18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

İşte kendime Stres yüklüyorsun bir sal vücudunu ya bir sal kendini her şey çok ama çok güzel olacak

Kızlar bana bi el atın
Transfer günü hariç 6.günüm bugün . Test yaptım dün hayalet çizgi vardı atmıştım. Şimdi böyle çıktı. Sevinmeli miyim?
Böyle olupta kanda negatif göre oldu mu?
Bence var bu defa çok belli canım gidip kan vermelisin bence

Cumaya kadar direnebilirsem cuma günü vereceğim. Normal günüm cumartesi kan için
Kaçıncı gün embriyosuydu senin canım? Maşallah erkenden tutunmuş o zaman annesine.. idrar testini yarın yada çarşamba günü tekrar yap istersen daha da netleşir o zaman.

5.gün taze embriyo transferi oldu benim.
Çoğunlukla 5. Gün embriyosu 3 Gün sonra tutunuyormuş tabi sağlıklı olursa. Benim de bugün 5. Gün çift embriyo transferi olacak ama dondurulmuş embriyo benimkiler. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah bebeğin.

Allah razı olsun. Rabbim hepimizin kucağını evlatlarımızla doldursun
Transferden sonra dinlen. Vücudunu dinlememeye çalış. Belirti arama.Rabbim kolaylık versin inşallah doğum yaptım mesajını da görürüz

Artık pozitif haberlerini bekliyoruz. Şimdiden heyecanlandım senin adına

Bende 19 agustos transfer oldum

Dün akşam 16:00 gibi yine yaptım 10 dak sonra bir şey yoktuu 1 saat sonra baktım böyle çizgi var kuruma çizgisini acaba? Sonra bu sabah yine test yaptım çıkmadı.noluyor anlamadım.

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-25-08-11-39-286_com.openai.chatgpt.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20250825_081044.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 51
Dün akşam 16:00 gibi yine yaptım 10 dak sonra bir şey yoktuu 1 saat sonra baktım böyle çizgi var kuruma çizgisini acaba? Sonra bu sabah yine test yaptım çıkmadı.noluyor anlamadım.
Canım benimde 5. Gğn yaptıpımds kuruma çizgisi var ve benim testlerde de sonradançıkıyor. Baktım sonradan çıkan kuruma çizgilerşnde koyulaşma var mı diye aksine silikleşiyor ben bu defa net elendim bence çünkü artık 7. Gün az da olsa dünkü yaptığımdan koyu çıkması lazımdı aksi gibi çok daha silik çıktı

Bende bu sabah yaptım o bile olmadı. Transfer +6. Gün.galiba şans benden geçti bu kasette gayet çizgi gördüm dün akşam o kadar bu sabah yine erken gebelik yaptım yine çıkmadı.

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-25-08-11-39-286_com.openai.chatgpt.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20250825_081044.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 66
Bende bu sabah yaptım o bile olmadı. Transfer +6. Gün.galiba şans benden geçti bu kasette gayet çizgi gördüm dün akşam o kadar bu sabah yine erken gebelik yaptım yine ciknadi

Daha önce iki aşılama bu da ilk tüp Bebek denemem.
Hiç üzülme olur mu daha belli değil daha kaç günün var. Negatif olsa bile bende 2021 yılında ilk denemem kimyasal olmuştu 3 ay sonra 2. Denemem de tutu be 3 yaşında oğlum var. Demem o ki sakın Karalar bağlayıp pes etme. Ama zaten daha erken yarından itşbarende negatif çıkarsa o zaman birdaha pozitif olma ihtimali biraz zor. Olmaz değil olabilir ama zor Allah isteyince olduramayacağı şey yoktur daha yeni doğum yapan arkadaşım ikizler bundan hemen önceki tek embriyo tutmadı kimyasal oldu çok üzüldü ama mevlam ona bir sonrakinde 2 tane verdi biri kız biri erkek şuan evlerinde cok cok emiyorlar en güzel haberler seninle olsun arkadaşım inşllah senin pozitife döner testlerin kalbini sakın karartma negatifi görmek o testlerde çok üzücü evet ama hiç birşeyin sonu değil

Kızlar bana bi el atın
Transfer günü hariç 6.günüm bugün . Test yaptım dün hayalet çizgi vardı atmıştım. Şimdi böyle çıktı. Sevinmeli miyim?
Böyle olupta kanda negatif göre oldu mu?
Gayet belli 2.cizgin çıkmış canım inşallah kanda da görürsünbende bugün test yapacağım hiç yapasim yok 10.gunum bugün hiç test yapmadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…