- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
şu ailelere çok kızıyorum. ne diye zorla evlendirirler, istemediklerine verirler çocuklarını...........
al işte bitmemiş aşkları, belkide hiç küllenmedi zaten.... sizinlede ablaya yakın olmak için bunca yıl geçindi.
ne siz suçlusunuz ne de eşinle ablan. tüm suç ailelerde.....
kalbe, aşka söz geçmiyor maalesef.......
Bu evlilik için savaşmaya değer mi sence? Şimdi sevmiyorum, aramızda bir şey yok dese bile eşiniz?
Hiç mi bir araya gelmeyeceksiniz?
Hissedeceklerinizi bir düşünün.
Ablanı şimdi sevemese bile zamanında sevmiş, herhangi bir kişi değil ablan bu!
Boşanırsanız ardından kaşık alıp oynardım diye sevinen ablan!
Olan size olmuş açıkçası, eşiniz intkam için sizi harcamış.
Bu adam' dan kocalık bekleyebiliyor musunuz?
Çalışırım diyosunuz ne güzel, gidecek bir yerim yok, 3 çocuğumu babasız bırakamam diyip karderime razıyım demiyorsunuz.
Şu evliliğin de kurtarılacak bir tarafı bulunursa, tabii konu doğruysa pes diyorum artık..
dua edin bana ne olur çok yalnız hissediyorum kendimi sagolsun büyük ablam en büyük dstekcim eniştemde babam gibi sagolsun ben senin arkandayım kızım dedi onlarda olmasa napardım bilmiyorum
benimde aklıma yaprak dökümü dizisindeki neclayla leyla geldi .oguz neclayı seviordu ama leylayla evlenmişti .
bir şu kaşık alıp oynama mevzusunu yerinde olsam ablama yüzüne vura vura açık açık sorardım .hayrola ne bu sevinc göstermen böyle diye ?
yalnız değilsin önce Allah var yanında sonra çocukların ve ablanlar..lütfen böyle yıprıtma kendini.
bunu tek yaşayan sen değilsin.k.validem daha 15 yaşındayken aynı senin gibi evlendirilmiş.k.pederim eşimin teyzesini beğenmiş istemeye gitmişler meğer teyze nişanlıymış eşimin dedesi de o zaman bi küçüğünü sana verelim demiş onlar da tamam demişler ve k.valideme sormamışlar bile.bak kaç yaşına geldi hala üzülerek içi burularak anlatır bunu.
Kıskandırmaya falan çalışma eşini.
durumunu daha da zora sokacak olaylara meydan verme.
Hazmedilir şeyler değil bunlar ama madem ben gitmem, bir şey olacaksa onlar harekete geçsin diyorsun,
Bekle , izle , bu konuyu dillendirme sürekli ve ablanla irtibatını kes.
Yaşanmamış herşey caziptir, ablanın masum olduğunu düşünmüyorum doğrusu.
ben zaten kendi ayaklarım üzerimde durabilirim ama şu an çocuklarım için birazdaha sabredip katlanırım şimdi 3'de okula gidiyorlar onların hayatlarını zehir etmek istemiyorum biri ilkokul biri orta okul büyük olan liseye gidiyor onları yıkamam babalarını seviyorlar çünkü dediğim gibi şimdi ayrılmaya kalksam çocuklarımda beni suçlu görürler annem ayrıldı derler kendileri pislikleri varsa kendileri döksün ortalığa ben şimdi ne giderim o ablamın evine nede yüzüne bakarım bitti artık benim için bundan sonrasınıda ben yapacam eşimi kıskandırmaya çalışacam birşekilde
konu sahıbı dıyor kı benm esım zamannda ablama asıkmıs onun ıcın askerden kacmayı dusunmus, ablamn nısanlandıgını duyunca bi sinirle benmle evlenmeı kabul etmiş, sureklı ablamların her ısıyle ılglenıyor eksıklerını gıderıyor esyalarını tamır ediyor..
ablasıda boşanırsa kasık alır oynarım demış, bıde büyü ıslerıne flnda girmiş, buna ragmen bırde cıkıp dıyorlarki yok ablana yakıstırma kocana yakıştırma , yok olur mu öyle sey nasıl dusunursun bılmem ne..
acın gözunuzu dünyaya geldik..!!! benım anlayamadıgın nokta, evlılıgın uzerınden koskoca 17 yıl gecmiş bu adamın aşkı yeni mi alevlendi oldu. ama bu büyü meselesini okuyunca heh dedım. vallahı konu sahıbı arkadsım bu ablanız kendı evlılıgıde sorunluymus zaten, resmen buyu yapmış kocanızı sızden ayırmaya calısıyor. eger bosanırsanız onunla evlenırse şaşırmam!! kocanızda zaten gecmıste sevıyormus o da ona karsı boş deıl bence..sureklı gıdıp ılgılenmeler bılmem ne fln hersey ortada yani..
asıl konum eşim benimle evlenmeden önce ablamla birbirlerini sevmişler tabi zamanında biliyordum hatta söyledim ama beni dinlemediler babam birde böyle şeyler çıkarmayın dediler benim isteğimi sormadılar bile bu arada benide isteyen çoktu hiç birine olumlu bakmadılar neyse nişanlandık 4 yıl nişanlı kaldık eşim işini ayarlayıncaya kadar evlendik bu arada çok sorunlar oldu tabiki eşimde zaten beni başta istemiyormuş onuda daha 2 gün önce anlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?