- 18 Ocak 2019
- 2.707
- 2.361
- 133
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Hadi güzel haberler ile benim çizgi iyice silikleşti sanırım kimyasal olabilşr benim senin inşllah güzel haberlerin vardırGayet belli 2.cizgin çıkmış canım inşallah kanda da görürsünbende bugün test yapacağım hiç yapasim yok 10.gunum bugün hiç test yapmadım daha
Umarım gönlünden geçen olurGayet belli 2.cizgin çıkmış canım inşallah kanda da görürsünbende bugün test yapacağım hiç yapasim yok 10.gunum bugün hiç test yapmadım daha
Öyle düşünme. Gönlünü ferah tutmaya çalış.Eski motivasyonuna dön lütfenCanım benimde 5. Gğn yaptıpımds kuruma çizgisi var ve benim testlerde de sonradançıkıyor. Baktım sonradan çıkan kuruma çizgilerşnde koyulaşma var mı diye aksine silikleşiyor ben bu defa net elendim bence çünkü artık 7. Gün az da olsa dünkü yaptığımdan koyu çıkması lazımdı aksi gibi çok daha silik çıktı
Ah canım benim elimde degilki.hem tüm birikimimi koydum bu yola hem işten ayrıldım.ayvayi yedikHiç üzülme olur mu daha belli değil daha kaç günün var. Negatif olsa bile bende 2021 yılında ilk denemem kimyasal olmuştu 3 ay sonra 2. Denemem de tutu be 3 yaşında oğlum var. Demem o ki sakın Karalar bağlayıp pes etme. Ama zaten daha erken yarından itşbarende negatif çıkarsa o zaman birdaha pozitif olma ihtimali biraz zor. Olmaz değil olabilir ama zor Allah isteyince olduramayacağı şey yoktur daha yeni doğum yapan arkadaşım ikizlerbundan hemen önceki tek embriyo tutmadı kimyasal oldu çok üzüldü ama mevlam ona bir sonrakinde 2 tane verdi biri kız biri erkek şuan evlerinde cok cok emiyorlar en güzel haberler seninle olsun arkadaşım inşllah senin pozitife döner testlerin kalbini sakın karartma negatifi görmek o testlerde çok üzücü evet ama hiç birşeyin sonu değil
Canım daha erken bence hemen bukadar moralini bozma ama herseyede hazirlikli olalım.benimde negatif aşılama ve negatif tüp Bebek gecmisim vardı tekrar tekrar denedik umudum hiç yokken bir önceki transferim tuttu Rabbim ol derse herşey oluyor duani eksik etme senin için en güzel en hayırlı vakitte gelecektir bebişin sana hayirlisylaDaha önce iki aşılama bu da ilk tüp Bebek denemem.
Tabiki doğruCanım daha erken bence hemen bukadar moralini bozma ama herseyede hazirlikli olalım.benimde negatif aşılama ve negatif tüp Bebek gecmisim vardı tekrar tekrar denedik umudum hiç yokken bir önceki transferim tuttu Rabbim ol derse herşey oluyor duani eksik etme senin için en güzel en hayırlı vakitte gelecektir bebişin sana hayisiyla
Gayet tde net cizgin canım hayırli uğurlu olsunKızlar bana bi el atın
Transfer günü hariç 6.günüm bugün . Test yaptım dün hayalet çizgi vardı atmıştım. Şimdi böyle çıktı. Sevinmeli miyim?
Böyle olupta kanda negatif göre oldu mu?
İnsallah canim çok korkuyorum hiç test yapasim yok öğleden sonra yapacagim ama.oncekindede ben boyleydim eşim okadar hevesliydiki onun zoruyla test yapmıştım yaparken çok ağlamıştım negatif çıkacak eşime bu testi nasıl gosterecegim tüm hevesi kırılacak diye sonra çift çizgiyi görünce ağlamam mutluluktan ağlamaya dönüşmüştü inşallah yine öyle olur hepimiz hem Maddi hem manevi stresli zamanlardan geçiyoruz buradaki herkesi o kadar iyi anlıyorum ki inşallah hepimizin kalbindekini nasip etsin rabbimHadi güzel haberler ile benim çizgi iyice silikleşti sanırım kimyasal olabilşr benim senin inşllah güzel haberlerin vardır
İnşallah canım benim sağol hepimiz pozitif sonuç alıp sağlıklı kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi inşallah..Allah razı olsun. Rabbim hepimizin kucağını evlatlarımızla doldursun
Transferden sonra dinlen. Vücudunu dinlememeye çalış. Belirti arama.Rabbim kolaylık versin inşallah doğum yaptım mesajını da görürüz
Evet 5. Gun embriyosu 9.gun test yaptım 253 betaBeta kaç geldi canım 5.gün embriyosu muydu
Maşallah sağlıkla yükselsin inşallahEvet 5. Gun embriyosu 9.gun test yaptım 253 beta
Çıkar çıkar korkmaİnsallah canim çok korkuyorum hiç test yapasim yok öğleden sonra yapacagim ama.oncekindede ben boyleydim eşim okadar hevesliydiki onun zoruyla test yapmıştım yaparken çok ağlamıştım negatif çıkacak eşime bu testi nasıl gosterecegim tüm hevesi kırılacak diye sonra çift çizgiyi görünce ağlamam mutluluktan ağlamaya dönüşmüştü inşallah yine öyle olur hepimiz hem Maddi hem manevi stresli zamanlardan geçiyoruz buradaki herkesi o kadar iyi anlıyorum ki inşallah hepimizin kalbindekini nasip etsin rabbimhiç olmayanlara bu duyguyu en güzel şekilde tattirsin Allah'ım bizlerede bir kez daha tattirsin inşallah
Ay amin İnşallah son umudum artıkRabbim sana en güzel doğum günü müjdeni versin inşallah
Test yaptın mı hiç?
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimAmin, Allah razı olsunsizinde hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kaçıncı gün embriyosuydu?
Daha 6.gün diyosun baya belli çizgi inşallah kandada alırsın ama kesin gibiKızlar bana bi el atın
Transfer günü hariç 6.günüm bugün . Test yaptım dün hayalet çizgi vardı atmıştım. Şimdi böyle çıktı. Sevinmeli miyim?
Böyle olupta kanda negatif göre oldu mu?
Cok tesekkür ederim. Bu yolda ilerleyen ve bu süreci geçiren herkeze cok dua ediyorum. Evimde hıc bebek kokusu olmıcak sanıyodumMaşallah sağlıkla yükselsin inşallah
Aynısını ben de yaşıyorum sol kasıgimda yumruk gibi bir ağrı varİnşallah tutunma belirtisidir bende de çok az miktar geldi bugün bir ara sonra kesildi kuruluk oluştu
Benim sol kasıkta sürekliye dönen bir ağrı var gitmiyor sürekli nabız gibi atıyor ağrıyor acaba iğnelerin etkisi mi bu korkuyorum epeyce
Benim geçti o ağrıAynısını ben de yaşıyorum sol kasıgimda yumruk gibi bir ağrı var
Tutmuştur Allah in izniyle benim de 3. Gün embiryosu bu gün 9. Gün miğde bulantısı var hafif hafif bir deBenim geçti o ağrı
3. Gün embriyosu
Bugün 6. Günüm
3. Günüme kadar kasıkta ani batma çekme gibi oluyordu hepsi geçti günlerdir 0 belirti ile yaşıyorum Allah’a emanetiz artık
Hatta 4. Günden beri ayakta namaz kılmaya başladım ilk 3 gün oturarak kılmıştım belirti olmayınca artık sanki tutmamış gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?