- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Hareket etmekten yürümekten bahsetmiyorum yazımda.. eğilip kalkmaktan dolaplara uzanmaktan vs bahsediyorum hareketsiz kal hiç hareket etme falan diyende olmadı onu nasıl anladınız yazdığım yazıdanSize hiç hareket etmeyin mi dediler. Ben transfer ertesi günü 14 bin adim attim. Baya yürüdüm. Işe git gel zaten günlük 10 bin adım atıyorum. Bana da hareket edin dediler aksine. Yatmayın normal hayatınıza dönün dediler
Ay tedirgin olduğum için ben de heraldeHareket etmekten yürümekten bahsetmiyorum yazımda.. eğilip kalkmaktan dolaplara uzanmaktan vs bahsediyorum hareketsiz kal hiç hareket etme falan diyende olmadı onu nasıl anladınız yazdığım yazıdan
Ay ben onları da yapıyorum da tedirgin oldum bir an beni uyarmadılar diye. İnşallah zararı olmamıştir. Korkudan bunlar hep:)Hareket etmekten yürümekten bahsetmiyorum yazımda.. eğilip kalkmaktan dolaplara uzanmaktan vs bahsediyorum hareketsiz kal hiç hareket etme falan diyende olmadı onu nasıl anladınız yazdığım yazıdan
Sonuç çıktı mı canımSabah namazı vaktinde tekrar erken gebelik testi yaptım yine bir negatif gördüm. Az önce acilde kan verdim geldim
yapmayın böyle şeyler testte negatif görsen alamayacağım hisle bu gemi yürümez ama desen bana kötüye alıştırıyorum 2 defa üzülmemek adına anlarım valla anlarım ama diğer türlü testlerde negatif görmeden negatifi düşünmeyin arkadaşlar ben hepnpozirif oldum mesela testte negatifi görürken bile bebeklerim. Benimle dedimBenimde umutlarım azalıyor hiçbir şey hissedemiyorum. Daha önceki gebelikte de vücutsal olarak bir şey hissetmemiştim ama karnımdaydı sanki benimle gibiydi. Şimdi o his birkaç gündür yok moralim bozuk. Kaşık ağrılarım var bacağıma kadar vuruyor adım atamadım dün ama ilaçlardan olur yazmışsınız daha da karamsarlığa düştüm. Bugün 7. Günüm
Bugün 8. Gün ve sabah test yaptım negatifNeden umudunu kaybediyorsun kaçıncı günün transferden sonra bugün
O kadar haklısın ki ama elimde değil yine kötü olacak diye korkuyorum ama her dediğinde çok haklısın. Sana hayranım zaten maşallahyapmayın böyle şeyler testte negatif görsen alamayacağım hisle bu gemi yürümez ama desen bana kötüye alıştırıyorum 2 defa üzülmemek adına anlarım valla anlarım ama diğer türlü testlerde negatif görmeden negatifi düşünmeyin arkadaşlar ben hepnpozirif oldum mesela testte negatifi görürken bile bebeklerim. Benimle dedimdurun hele bir
Bende bu gün idrarda negatif aldım inşallah kanında pozitifi görürsünSabah namazı vaktinde tekrar erken gebelik testi yaptım yine bir negatif gördüm. Az önce acilde kan verdim geldim
Testte negatif ama kanda pozitifi gören çok var umudunu kaybetme kan tahlil günün ne zamanBugün 8. Gün ve sabah test yaptım negatif
Çıktı canım malesef orda da negatifi gordum.doktoruma gönderdim ama cevap gelmedi henüz.. ilaçların hiç birini almadım bugun.Sonuç çıktı mı canım
Inşallah ya erken diye kendimi teselli ediyorum birde testin markasın arti med internetteki yorumları hep yalanci pozitif yazıyor onda bile negatif cıktıTestte negatif ama kanda pozitifi gören çok var umudunu kaybetme kan tahlil günün ne zaman
30u normalde cumartesiTestte negatif ama kanda pozitifi gören çok var umudunu kaybetme kan tahlil günün ne zaman
Hayır 12. Güne kadar kullanacaksın dedi neyi bekliyorlar saçmalıyorlar resmen ama işte eşimde duyduğu için bıraktırmıyor. Neyse 4 gün daha ölmeyiz elbet hayırlısı olsun hakkımızda canım sen birdaha düşünüyor musun hemen başlamayıÇıktı canım malesef orda da negatifi gordum.doktoruma gönderdim ama cevap gelmedi henüz.. ilaçların hiç birini almadım bugun.
Sen naptın ilaçları biraktinmi
3. Gün embriyosu ise halen şansın var üzülme canım am en kötü senaryoya göre düşünürsek hiç birşey bitmiş değil arkadaşlar eğer siz anne olmaktan vazgeçerseniz herşey biter yeniden başlarsın yeniden yaparsın o bebekleri altın tepside sunulanlarda değiliz belki çok emek ve çaba ile bir yerelere geliyoruz ama pes ettiğimizde kaybederiz anne olmaktan vazgeçtiğimşzde kaybederiz negatifler dünyanın sonu değil hatta böyle kalkın aynaya bakın olmaması için hi. Bir sebebi yok allahtan başka yani yok embriyo kalitesi yok cart curt önce anne olacağınıza inanın ve en kötü anda bile pozitif düşünün hayale kapılın demiyorum gerçekçi olun ama anne olmaktan asla vazgeçmeyin bunun son olmadığını bilin evet maddi anlamda ve manevi anlamda çok yoruyor ama annelik zaten hiç bir zaman kolay değildir çok kalpten dua ediyorum inşllah pozitife dönerBugün 8. Gün ve sabah test yaptım negatif
Doktorlarda prosedürleri neyse aynen onu uyguluyorlar galiba canım.benimki hiç bir cevap yazmadı şimdi birdaha msj atacağım ilaçları birakayimmi diye bugün hiç bir ilacı kullanmadim zaten.Hayır 12. Güne kadar kullanacaksın dedi neyi bekliyorlar saçmalıyorlar resmen ama işte eşimde duyduğu için bıraktırmıyor. Neyse 4 gün daha ölmeyiz elbet hayırlısı olsun hakkımızda canım sen birdaha düşünüyor musun hemen başlamayi
Aynısını düşünüyoruz benim bir sezarye yerimden doğumdan sonra oluşan kist var tüp bebeğe asla engel değil yada normal hamile kalmaya ama iki kere ameliyat olmayayım diye tüp bebeği haptık çocukta istiyordum şimdi tutmadı ameliyatımı olacağım seneye yaza burada tekrar yazışacağız desenebende seneye yaza baştan başlarım belki bu süreçte kendiliğinden hamile kalırızDoktorlarda prosedürleri neyse aynen onu uyguluyorlar galiba canım.benimki hiç bir cevap yazmadı şimdi birdaha msj atacağım ilaçları birakayimmi diye bugün hiç bir ilacı kullanmadim zaten.
Yok canım şimdilik düşünmüyorum çok fazla hormon ilaci kullanıyoruz diye denemek istemiyorum artık dondurulmuş embriyom olsaydı 2 ay sonra falan belki yine düşünürdüm ama o da kalmadı sil baştan tekrar başlamak istemiyorum hiç şuan. seneye yaz tatiline ne düşünürüm bilemiyorum ama belki ozaman yaşım iyi e gitmeden bir daha deneyeyim diyebilirim.
Sen ne düşünüyorsun tekrar deneyecekmisin
Çok geçmiş olsun canım şimdiden sana seneye yaza inşallah kendimizde güç bulup başlarsak burda da hep birlikte pozitfleri görürüz.simdi doktorum aradı ilaçların hepsini bırak dedi .ben geçen gün bir yerde gördüm sanada tavsiye edeyim hamilelik için 41 gün hergun 1 tane Meryem suresi okuyun diyordu ben ona basliycam hemen bugün Rabbimden Ümit kesilmez belki doğal yolla sevindirir bizi sende dualarımda olacaksın ogullarimiza hayırlı bir kardeş gelir inşallahAynısını düşünüyoruz benim bir sezarye yerimden doğumdan sonra oluşan kist var tüp bebeğe asla engel değil yada normal hamile kalmaya ama iki kere ameliyat olmayayım diye tüp bebeği haptık çocukta istiyordum şimdi tutmadı ameliyatımı olacağım seneye yaza burada tekrar yazışacağız desenebende seneye yaza baştan başlarım belki bu süreçte kendiliğinden hamile kalırızyalnız ben bir daha grup kurmayacağım. Yahu negatif bulaşıcılığı gibi grupta çok az pozitif var sinirim bozuldu herkesi pozitif görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?