18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Kız hemen triplere girme bekle yahu belki nazlıdır geç tutunmuştur. O normal kaset testler 49 50 hcg yi anca algılıyor zaten onları boşver sen.

Amin inşaAllahh Rabbim hayırla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar çok mu sabırsızlanıyorum 19 Ağustos'ta5. Gün embriyosu transfer oldum. Bu gün transfer +5. Günüm.negatif.benim gibi olup pozitivi gören varmı?
canım inşllh pozitife döner bende yaptım benimde negatif inşllah ikimizde bir şok yaşayıp pozitife döndüğünü görürüz ama
Erken gebelik testinde çıkıyor kaset testler yanıltıcı negatifleri de pozitifleri de güven vermiyor
yalanda. Bile pozitif çıkmıyor bekaset testin bile bozuğu bulmadı bizi
Kız hemen triplere girme bekle yahu belki nazlıdır geç tutunmuştur. O normal kaset testler 49 50 hcg yi anca algılıyor zaten onları boşver sen.
nazlı nazlı test günü gelecek ne zaman tutunacak acaba kendileri yok kız ciddi anlamda moralim iyi yani olmamıştır olmuştur orası Allah’ın takdiri en azından kendimle eğlenebiliyorum. Ya şimdi ben Karaları bağlasam embriyo ay annem çok üzüldü geri gelip tutunayım mı dicek hayır 8. Güne kadar devam 8. Gün kanda da negatif görürsem artık daha ümitlenmem e bizahmet. 8. Güne kadarda yerleşsin artık o kadar yer hazırladık içeride ona

Ben de asmadım ama topladım. Aynı sizin gibi…

Diğer grupta bir arkadaş hemşirenin 45 dk ayaktaysan 15 dk dinlen, dediğini yazmıştı. Bence iyi öneri.

Kızlar çok mu sabırsızlanıyorum 19 Ağustos'ta5. Gün embriyosu transfer oldum. Bu gün transfer +5. Günüm.negatif.benim gibi olup pozitivi gören varmı?
Benimde
5 gun embriosu bu gun 8 günümdü kendimi tutamadım test yapdim negatif yarın kan vermeyi düşünüyorum pozitif cikarmi acaba

Benimde
5 gun embriosu bu gun 8 günümdü kendimi tutamadım test yapdim negatif yarın kan vermeyi düşünüyorum pozitif cikarmi acaba
Valla bir kaç arkadaşların yazdığı mesajları okudum bazılarında idrar testinde pozitif görünüp kan sonucunda negatif çıkanlar olmuş, bazı kızların da idrar testi negatif gösterip kan testinde pozitif çıkanlar olmuş. Hatta pozitif olmasına rağmen idrarda hala hayalet çizgi gösteriyormuş. Bilmiyorum artık moral ve motivasyonum yerle bir oldu.

Benim bu 4 transferim di ilk olduğunda ilk tuttuğunda 8 günde idrarda çıkmıştı bilmiom rabbimden ümit kesilmez ama bi hayarl kırıklığı oluyor

Ben de beta tarihim 28i. Kendimi tutmaya çalışıyorum, test yapmıyorum. Allah korusun yanıltıcı bir sonuç beni çok etkiler. Ama böyle beklemek de gerçekten çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…