- 20 Ekim 2024
- 170
- 85
- 13
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Başınız sağ olsun inşallah bu defa tutarBen de 18 ağustosta transfer oldum. Bu ikinci transferim. İlki pozitif olmuştu ama malesef 3 ayllıkken kaybettim. 5. Gün bugün, hafif kaşık ağrıları dışında belirti yok gibi. Diğerinde ne olmuştu hatırlamıyorum. 5. Gün embriyosuydu ama sonucu kandan görmeyi bekleyeceğim sanırım, hiç cesaretim yok. Çok korkuyorum olumsuz olacakmış gibi hissediyorum
Bu bahsettiğiniz bıçak saplanmasını bende yaşadım dün, transfer+5 gününde. Onun dışında ara sıra adet sancısı gibi ama kısa süreki.Transferimin 4. Günü
Aralıklı olarak sol kasığıma aniden bıçak saplanıp çıkıyor baya bağırıyorum bir anda yok oluyor içimden de bir şey akıyor gibi oldu az önceki batma ağrısında ama baktım gelen bir şey yok bu nedir daha önceki gebeliklerinizde yaşayanınız oldu mu
Ben dün kendi beynimde senaryo kurdum ağladım.sonra hiç bir şey yokmuş gibi televizyon izledim.Kızlar duygu durumunuz ne alemde? Ben inanılmaz alıngan ve sinirli oldum. Önceki transferimde hiç böyle değildim. eşim zaten anlayışsız sürekli bişeyler söyleyip şaka diyor ama ben tahammül edemiyorum kavga ediyoruz
Benim hep aynı yer en alt karın sol taraf endişe etmeye başladım iyi bir şey mi kötü bir şey mi tutunma mı derkenBu bahsettiğiniz bıçak saplanmasını bende yaşadım dün, transfer+5 gününde. Onun dışında ara sıra adet sancısı gibi ama kısa süreki.
Amin amin aminBende bugün uzun aradan sonra dışarı çıktım iyi geldi gerçekten, ara ara inceden kasık ağrısı var ama onun dışında pek birşey hissetmiyorum, biraz göğüslerim şişti ama hassasiyet yok. Hepimiz hayırlısıyla pozitif sonuçları alalım
Valla ne olduğumu bilmiyorum ama gerçekten çok sinir bozucu bir süreç bazen kafayı yiyorumBenim hep aynı yer en alt karın sol taraf endişe etmeye başladım iyi bir şey mi kötü bir şey mi tutunma mı derken
Aynen öyle valla 5 gün bitti bugün pazartesi test yaparım herhaldeAmin inşallah güzel sonuçlansınhergün değişir belki belirtiler benimde varla yok arası bakalım ama cidden hiç geçmiyor zaman
İnşallah tutunma belirtisidir bende de çok az miktar geldi bugün bir ara sonra kesildi kuruluk oluştuşimdi ilk defa sarımsı bir akıntı geldi normal mi sizce? Transfer +5. günüm
İnşallahİnşallah tutunma belirtisidir bende de çok az miktar geldi bugün bir ara sonra kesildi kuruluk oluştu
Benim sol kasıkta sürekliye dönen bir ağrı var gitmiyor sürekli nabız gibi atıyor ağrıyor acaba iğnelerin etkisi mi bu korkuyorum epeyce
AminMerhabalar. Herkese bu yolda bol şans diliyorum. Ben de 19 Ağustos'ta transfer oldum. Bir şey sormak istiyorum. Transfer günü progesteron kaç çıktı sizlerde? Benim 15 çıktı. Daha önceki denemelerinde bunun altındaydı.
Merhaba,Ben transferden sonraki gün çıktım 1 saat dışarda vakit geçirdim. O bile iyi geldi ben aşılama yaptırdığımda bebeğim tuttuğunda tatile gitmiştim her gün yüzmüştüm ve kafam rahat olduğu için tuttuğuna inanıyorum stresle olacak iş değil çünkü bu. Maalesef sonu kötü bitti ama şimdi de içimden geldiği gibi davranıyorum. Bugünde dışarı çıkacaktım ama aşırı ağrım var regl olacak gibi sol kasığımda namazlarımı bile oturarak kılıyorum umarım hepimizin ağrılarının bi ödülü vardır
Hayırlı olsunMerhabalar. Herkese bu yolda bol şans diliyorum. Ben de 19 Ağustos'ta transfer oldum. Bir şey sormak istiyorum. Transfer günü progesteron kaç çıktı sizlerde? Benim 15 çıktı. Daha önceki denemelerinde bunun altındaydı.
Bana multi vitamin verdi doktorum onu kullanıyorumMerhabalar hanımlar bu süreçlerde size folikasit verdiler mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?