18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Merhaba,
Kaybınıza üzüldüm. Geçmiş olsun, umarım şimdi her şey yolunda gider. Tutununca dediğiniz 12. Günden sonraki günler mi yüzdünüz?
Teşekkür ederim cümleyi yanlış kurmuşum aslında aşılamadan 1 gün sonra araba yolculuğu ile tatile gittim ve 10 gün aralıksız yüzdüm sağlıksız beslendim Allah nasip etti çok şükür. Tatilden 2 ay sonra da kalbi durduğu için maalesef bebeğimiz kaybettik

Kızlar transferimin 2. Günü bugün transfer gününü saymazsak. Ben ufak tefek ev işleri yapıyorum çamaşır katlama yerleştirme kahvaltı hazırlama getirip götürme gibi yavaş yavaş sizlerde yapıyor musunuz ben mi kendimi çok yoruyorum diye vicdan azabı yaşıyorum

Benim transferden 1 gün önce istedi doktorum 38 küsür çıktı

Umarım hayırlısıyla kavuşursun bebişine ama bende yaptım hepsini yemeğimi hazırladım 5 dakika gibş ayakta kalarak çamaşırları katladım. Ama hep kısa kısa yaptım tekrar yattım. İğnelerimi vurulmak için bile yürüme gidip geliyorum (10 dakika sürüyordur mesafe). İçin rahat olsun birde ondan dolayı strese sokma kendini

Canım bence yanlış yapmıyorsun bana hemşire istirahat et ama hep yatmana gerek yok demişti bende öyle yaptım hatta 3.gunden sonra fazlasiyla normale döndüm agir kaldırma dışında her işi yaptım evde

Hafif dolaba eğilip kalkmalar yaptım çamaşır yerleştirme yaptım hafif uzandım yani havaltı hazırladım dolandım sürekli belki 1 saat hiç oturmadan dolandım çamaşır katla yerleştir kahvaltı hazırla getir götür makineya çamaşır attım çıkardım ama asmadım yinede çok vicdanen rahatsız oldum keşke yapmasaydım diye embriyo zarar gördümü diye kafayı yiyorum düşünmekten

Canım bence yanlış yapmıyorsun bana hemşire istirahat et ama hep yatmana gerek yok demişti bende öyle yaptım hatta 3.gunden sonra fazlasiyla normale döndüm agir kaldırma dışında her işi yaptım evde
İnşaAllah yanlış yapmamışızdır hemşire banada ertesi gün normal hayatına dönebilirsin ama uzanma sağa sola demişti ona rağmen ben uzandım hep bugün biraz abarttım 2. gün olmasına rağmen

İnşaAllah yanlış yapmamışızdır hemşire banada ertesi gün normal hayatına dönebilirsin ama uzanma sağa sola demişti ona rağmen ben uzandım hep bugün biraz abarttım 2. gün olmasına rağmen
Canım hatta bana hemşire önce 3 gün dinlenirsin dedi sonra gülerek küçük oğlun var gerçi nasıl dinleneceksen mecbur kalkacaksin dedi.yani aman sakın iş yapma çocuğunla yalnız kalma falan demedi.hic bir iş yapmamak o kadar önemli olsaydı çok sıkı sıkı tembihlerledi bence sakin bir iş yapma diye

Evet inşaAllah sıkıntısız sorunsuz güzel hayırlı haberi alırız

Banada ilk bir kaç gün dikkat et ama suyunuda alamaya gidebilirsin demişti. Ara ara yürüyüş yap yorulduğunu hissedince dinlen dedi. İlk transferimde ertesi gün işe başlamıştım negatif oldu ilgisi var yok bilmem ama bu transferde ilk 3gün çok temkinliydim fakat sonrasında rahatladım tabi baya

Bizim 3. Gün embriyosu olduğu için 5. Gün embriyolarına nazaran 2 gün geriden gidiyoruz. 5.-6. Günde belirtiler başlamış 5. Gün embriyo transferi olanlar
O zaman bizim 7.-8. Günden önce belirti yaşamamamız normal sanki
Kuruluk var ben de fitil de kullanmıyorum
Bu kadar kendimi dinlemeyeceğime çok kararlıydım ama olmuyormuş
Bu arada progesteronun yüksek çıkması iyi diye biliyorum ama 15 de düşük değil

Düşündükçe o yaptığın hareketlerden daha çok zarar vereceksin kendine yaptın bitti zaten olmuş şeyleri düşünmene gerek yok birkaç gün için rahat etsin diye daha temkinli davran ama inan komple yatınca tutacak ya da hareket ettik diye olmayacak değil allaha sığın dua et bol bol. Umarım hepimizin yavrusu bizimledir.

Kızlar çok mu sabırsızlanıyorum 19 Ağustos'ta5. Gün embriyosu transfer oldum. Bu gün transfer +5. Günüm.negatif.benim gibi olup pozitivi gören varmı?

Eklentiler

• IMG_20250824_135506.webp
    7 KB · Görüntüleme: 27
Erken gebelik testinde çıkıyor kaset testler yanıltıcı negatifleri de pozitifleri de güven vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…