- 1 Nisan 2019
- 500
- 210
- 103
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
İşte kendime Stres yüklüyorsun bir sal vücudunu ya bir sal kendini her şey çok ama çok güzel olacakAlttan altan aşırı stresli bakma gülüyorum ediyorum ama siz dün negatif çıkınca görseydiniz benikız 20 tane kaset test aldım erken gebelikler belli etmeyince dedim bunlar bozuk ( erken gebeliğe güvenmeyip kaset teste güvenen ben) şimdi sabah akşam öğlen her saat test yapıyorum canım sıkıldıkça
Amin, Allah razı olsunMerhaba bende 15 ağustosta transfer oldum bugün pozitifi gördüm çok şükür. Bu yoldakı tüm arkadaşlarıma cok dua ediyorum
Rabbim sana en güzel doğum günü müjdeni versin inşallah30 ağustos doğum günüm ve test günümbelki bir işaret diyerek ümitleniyorumBurada mutlaka buluşalım en güzel haberlerle
Beta kaç geldi canım 5.gün embriyosu muyduMerhaba bende 15 ağustosta transfer oldum bugün pozitifi gördüm çok şükür. Bu yoldakı tüm arkadaşlarıma cok dua ediyorum
Bence var bu defa çok belli canım gidip kan vermelisin benceKızlar bana bi el atın
Transfer günü hariç 6.günüm bugün . Test yaptım dün hayalet çizgi vardı atmıştım. Şimdi böyle çıktı. Sevinmeli miyim?
Böyle olupta kanda negatif göre oldu mu?
Cumaya kadar direnebilirsem cuma günü vereceğim. Normal günüm cumartesi kan içinBence var bu defa çok belli canım gidip kan vermelisin bence
Kaçıncı gün embriyosuydu senin canım? Maşallah erkenden tutunmuş o zaman annesine.. idrar testini yarın yada çarşamba günü tekrar yap istersen daha da netleşir o zaman.Cumaya kadar direnebilirsem cuma günü vereceğim. Normal günüm cumartesi kan için
5.gün taze embriyo transferi oldu benim.Kaçıncı gün embriyosuydu senin canım? Maşallah erkenden tutunmuş o zaman annesine.. idrar testini yarın yada çarşamba günü tekrar yap istersen daha da netleşir o zaman.
Çoğunlukla 5. Gün embriyosu 3 Gün sonra tutunuyormuş tabi sağlıklı olursa. Benim de bugün 5. Gün çift embriyo transferi olacak ama dondurulmuş embriyo benimkiler. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah bebeğin.5.gün taze embriyo transferi oldu benim.
Allah razı olsun. Rabbim hepimizin kucağını evlatlarımızla doldursunÇoğunlukla 5. Gün embriyosu 3 Gün sonra tutunuyormuş tabi sağlıklı olursa. Benim de bugün 5. Gün çift embriyo transferi olacak ama dondurulmuş embriyo benimkiler. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah bebeğin.
Artık pozitif haberlerini bekliyoruz. Şimdiden heyecanlandım senin adına
Bende 19 agustos transfer oldumMerhaba kızlar ağustos ayı için açılan topikler vardı çoğu transferini oldu ve pozitifleri dahi görmeye başladı bende yeni bir topik açıp ben ve benim gibiler için yeni transfer olacaklar için birlikte beklemeli bir konu olsun istedim
Kısaca kendi hikayemi anlatayım
33 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var 2021 yılında tüp bebek tedavisi oldum 5 embriyo 4aa blast olarak gelişti 1 taze transfer yapıldı tutmadı kalan 4 embriyo çift şekilde donduruldu. 3 ay sonra donmuş emrio transferi ile oğlumu kucağıma aldım şimdi aradan 3 yıl sonra kalan son çift dondurulmuş embriyo transferi için buradayım.
Trasnfer tarihim 18 Ağustos
Kullandığım ilaçlar estrofem günde 3 aspirin gün de 1 progestandex iki flakonu tek iğne ile günde bir şeklinde yapılıyor yarın ise promester kalçadan yapılacak pazartesi ise 9.30 ta transferim var Allah nasip ederse dualarınızı eksik etmeyin benimle birlikte trasnfer olacak tüm arkadaşlarımın pozitif sonuçlar alması dileği ile
Dün akşam 16:00 gibi yine yaptım 10 dak sonra bir şey yoktuu 1 saat sonra baktım böyle çizgi var kuruma çizgisini acaba? Sonra bu sabah yine test yaptım çıkmadı.noluyor anlamadım.Merhaba,Bende 5. Gün embriyosu ve trasfer günü hriç 5. Gün erken gebelikte gördüm canım 8. Gün kan verip 113 değer gördüm.ama herkesin farklı olabilir strese sokma kendini belki test markaları farklıdır hersey değişken olabilir.
Canım benimde 5. Gğn yaptıpımds kuruma çizgisi var ve benim testlerde de sonradançıkıyor. Baktım sonradan çıkan kuruma çizgilerşnde koyulaşma var mı diye aksine silikleşiyor ben bu defa net elendim bence çünkü artık 7. Gün az da olsa dünkü yaptığımdan koyu çıkması lazımdı aksi gibi çok daha silik çıktıDün akşam 16:00 gibi yine yaptım 10 dak sonra bir şey yoktuu 1 saat sonra baktım böyle çizgi var kuruma çizgisini acaba? Sonra bu sabah yine test yaptım çıkmadı.noluyor anlamadım.
Bende bu sabah yaptım o bile olmadı. Transfer +6. Gün.galiba şans benden geçtiMerhaba,Bende 5. Gün embriyosu ve trasfer günü hriç 5. Gün erken gebelikte gördüm canım 8. Gün kan verip 113 değer gördüm.ama herkesin farklı olabilir strese sokma kendini belki test markaları farklıdır hersey değişken olabilir.
Bende bu sabah yaptım o bile olmadı. Transfer +6. Gün.galiba şans benden geçtiMerhaba,Bende 5. Gün embriyosu ve trasfer günü hriç 5. Gün erken gebelikte gördüm canım 8. Gün kan verip 113 değer gördüm.ama herkesin farklı olabilir strese sokma kendini belki test markaları farklıdır hersey değişken olabilir.
Tüp bebekte İlk denemenmiydiBende bu sabah yaptım o bile olmadı. Transfer +6. Gün.galiba şans benden geçtibu kasette gayet çizgi gördüm dün akşam o kadar bu sabah yine erken gebelik yaptım yine ciknadi
Daha önce iki aşılama bu da ilk tüp Bebek denemem.Tüp bebekte İlk denemenmiydi
Hiç üzülme olur mu daha belli değil daha kaç günün var. Negatif olsa bile bende 2021 yılında ilk denemem kimyasal olmuştu 3 ay sonra 2. Denemem de tutu be 3 yaşında oğlum var. Demem o ki sakın Karalar bağlayıp pes etme. Ama zaten daha erken yarından itşbarende negatif çıkarsa o zaman birdaha pozitif olma ihtimali biraz zor. Olmaz değil olabilir ama zor Allah isteyince olduramayacağı şey yoktur daha yeni doğum yapan arkadaşım ikizlerDaha önce iki aşılama bu da ilk tüp Bebek denemem.
Gayet belli 2.cizgin çıkmış canım inşallah kanda da görürsünKızlar bana bi el atın
Transfer günü hariç 6.günüm bugün . Test yaptım dün hayalet çizgi vardı atmıştım. Şimdi böyle çıktı. Sevinmeli miyim?
Böyle olupta kanda negatif göre oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?