- 1 Nisan 2019
- 509
- 211
- 103
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Kız hemen triplere girme bekle yahu belki nazlıdır geç tutunmuştur. O normal kaset testler 49 50 hcg yi anca algılıyor zaten onları boşver sen.Ay valla yok olduğuna ikna oldum ya bugğn keyifle çayımı içtim ohh
Yaptım ama erken gebelik testi 1 tane kaldı onu 8. Güne saklıyorumnormal kaset test yaptım yok bacım ne kadar yırtınırsa. Yırtınayım çıkmıyor
Amin inşaAllahh Rabbim hayırla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinDüşündükçe o yaptığın hareketlerden daha çok zarar vereceksin kendine yaptın bitti zaten olmuş şeyleri düşünmene gerek yok birkaç gün için rahat etsin diye daha temkinli davran ama inan komple yatınca tutacak ya da hareket ettik diye olmayacak değil allaha sığın dua et bol bol. Umarım hepimizin yavrusu bizimledir.
canım inşllh pozitife döner bende yaptım benimde negatif inşllah ikimizde bir şok yaşayıp pozitife döndüğünü görürüz amaKızlar çok mu sabırsızlanıyorum 19 Ağustos'ta5. Gün embriyosu transfer oldum. Bu gün transfer +5. Günüm.negatif.benim gibi olup pozitivi gören varmı?
Erken gebelik testinde çıkıyor kaset testler yanıltıcı negatifleri de pozitifleri de güven vermiyor
nazlı nazlıKız hemen triplere girme bekle yahu belki nazlıdır geç tutunmuştur. O normal kaset testler 49 50 hcg yi anca algılıyor zaten onları boşver sen.
Ben de asmadım ama topladım. Aynı sizin gibi…Hafif dolaba eğilip kalkmalar yaptım çamaşır yerleştirme yaptım hafif uzandım yani havaltı hazırladım dolandım sürekli belki 1 saat hiç oturmadan dolandım çamaşır katla yerleştir kahvaltı hazırla getir götür makineya çamaşır attım çıkardım ama asmadım yinede çok vicdanen rahatsız oldum keşke yapmasaydım diye embriyo zarar gördümü diye kafayı yiyorum düşünmekten
BenimdeKızlar çok mu sabırsızlanıyorum 19 Ağustos'ta5. Gün embriyosu transfer oldum. Bu gün transfer +5. Günüm.negatif.benim gibi olup pozitivi gören varmı?
Valla bir kaç arkadaşların yazdığı mesajları okudum bazılarında idrar testinde pozitif görünüp kan sonucunda negatif çıkanlar olmuş, bazı kızların da idrar testi negatif gösterip kan testinde pozitif çıkanlar olmuş. Hatta pozitif olmasına rağmen idrarda hala hayalet çizgi gösteriyormuş. Bilmiyorum artık moral ve motivasyonum yerle bir oldu.Benimde
5 gun embriosu bu gun 8 günümdü kendimi tutamadım test yapdim negatif yarın kan vermeyi düşünüyorum pozitif cikarmi acaba
Benim bu 4 transferim di ilk olduğunda ilk tuttuğunda 8 günde idrarda çıkmıştı bilmiom rabbimden ümit kesilmez ama bi hayarl kırıklığı oluyorValla bir kaç arkadaşların yazdığı mesajları okudum bazılarında idrar testinde pozitif görünüp kan sonucunda negatif çıkanlar olmuş, bazı kızların da idrar testi negatif gösterip kan testinde pozitif çıkanlar olmuş. Hatta pozitif olmasına rağmen idrarda hala hayalet çizgi gösteriyormuş. Bilmiyorum artık moral ve motivasyonum yerle bir oldu.
Allah'ım tez bir zamanda sağ Salim kolaylıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.aminBenim bu 4 transferim di ilk olduğunda ilk tuttuğunda 8 günde idrarda çıkmıştı bilmiom rabbimden ümit kesilmez ama bi hayarl kırıklığı oluyor
Allah'ım tez bir zamanda sağ Salim kolaylıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.amn
Yapmayın bence ben yapdim moralimiz bozulduBen de beta tarihim 28i. Kendimi tutmaya çalışıyorum, test yapmıyorum. Allah korusun yanıltıcı bir sonuç beni çok etkiler. Ama böyle beklemek de gerçekten çok zor
Benim tarihimde 28Ben de beta tarihim 28i. Kendimi tutmaya çalışıyorum, test yapmıyorum. Allah korusun yanıltıcı bir sonuç beni çok etkiler. Ama böyle beklemek de gerçekten çok zor
İlk 3 gün ben dedim kesinle yapmayacağım.bu gün kendimi durduramadim.Yapmayın bence ben yapdim moralimiz bozuldu
Beraberce güzel sonuçlar alırız inşallah Allah yardımcımız olsunBenim tarihimde 28
Eşim bana hakkımı helal etmemeli falan konuştu ben de tutamam yoksaİlk 3 gün ben dedim kesinle yapmayacağım.bu gün kendimi durduramadim.
Yapma etme vallah bir birimizi dinleyelim.Ben yarın kan vermeyi dusunuyorum
Testte negatif cikdiya ondan vereyim dedimYapma etme vallah bir birimizi dinleyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?