18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Öyle düşünme. Gönlünü ferah tutmaya çalış.Eski motivasyonuna dön lütfen
Her şey güzel olacak buna inan

Ah canım benim elimde degilki.hem tüm birikimimi koydum bu yola hem işten ayrıldım.ayvayi yedik

Daha önce iki aşılama bu da ilk tüp Bebek denemem.
Canım daha erken bence hemen bukadar moralini bozma ama herseyede hazirlikli olalım.benimde negatif aşılama ve negatif tüp Bebek gecmisim vardı tekrar tekrar denedik umudum hiç yokken bir önceki transferim tuttu Rabbim ol derse herşey oluyor duani eksik etme senin için en güzel en hayırlı vakitte gelecektir bebişin sana hayirlisyla

Tabiki doğru inşallah test yaniltiyordur.

Hadi güzel haberler ile benim çizgi iyice silikleşti sanırım kimyasal olabilşr benim senin inşllah güzel haberlerin vardır
İnsallah canim çok korkuyorum hiç test yapasim yok öğleden sonra yapacagim ama.oncekindede ben boyleydim eşim okadar hevesliydiki onun zoruyla test yapmıştım yaparken çok ağlamıştım negatif çıkacak eşime bu testi nasıl gosterecegim tüm hevesi kırılacak diye sonra çift çizgiyi görünce ağlamam mutluluktan ağlamaya dönüşmüştü inşallah yine öyle olur hepimiz hem Maddi hem manevi stresli zamanlardan geçiyoruz buradaki herkesi o kadar iyi anlıyorum ki inşallah hepimizin kalbindekini nasip etsin rabbimhiç olmayanlara bu duyguyu en güzel şekilde tattirsin Allah'ım bizlerede bir kez daha tattirsin inşallah

İnşallah canım benim sağol hepimiz pozitif sonuç alıp sağlıklı kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi inşallah..

Çıkar çıkar korkma inşllah güzel haberler alırsın

Kızlar bana bi el atın
Transfer günü hariç 6.günüm bugün . Test yaptım dün hayalet çizgi vardı atmıştım. Şimdi böyle çıktı. Sevinmeli miyim?
Böyle olupta kanda negatif göre oldu mu?
Daha 6.gün diyosun baya belli çizgi inşallah kandada alırsın ama kesin gibi

Aynısını ben de yaşıyorum sol kasıgimda yumruk gibi bir ağrı var

Aynısını ben de yaşıyorum sol kasıgimda yumruk gibi bir ağrı var
Benim geçti o ağrı
3. Gün embriyosu
Bugün 6. Günüm
3. Günüme kadar kasıkta ani batma çekme gibi oluyordu hepsi geçti günlerdir 0 belirti ile yaşıyorum Allah’a emanetiz artık
Hatta 4. Günden beri ayakta namaz kılmaya başladım ilk 3 gün oturarak kılmıştım belirti olmayınca artık sanki tutmamış gibi geliyor

Tutmuştur Allah in izniyle benim de 3. Gün embiryosu bu gün 9. Gün miğde bulantısı var hafif hafif bir de

Kızlar selam 3. gün embriyo transferi olan var mı ? Benim embriyolarım donduruldu 3 adet 3 . gün. Transferlerinde olumlu sonuç alanlar birr umut ışığıııı İki regl dönemi bekliyorum ben suan histeroskopi olcam da 3 . gün için şansımız nedir ne durumdasınız Hepimz için hayırlısııı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…