18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Çok çok çok teşekkür ederim evet biz vazgectiğimizde biter herşey ama maddiyatı geçtim insanda manevi güç kalmiyor birde benim eşimde sorun olduğu icin biz herkesten gizliyoruz sorun oldugunu ve tedavi gordügümüzü yani benim icin daha da zor olmadı diye kimsenin yanında ağlayamiyorsun test verip negatif cikınca ertesi gün hicbir sey olmamış gibi gülümsemek zorunda kalmakta yordu beni açıkçası Allahtan istiyorum evet ama vermiyorsada isyan edecek kadar diretmenin manası yok diyorum

Merhaba herkese benim de yarın test günümdü bi anda evde gebelik testi yaptım ama negatif tertemiz tek bir çizgi yarın da sırf kanda negatifi görmek için test vereceğim geride embriyom yol sürece baştan başlayacağım yaş 34 inşallah nasipte vardır birgün sağlıklı bir evladım olur benim de diğer bekleyen arkadaşlara da hep dua ediyorum ne zorluklar çektiğimizi birtek biz anlarız inşallah bekleyen herkes sağlıkla bebişlerini kucağına alır en kısa zamanda

Kızlar 6.günüm az önce açık kahve bi sürüntü geldü, progestanla karışıktı... karnımda da regl ağrısı var tabi.
Gecen seferde 6 .gün leke görmüştüm böyle
Böyle olup pozitif alan va mı

Ben. Oldum canım sağlıkla doğdu oğlum hiç korkma. Ama doktoruna muhakkak haber ver

Bende lekelenme olmadı ama 5.gün regl ağrısı başlamıştı. 5.gün idrarda 6.gün kanda pozitifi gördüm. Rabbim devamını getirsin inşallah.
senin de pozitiftir inşallah

Çok tesekkür ederim canımm, aminnn buradaki destek olan herkese tesekkür ederimm yarın test yapıcamm
Motivasyonunu yüksek tut.Olacağına inan ve elini karnına koyup konuş. Annesine tutunmasını söyle. Annesinin onu heyecanla beklediğini söyle. İnşallah yarın burada benim değer artışımı ve senin pozitifini konuşuyor olacağız.
Bekleyenlere umut olacağız inanıyorum

Aminnn aminn Gerçekten insan umut arıyor, bekliyor. Rabbim herkesin duasını kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…