18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Canım 5. Gün kuruma çizgisi bile yoktı 6. Gün bugün şok oldum çok çok hayalet bir çizgi çıktı. Test bozuk değil ise tabi
İnşallah test bozuk değildir
Ben 2 ay öncesi regli gecikince kaset test yaptım silik başla marka aldı eşim onu da yaptım silik sonra başka bir test daha o da silik 3 sabah hepsinde başka marka ile artık dedim kesin hamileyim herhalde hemen kan vermeye gittim 0.50 çıktı
Senin inşallah pozitif öyle hissediyorum

Dün akşam yaptığım erken gebelikte de çıkmış ama kuruma çizgisi gibi o çok kale almadım yarın sabah yaparım nu labaquic marka bu markada 7 yıllık evliliğimde ilk tüp bebeğim haricinde hiç pozitif almadım 4. Gün testte çıktığında da bu marka idi çok şükür öylece devam etti bakalım bu nasıl ilerleyecek bakalım

Belirtilerin var mıydı
Sağlıkla güzellikle gelsin inşallah

Belirtilerin var mıydı
Sağlıkla güzellikle gelsin inşallah
Canım bence belirti aramayın ilaç içtiğimiz için ilaçlar çok şey yapıyor kimini çok etkiliyor kimini hiç etkilemiyor ama ben yinede gün gün hepsini yazayım sana
Transfer
0
1 ilk 2 gün kasıklarımda kasılma vebatma oldu transferin ertesi gün yani 1. Gün çok açık kahve ( yapılan işlemden dolayı) akıntı geldi
2. Gün hiç belirti yok ara ara çok çok hafif kaşık batması
3. Gün hiç birşey yok hatta ne oluyor dedim hiç bir belirti yok
4. Ve 5. Gün çok şiddetli adet sancısı çektim
6. Bugğn hafif bir mide bulantısı vardı sadece sabah kalktığımda ama yine ilaçlardan çünkü estrofem yapıyor ilk gebeliğimde hiç mide bulantım olmadı estrofemi bıraktıktan sonra göğüslerim çok büyüdü ama Buda kullandığımız progestrondan kaynaklı şimdilik böyle

Çok açıklayıcı çok güzel bilgiler teşekkür ederim
Geliyor bebiş belki de bebişler
Belirtiler benim de aynı gibi
Adet sancısı hariç
İnşallah burada hepimiz sağlıkla güzellikle hamile kalırız ve kucağımıza sağlıkla alırız

Aminnnnn canım inşllah hepimiz güzel haberler alırız

Canım 5. Gün kuruma çizgisi bile yoktı 6. Gün bugün şok oldum çok çok hayalet bir çizgi çıktı. Test bozuk değil ise t

Canım 5. Gün kuruma çizgisi bile yoktı 6. Gün bugün şok oldum çok çok hayalet bir çizgi çıktı. Test bozuk değil ise tabi
Değil tabiki değil. Çok sevindim coook darısı isteyen her kəsin başına aminnnnnnnnnnnnnn.

Bende test yapmaya cesaret edemiyorum. 3.gün embriyosu bugün 6.günüm önümüzdeki hafta cuma erken gebelik testi yapabilirim belki pazarteside test günüm
Canım yapma bugünlerde bekle benim 5. Gün. Eğer varsa ihtimali ile konuşuyorum 6. Gün ancak hayalet çizgi çıktı oyğzden bekle yapma

Bende test yapmaya cesaret edemiyorum. 3.gün embriyosu bugün 6.günüm önümüzdeki hafta cuma erken gebelik testi yapabilirim belki pazarteside test günüm
5. Gün embriyoları zar zor bekliyor Allah 3. Gün embriyolarina Sabir versin vallahvallah ben keşke eşimi dinleseydim morelim alt üst oldu.o dan diyorum yapmayalım diye. Çünkü burada çok gördüm kaset testleri negatif olup kan testlerinde pozitifi görenleri. Ya da kan testinde negatifi görüp kaset testlerinde pozitif görenleri. Bunlar birer hayal kırıklığına uğratma şeyleri o yüzden ben de korkuyorum.

İnşallah bozuk değildir, hayalet çizgi belli oluyor yarın sonucunu atarsın
İnşllah değildir ya aynı ilk tüp bebeğimde 4. Gün çıkan gibi çıktı
Değil tabiki değil. Çok sevindim coook darısı isteyen her kəsin başına aminnnnnnnnnnnnnn.
Amin canım sanada moral olsun diye özellikle attım inşllah bozuk değildir de sanada moral olur banada

İnşllah değildir ya aynı ilk tüp bebeğimde 4. Gün çıkan gibi çıktı

Amin canım sanada moral olsun diye özellikle attım inşllah bozuk değildir de sanada moral olur banada
Canim beni düşündüğün için çok teşekkür ederim düşünmen bile moralimi ve motivasyonumu yükseltti Allah senden razı olsun. İnşallah senin gibi pozitivi gören bütün kızlar buraya yazar ve onların hepsi mutluluğunu görür ben de mutlu olurum onlarla birlikte

Herkese merhaba hanımlar ; 19 Ağustos 5.gün taze embriyo transferi oldum.
Dün erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Ama bugün yaptığımda sanki hayalet çizgi var gibi.
Bu 3.denemem ve 32 yaşındayım. Tanımlanamayan infertilite.

Eklentiler

• IMG_0619.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 63
kızlar size hayalet bir çizgi ile daha geldim 6. Günden herkese merhaba test bozuk değil

Ins dediğiniz gibi kanda pozitif olur ama bilmiyorum

kızlar size hayalet bir çizgi ile daha geldim 6. Günden herkese merhaba test bozuk değil ise
Hadi hayırlısı inşallah darısı başımıza. Transfer günü hariç diye hesaplıyorsunuz di mi transfer hariç 4. Günüm bugün hep uyuyuyorum progesteron daha geçen yılki transferde de kullanmıştım olumsuzdu zaten de hiç uyku olmamıştı. İnşallah olur bu sefer yaş olunca çok endişeleniyorum test yapmamak için kardeşimde kalıyorum evde cok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…