- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Çok çok çok teşekkür ederim evet biz vazgectiğimizde biter herşey ama maddiyatı geçtim insanda manevi güç kalmiyor birde benim eşimde sorun olduğu icin biz herkesten gizliyoruz sorun oldugunu ve tedavi gordügümüzü yani benim icin daha da zor olmadı diye kimsenin yanında ağlayamiyorsun test verip negatif cikınca ertesi gün hicbir sey olmamış gibi gülümsemek zorunda kalmakta yordu beni açıkçası Allahtan istiyorum evet ama vermiyorsada isyan edecek kadar diretmenin manası yok diyorum3. Gün embriyosu ise halen şansın var üzülme canım am en kötü senaryoya göre düşünürsek hiç birşey bitmiş değil arkadaşlar eğer siz anne olmaktan vazgeçerseniz herşey biter yeniden başlarsın yeniden yaparsın o bebekleri altın tepside sunulanlarda değiliz belki çok emek ve çaba ile bir yerelere geliyoruz ama pes ettiğimizde kaybederiz anne olmaktan vazgeçtiğimşzde kaybederiz negatifler dünyanın sonu değil hatta böyle kalkın aynaya bakın olmaması için hi. Bir sebebi yok allahtan başka yani yok embriyo kalitesi yok cart curt önce anne olacağınıza inanın ve en kötü anda bile pozitif düşünün hayale kapılın demiyorum gerçekçi olun ama anne olmaktan asla vazgeçmeyin bunun son olmadığını bilin evet maddi anlamda ve manevi anlamda çok yoruyor ama annelik zaten hiç bir zaman kolay değildir çok kalpten dua ediyorum inşllah pozitife döner
Ben. Oldum canım sağlıkla doğdu oğlum hiç korkma. Ama doktoruna muhakkak haber verKızlar 6.günüm az önce açık kahve bi sürüntü geldü, progestanla karışıktı... karnımda da regl ağrısı var tabi.
Gecen seferde 6 .gün leke görmüştüm böyle
Böyle olup pozitif alan va mı
Bende lekelenme olmadı ama 5.gün regl ağrısı başlamıştı. 5.gün idrarda 6.gün kanda pozitifi gördüm. Rabbim devamını getirsin inşallah.Kızlar 6.günüm az önce açık kahve bi sürüntü geldü, progestanla karışıktı... karnımda da regl ağrısı var tabi.
Gecen seferde 6 .gün leke görmüştüm böyle
Böyle olup pozitif alan va mı
Tesekkür ederim canın yarın erken gebelik testi yapıcam, bakalım çok korkuyorum. İnşallah benimledir ikizlerimBen. Oldum canım sağlıkla doğdu oğlum hiç korkma. Ama doktoruna muhakkak haber ver
Çok tesekkür ederim canımm, aminnn buradaki destek olan herkese tesekkür ederimmBende lekelenme olmadı ama 5.gün regl ağrısı başlamıştı. 5.gün idrarda 6.gün kanda pozitifi gördüm. Rabbim devamını getirsin inşallah.
senin de pozitiftir inşallah
Motivasyonunu yüksek tut.Olacağına inan ve elini karnına koyup konuş. Annesine tutunmasını söyle. Annesinin onu heyecanla beklediğini söyle. İnşallah yarın burada benim değer artışımı ve senin pozitifini konuşuyor olacağız.Çok tesekkür ederim canımm, aminnn buradaki destek olan herkese tesekkür ederimmyarın test yapıcamm
Hayirli olsun cnmMerhaba bende 15 ağustosta transfer oldum bugün pozitifi gördüm çok şükür. Bu yoldakı tüm arkadaşlarıma cok dua ediyorum
Aminnn aminnMotivasyonunu yüksek tut.Olacağına inan ve elini karnına koyup konuş. Annesine tutunmasını söyle. Annesinin onu heyecanla beklediğini söyle. İnşallah yarın burada benim değer artışımı ve senin pozitifini konuşuyor olacağız.
Bekleyenlere umut olacağız inanıyorum
Bu kişiden kişiye değişir. Herkes aynı olmaz. Doktorunun test yap dediği güne kadar varlığına ve olacağına inanarak bekle. Rabbim gönlünden geçeni kolaylıkla versinMerhaba kızlar 19 Ağustos’ta 5. Gün donmuş transfer oldum dün transfer hariç 7. Günümdü merakımdan kan verdim beta hcg 6.03 çıktı sizce erken teste göre olumlu mu yükselir mi cevaplarsanız çok sevinirim hiç bilgim ve deneyimim yok
Teşekkür ederim amin inşallah hepimize kolaylıkla nasip olsunBu kişiden kişiye değişir. Herkes aynı olmaz. Doktorunun test yap dediği güne kadar varlığına ve olacağına inanarak bekle. Rabbim gönlünden geçeni kolaylıkla versin
Benim cumartesi günü ama bende bunu düsünüyorum tüp bebek yaptırdıgımız hastanede direkt kan vermeye gitsek randevusuz ne olur ki ya da acilde yapmazlar mıHanımlar yarın birçok kişinin test günü. Benim de :) sizler nerede kan vereceksiniz? Ben transfer günü test günüm için randevu almıştım kadın doğum bölümünden ama şu an gözükmüyor.
Erken değil mi test icinMerhaba kızlar, bende 21 Ağustos’ta 5. Gün embriyosu transferi oldum. Yarın test yapacağım ayaklarım çok üşüyor göğüs hassasiyetim 5. Gün sabahı bitti kasık ağrılarım var bu sabah test yaptım negatif çıktı, takılmıyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Ben farklı şehirde yaptırmıştım tüp bebeği. O yüzden bulunduğum şehirde ki özel hastaneye gidip acilden beta hcg testi için giriş yaptırdım. Çıkan sonucu da doktoruma gönderdimBenim cumartesi günü ama bende bunu düsünüyorum tüp bebek yaptırdıgımız hastanede direkt kan vermeye gitsek randevusuz ne olur ki ya da acilde yapmazlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?