiyor ona üzülüyorum çocuklarıma üzülüyorum hayatıma nasıl devam edeceğim bilemiyorum lütfen bişeyler yazın
Çocuklarım biri 17 diğeri 3 yaşında eşimle kendi işimiz vardı beraber çalışıyorduk inşaat yapıyoruz 37 yaşındayım terapi denemedim ama artık çok soğudum huyundan bana karşı davranışlarından nefret ediyorum ayıptır söylenmesi ilişkiye bile girmek istemiyorum ama ayrılıyorum diye evliliğime üzülüyorum düzenim bozulacakÇocuklarınızın yaşları kaç? Siz kaç yaşındasınız? Çalışıyor musunuz? Eğer çalışıyorsaniz daha kolay toparlarsiniz. Kolay değil 17 yıllık hayat arkadaşından vazgecmek tabii. Ama cidden bitmesi mi gerekiyor sizce? Terapi denediniz mi mesela?
Çok mutsuz olacağım fakat böylede mutlu değilim o kadar karışık durumdayım ki anlatamamÜzülme atlatacaksın, olanlara kafa yorma
En azından artık seni inciten adam yanında değil, kendine bir uğraş yada hobi bul, birde çocukların varmış onlara yoğunlaş, kendini bırakma
Aslında sık kavgamız yok ben soğudum ondan fakat ayrılmakta çocuklarım için kötü çocuklarına iyi bir babaÖncelikle hayırlı olsun kararınız. Umarım her şey bundan sonra güzel olur hayatınızda. Ama bu biraz da size bağlı. En başta üzülmeyi bırakın hem kendinis için bu şekilde mutsuz eden bir adamın varlığı olmayacağı için artık. Ve en önemlisi de aslında çocuklarınız için üzülmeyin aksine sevinin. Sevginin ve saygının bittiği bir aile görünümlü stres yuvasında büyümeleri emin olun ayrı anne baba ile büyümelerinden daha kötü bir şey. Onların da ilerde aileleri olacak, evlenip yuva kuracaklar. Örnekleri bu olmasın daha fazla. Onlar da doğrusu bu sanıp eşlerine böyle davranmasınlar ya da başka şekillerde bu eksikliği gidermeye çalışmasınlar. Emin olun bu şekilde o gergin ortamdan kurtulmaları çok daha iyi. Bunları düşünmekle başlarsanız üzülmeyip sevinmeniz gerektiğini de görürsünüz.
Sanki çocuklarım babasız kalacak gibicocuklqrindan drgil kocandan ayriliyorsun uzulme
Hayır yok hayatında biri yok eminimHayatinda baska biri olabilir mi?
Cunku hayatinda baska biri olan erkekler genelde bitirmek icin epey ugrasiyorlar, hakaret, kufur, kalp kirma, asagilama... kadin gitsin diye yapiyorlar. Sonra baktilar ki kadin gitmiyor onlar gidiyor. Onun icin sordum kusura bakmayin.
O gitti derken yine hakaret etti bende ona ettim kavga ettik ve ben git dedim bitti dedimHayatinda baska biri olabilir mi?
Cunku hayatinda baska biri olan erkekler genelde bitirmek icin epey ugrasiyorlar, hakaret, kufur, kalp kirma, asagilama... kadin gitsin diye yapiyorlar. Sonra baktilar ki kadin gitmiyor onlar gidiyor. Onun icin sordum kusura bakmayin.
O zaman 40 yas sendromu yasiyor esiniz belki de. 40 yasinda mi?Hayır yok hayatında biri yok eminim
nie oldu mu sanki sizin aranizdaki kari kocalik iliskisi bitiyor baba ayni baaba anne ayni anne keske bosanma olmazsa ama hayat isteSanki çocuklarım babasız kalacak gibi
Anladim. Ben de bosandim. Merak etmeyin cocuklar babadiz kalmiyor. Sadece ciftler bosaniyor. Anne ve babalik devam ediyor.O gitti derken yine hakaret etti bende ona ettim kavga ettik ve ben git dedim bitti dedim
Çok boşluktayım bana çok iyi bir eş değil çok kötü bir eş de değil benim beklentilerim yüksekti anlayamadı anlasada umursamayanHer yıkılış bir yeniliş, yenilik gelecek hayatına korkma, hayatta hiç birşey kalıcı değil herşey döngü içinde
46 yaşındaO zaman 40 yas sendromu yasiyor esiniz belki de. 40 yasinda mi?
İlla kavga etmenize gerek yok. Emin olun o gerginlik her şekilde hissediliyor ve çocuklar üzerinde tamiri mümkün olmayan sorunlara yol açıyor -özgüvensizlik gibi.Aslında sık kavgamız yok ben soğudum ondan fakat ayrılmakta çocuklarım için kötü çocuklarına iyi bir baba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?