18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Görünüyor inşallah olur benimde 3. Denemem 20 sinde transfer oldum yaşım 41 hayırlısıyla olur inşallah dua ediyorum hepimiz için

Evet canım hayalet çizgi var gibi hadi inşallah iyi e netlesir yarınaslında birde erken gebelik testi yapsan canim varsa onda daha net cikar
Amin canım inşllah çıkar
Kaçıncı günün canım ben gayette görüyorum ikinci çizgiyi 3. Günden beri hayalet çizgi avına çıkmış tecrübemle söylüyorum

Kızlar çok mu sabırsızlanıyorum 19 Ağustos'ta5. Gün embriyosu transfer oldum. Bu gün transfer +5. Günüm.negatif.benim gibi olup pozitivi gören varmı?
Merhaba,Bende 5. Gün embriyosu ve trasfer günü hriç 5. Gün erken gebelikte gördüm canım 8. Gün kan verip 113 değer gördüm.ama herkesin farklı olabilir strese sokma kendini belki test markaları farklıdır hersey değişken olabilir.

Hanımlar sizlerden 28 Ağustosta çoookkk güzel haberler bekliyorum. Rabbim emeklerinizin karşılığını versin. 30 Ağustosta da bana sizin mutluluğunuza katılmayı nasip etsin
30 ağustos doğum günüm ve test günümbelki bir işaret diyerek ümitleniyorum Burada mutlaka buluşalım en güzel haberlerle

Senin bütün millete test yapma diyip diyip kendin hunharca test yapman peki hdhdhshssh. Rahat ol senin kesin pozitif kuzum
Alttan altan aşırı stresli bakma gülüyorum ediyorum ama siz dün negatif çıkınca görseydiniz beni kız 20 tane kaset test aldım erken gebelikler belli etmeyince dedim bunlar bozuk ( erken gebeliğe güvenmeyip kaset teste güvenen ben) şimdi sabah akşam öğlen her saat test yapıyorum canım sıkıldıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…