ne yapacağımı bilmiyorum ama bırakmayacağım ne gerekirso savaşacağım şimdi ben ayrılmaya kalkarsam suçlu ben olurum kendileri dökünceye kadar sabredeceğim belkide benim fırtıp çıkmamı bekliyorlar ama onların eline bu kozu vermeyeceğim bu kadar yılım boşu boşuna gidemez çocuklarımı rezil etmeyeceğim işim gücüm yok ev kira tamam bunlar dert değil bir şekilde işe girer çalışırım ama onlara fırsat vermeyeceğim. şu ana aramızda birşey yok diyor belki doğrudur onu artık sevmediğini söylesede ben tamamen içimde büyüttüm olayı sizce doğrumu yapıyorum yanlışmı?
yaaa ben konu sahibi kusura bakmayin ama sizi de hic masum bulmadim once ablaniz seviyo adami neyse bi sekilde evlenemiyolar ve siz durumu bildiginiz halde gidip ablanizin askiyla evleniyorsunuz sonra sizin tabirinizle mutlu gecen 15 senenin ardindan adam degisiyo da siz peki ablanizin durumunu dusundunuz mu sevdigi adam kizkardesiyle burnunun dibinde mutlu mesut haa bu ablaniza hak verdigim anlamina gelmiyor elbette ama ben bu hikayede masum kimse goremedim yani sizde sutten cikma ak kasik degilsiniz bence ne demek zorla evlendirildim halana anlatsaydin babana abine yaa insan ablasinin sevdigi biriyle evlenir mi yaaa... akil almaz bir durum ALLAH kimseye yasatmasin...
ablam kendisi mutsuz zaten kocasının başka bir kadınla yatıp kalktığını ögrendi bunu bize kendisi değil kızı ağlaya ağlaya anlattı kızı yani yiğenim kendini yırttı yanımızda anneme diyorum teyze ayrıl ben sanada kardeşimede bakarım diye ama o kocasının ayaklarına kapanmış gitme diye kocası tefecilik yapıyor oradan gelen paralarla buna bilezik yapıyor buda ona alışmış işi gücü para olmuş yigenim ağlıyor teyze benim parada pulda gözüm yok annem bu durumlara katlanıyor diyor o da birşey deseya hiç birşey demiyor istiyorum seviyorum falanda demiyor hiç birşey söylemedi zaten ona birşeyde anlatmayız ne var ne yok herkesin ağzında dolanır yalanlı yanlışsız zaten şaşırıyorum bu bizim aileye hiç çekmemiş sanki bizim düşmanımız kaldığı ev gecekondu gibi onun haline acırdık hepimiz ben eşim gittiğinde falan artık herkes kendi yolunda ablamda yapmaz demiştim ama o kaşık alıp oynayacam oh oh demiş annemde kızmış bunu gecen annemde söyledi ne yapmaya çalışıyor bu diye oda şaşırdı hatta annem konuşmak istemiş yine susup kalmış karşısında birşey dememiş
konuyu okurken gerçekten midem bulandı eşinizden ve ablanızdan sizde onlar kadar suçlusunuz
neden bile bile evlendinizki insan değil ablasını sevdiğiyle tanıdığını sevdiğiyle bile evlenmez
onların suçuda eşin seninle neden evlenmiş ablanı seviyorsa hadi yapmışsınz bir hata evlenmşs,nz ablan neden şaun kardeşinn kocasını ayartıyor hemde çoluklu çocuklu iki ucu şeyli değnek hepiniz suçlusunuz gerçekten çok iğrenç şeyler
anlattıklarına bakarsak ablanla eşin görüşüyorlar bu çok açık belli oluyor
sizin yapacağınız zaten bu adamla normal evli kalamazsınız artık ne yürek kaldırır ne mide nede ruh kendinizi maddi ve manevi anlamda hazır hissetiğiniz ana kadar bklemede kalın sadece kağıt üstünde yürütün yani evliliğinizi çocuklarınızın daha az zarar görmesi i için kendinizi hazır hissedince bitirin yada onların pisliğinin ortaya çıkmasını bekleyin istediklerini kolayca elde edemesinler sadece çocuklar adına üzüldüm
ben şimdi açığa vursam olayı onlar sevinir ama öyle yapmayacağım bekleyeceğim sonuna kadar ozaman babamın yüzüne vurmamda çok kolay olur anlayışın için teşekkür ederim
ablanın eşi nasıl bir adam olayları duyunca nasıl tepki verir
yani tövbe tövbe tabiki doğru bulmuyorum ama burası türkiye ülkemiz şartlarında bu bir cinayet sebebi de
o açıdan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?