18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Başınız sağ olsun inşallah bu defa tutar

Bu bahsettiğiniz bıçak saplanmasını bende yaşadım dün, transfer+5 gününde. Onun dışında ara sıra adet sancısı gibi ama kısa süreki.

Öncelikle transfer olanlar ve yeni gelenler hoş geldiniz hayırlı olsun bende 18. Ağustosta 5. Gün embriyosu çift ile transfer oldum 3. Günden beri test yapıyorum negatif dün gece gölge gibi bir silik çizgi gördüm gibi sabah negatif görünce yanlış olduğunu düşündüm dün ve bugün şiddetli kasık ağrılarım var ama avmye gezmeye çıktım bence moral bu işin en önemli kısmı 5. Günden herkese selam olsun he buarada tüm negatif testlere rağmen halen umudum var ve eğer benşm ki pozitife dönerse bir çok kişiye umut olacağıma eminim negatifte kalırsa beni örnek almayın

Ben dün kendi beynimde senaryo kurdum ağladım.sonra hiç bir şey yokmuş gibi televizyon izledim.sonra dua ediyorum sonra tekrar agliyorum. Bu arada transfer+ 4. Günü

Ben transferden sonraki gün çıktım 1 saat dışarda vakit geçirdim. O bile iyi geldi ben aşılama yaptırdığımda bebeğim tuttuğunda tatile gitmiştim her gün yüzmüştüm ve kafam rahat olduğu için tuttuğuna inanıyorum stresle olacak iş değil çünkü bu. Maalesef sonu kötü bitti ama şimdi de içimden geldiği gibi davranıyorum. Bugünde dışarı çıkacaktım ama aşırı ağrım var regl olacak gibi sol kasığımda namazlarımı bile oturarak kılıyorum umarım hepimizin ağrılarının bi ödülü vardır

Benim hep aynı yer en alt karın sol taraf endişe etmeye başladım iyi bir şey mi kötü bir şey mi tutunma mı derken
Valla ne olduğumu bilmiyorum ama gerçekten çok sinir bozucu bir süreç bazen kafayı yiyorum zamanın bu kadar hızlı geçmesini ilk defa bu kadar çok istiyorum

şimdi ilk defa sarımsı bir akıntı geldi normal mi sizce? Transfer +5. günüm
İnşallah tutunma belirtisidir bende de çok az miktar geldi bugün bir ara sonra kesildi kuruluk oluştu
Benim sol kasıkta sürekliye dönen bir ağrı var gitmiyor sürekli nabız gibi atıyor ağrıyor acaba iğnelerin etkisi mi bu korkuyorum epeyce

İnşallah arada oluyor benimde ağrım ama hep bi huzursuz kasıklarım. Bu kadar düşünmek istemiyorum ama elde değil cidden.

Merhabalar. Herkese bu yolda bol şans diliyorum. Ben de 19 Ağustos'ta transfer oldum. Bir şey sormak istiyorum. Transfer günü progesteron kaç çıktı sizlerde? Benim 15 çıktı. Daha önceki denemelerinde bunun altındaydı.

Merhaba,
Kaybınıza üzüldüm. Geçmiş olsun, umarım şimdi her şey yolunda gider. Tutununca dediğiniz 12. Günden sonraki günler mi yüzdünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…