- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
bende iyi akşamlar diyeyimGünaydınnnn herkese :)
neden sendikalı değilsin canım bi sakıncası yok ben üye oldum. işim düşücek yakında yapmazlarsa tepelerine çökerim temsilcileringünaydın
bugün iş bırakma eylemi var ama ben sendikalı olmadığım için çalışıyorum malesef(sigara içmem ama bu smileyin ifadesi süper)
dün akşam sinemada milkshake içtim :83:
ve 2 gündür bugün 3. gün tuvalete çıkamıyorum. çıktığım gün tartılıcam
bu arada film güzeldi ama ağlamadım ben hiç
selam tuğçecim. şok diyet ne yaa bedenini yorma böyle yavaş yavaş veriyoruz acelen ne güzelimslmm kızlarr herkes nerdee :) (bu arada şu smile ları kullanmayı bi türlü ögrenemedm gülücükle idare ediyorum)
bugün kahvaltımda:
2 dilim kızarmış lıgt ekmek arası keçi peyniri
5 adet zeytin
1 haşlanmış yumurta 1 adet domates vee sekersiz cay vardı
öglene kereviz yemegi yicem 1 dilim ekmekle ve yanına salata yarım yaglı yogurt.. şok diyetindeyim ve bugün 3.yani son günüm.. 3 gündür sebze besleniyorum ve 3 gündür tartılmadım ama hissediyorum sanırım verdigimi bakalımm yarın tartılcam artık :) ama kızlar benim bi şikayetim var midemde gaz sıkışması oluyo bana hic olmazdı karnım şişiyo ya bu yüzden cok beter bi durum moralim bozuluyo valla2 gündür haşlanmış brokoli ve haşlanmış karnıbahar yiyorum bi kerede haşlanmış taze fasulye yedim bunlar gaz yapar diyolar ama hergün en az 4 bardak bitki cayımıda iciyorum neden böle anlamadım geçmedi gittii
bende iyi akşamlar diyeyim
neden sendikalı değilsin canım bi sakıncası yok ben üye oldum. işim düşücek yakında yapmazlarsa tepelerine çökerim temsilcilerin
hangi filmdi o?
selam tuğçecim. şok diyet ne yaa bedenini yorma böyle yavaş yavaş veriyoruz acelen ne güzelim
normal yemene içmene devam et az ye sadece. şok diyetin bittiğinde azar azar yemeklerden yediğinde kilo almayacakmısın peki?
selamlar herkese. bestr hiç gelmiyor gören varmı onu?
topiğini çok boş bıraktı
ben bugün güne soğan suyumla başladım yine. öğlene kadar limonlu su bitki çayları falan..
öğlen 1 yumurta ve az sucuk.3 dilim kepekli ekmekle.
öğleden sonra yine devam bitki çaylarına. 2 neskafe içtim.
akşam yemek yiyemeyecek kadar tıka basa doluyum nedense.
birazdan soğan suyumu yaparım. elmamı yerim sütümü içerim çok acıkırsam.
kilo 60.8 şuan.
sok dıyet dedıysem normal dıyet ama sadece sebze yemegınden olusuyo normalde oglenlerı et yani protein aksamları sebze yiyordm 3 gun sebze yedım sadece porsiyonlar aynı cünki vücut hep aynı beslenme düzenine alıstıgı ıcın bi yerden sonra dıyet yapmana devam da etsen kılo vermez bunu yeni beslenme düzeni olarak algılar ve durur canım 10 gunde bir vücudu sasırtmak onemli
pofucum herkes terketti burayı. senle ben kaldık canım
diyet nasıl gidiyor
Regl dönemindeyim şiştim balon gibi,gerildim patliyorum,diyette arada düzensiz oluyo ama hemen toparliyorum,senin nasıl gidiyo
reglden sonra şişlik iner canım.
benim berbat ya 1 gr bile gitmedi üstüne aldım sanırım. 60.6 yı görmştüm geçen pazar. pazartesi 61 dim. bugün 61.1. şişlik var sinirlerim bozuldu kilo nasıl alırım ben diye.
59 u göremedim tartıda ya
bugün de kimse gelmemiş burayaneden uğramıyorsunuz kızlar? neden terkettiniz burayı?
ben kendi kendime mi yazıcam buraya.ne güzel liste de yapmıştık hevesli hevesli yazıyordum kilolarımızı.
61.5 im kilo almışım
Slm cnm,bn ve senden başka kimsecikler kalmadı nedense bi anda
Bn de 68.8 oldum :) ilk hedefime az kaldı.inşallah onu da görücem uzun bi aradan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?