ben 3 günlük menümü eve geçince toplu yazıcam.. iş çıkışı kayınvalideme gidicem yazamazsam sabah yazarım
önümüzdeki en yakın gün yarınken neden pazartesi ? hemen yarın başlasanız
selamlar...
dün yapamadığım patates yemeğimi şuan yapıyorum
bugünkü menüm şöyleydiiii
sabah 62 den 61 e düştüğümü görüp sevinerek güne başladımmm
aslında dün 60.7ydim ama hafta sonu yediklerimin cezasını çekiyorum.
ben 3 günlük menümü eve geçince toplu yazıcam.. iş çıkışı kayınvalideme gidicem yazamazsam sabah yazarım
yok canım yemiyorum şu an yemekteler hatta ben sofraya bile oturmadım yerim diye.. ama birazdan görümcem gelince biraz yoğurt yerim
selamlar...
dün yapamadığım patates yemeğimi şuan yapıyorum
bugünkü menüm şöyleydiiii
sabah 62 den 61 e düştüğümü görüp sevinerek güne başladımmm
aslında dün 60.7ydim ama hafta sonu yediklerimin cezasını çekiyorum..
neyse sabah 1 bardak soğan suyumu içtim
işe gittim orda da 1 bardak sıcak limonlu su içtim.
1 fincan kahve
1 bardak neskafe derken öğlen oldu.
öğlen yemek yoktu yumurta kırıp yedik 3 dilim kepekli ekmek yedim 3 tane zeytin minnacık peynir
öğleden sonra 1 bardak adaçayı
1 bardak mor meyve çayı
1 bardak neskafe
bikaç bişey daha içtim ama neydi bilmiyorum bitki çayıydı sadece onu biliyorum
akşam kıymalı patates yemeğim var dediğim gibi.
ekmeksiz 1 tabak yerim.
soğan suyumu içtim şimdi.
tavsiye ederim kızlar hem rahmi falan temizliyor hemdee yemeklerden yarım saat önce içiyorum inanılmaz tok tutuyor.
lahmacun 2 tane de iskenderin suçu gibi
canım zahmet olmazsa soğan suyu konusunda bilgilerini paylaşırmısın, zaten börtü böcük gibi ne otu, ne suyu bulsam yiyip içiyorum yakında midemde ot tarlası çıkacak
canım zahmet olmazsa soğan suyu konusunda bilgilerini paylaşırmısın, zaten börtü böcük gibi ne otu, ne suyu bulsam yiyip içiyorum yakında midemde ot tarlası çıkacak
Bi de güzelim kalorisiz suyu suçluyodun
Ay çok güldüm ya alemsin
Yalnız o soğan suyunun çok fena bi kokusu var
Evet cnm soğan suyunun marifetlerini biliyorum,teyzemde yapıyorda kokusunu ordan biliyorumyok canım ya bitki çayı içen birisi farketmiyor bile soğan kokusunu.
ben içtim valla önce kist vardı 4 cm di. basit kistmiş doğum kontrol hapı verdi doktor.
kullanmak istemedim ilacı da almadım bile. kimyasal almaktansa doğal yolla denemek istedim. düzelme olmazsa doğum kontol hapını kullanırım dedim artık.
15 gün kullandım soğan suyunu. doktora gittim tertemizsin dedi. hiç bişey kalmamış. sağlık için yapılır tadı zehir gibi olsaydı bile içerdim yani.
bir de baktım ki o suyu içmeye başladığımdan beri 2 kilonun üzerinde verdim. ara sıra da yaparım bu kürü. işime yaradı sizin de işinize yarar diye yazmak istedim.
günaydın canım yeni listeyi akşam yapamadım biraz rahatsızdım erken kaçtım. bu akşama hazır olurEe kızlar yeni liste yok mu
herkese merhaba fistiklar
menumu yazayim
08.00 = 1/2 lavas + yumurta + peynir + marul
10.00 = yesil cay
12.00 = 1 p. tavuk corba + 1/2 p makarna
15.00 = mandalina
18.00 = 1p. yayla corba + bezelye
20.30 = 1 portakal + 1/2 armut
22.00 = 1/2 ks. yogurt
dunku menum bu kizlar bence iyi gibi ama birde siz bakin bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?