- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Herkese merhaba hanımlar ; 19 Ağustos 5.gün taze embriyo transferi oldum.
Dün erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Ama bugün yaptığımda sanki hayalet çizgi var gibi.
Bu 3.denemem ve 32 yaşındayım. Tanımlanamayan infertilite.
Amin canım inşllah çıkarEvet canım hayalet çizgi var gibi hadi inşallah iyi e netlesir yarınaslında birde erken gebelik testi yapsan canim varsa onda daha net cikar
Kaçıncı günün canım ben gayette görüyorum ikinci çizgiyi 3. Günden beri hayalet çizgi avına çıkmış tecrübemle söylüyorumHerkese merhaba hanımlar ; 19 Ağustos 5.gün taze embriyo transferi oldum.
Dün erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Ama bugün yaptığımda sanki hayalet çizgi var gibi.
Bu 3.denemem ve 32 yaşındayım. Tanımlanamayan infertilite.
O zaman A Azizeem S Siyahhhinci U Umutlabekleyenbiri 28 i burda haberleselim sağlıkla inşallah sağlam bir sekildeBen de 28inde güzel haberlerle burdayım inşallah
Hadi inşllahhhO zaman A Azizeem S Siyahhhinci U Umutlabekleyenbiri 28 i burda haberleselim sağlıkla inşallah sağlam bir sekilde
Ne güzel dua ettik Allah kimsenin beklentilerini emeğini boşa çıkarmasın hepimizin eksiksiz günlerinde yüzü gülsün inşallahO zaman A Azizeem S Siyahhhinci U Umutlabekleyenbiri 28 i burda haberleselim sağlıkla inşallah sağlam bir sekilde
AminNe güzel dua ettik Allah kimsenin beklentilerini emeğini boşa çıkarmasın hepimizin eksiksiz günlerinde yüzü gülsün inşallah
Aa ben de ben deHadi inşllahhh
Hadi bakalım ben senden ümitliyim zatenAa ben de ben de28 ağustos ben de erken gebelik testi yaparım
Gerçekten miiiHadi bakalım ben senden ümitliyim zatenkendimden çok
Senin bütün millete test yapma diyip diyip kendin hunharca test yapman peki hdhdhshssh. Rahat ol senin kesin pozitif kuzumHadi bakalım ben senden ümitliyim zatenkendimden çok
Merhaba,Bende 5. Gün embriyosu ve trasfer günü hriç 5. Gün erken gebelikte gördüm canım 8. Gün kan verip 113 değer gördüm.ama herkesin farklı olabilir strese sokma kendini belki test markaları farklıdır hersey değişken olabilir.Kızlar çok mu sabırsızlanıyorum 19 Ağustos'ta5. Gün embriyosu transfer oldum. Bu gün transfer +5. Günüm.negatif.benim gibi olup pozitivi gören varmı?
30 ağustos doğum günüm ve test günümbelki bir işaret diyerek ümitleniyorumHanımlar sizlerden 28 Ağustosta çoookkk güzel haberler bekliyorum. Rabbim emeklerinizin karşılığını versin. 30 Ağustosta da bana sizin mutluluğunuza katılmayı nasip etsin
Alttan altan aşırı stresli bakma gülüyorum ediyorum ama siz dün negatif çıkınca görseydiniz beniSenin bütün millete test yapma diyip diyip kendin hunharca test yapman peki hdhdhshssh. Rahat ol senin kesin pozitif kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?