18 aylik bebegi birakip okula gitmek

Tamam siz oglunuz kucukken calismayip sadece ehliyet sinavina girerek mukemmel anne oldunuz.Biz kotu anneleriz

Gerçek anne konusunda Engin görüşleriniz için sağolun da gerçek bir anne de sanki sizin yaptığınız yolu tercih etmez, kreşe verir kreş çıkışı koşa koşa alır çocuğu, çocuk uyuduğu zaman da ders çalışır. Öyle anamın başına atayım anam hem hasta kardeşime baksın hem benim en hareketli dönemde olan bebeme baksın ben de gidip bir okulu bitireyim demez sanki ha, bana öyle geldi siz daha iyisini bilirsiniz tabi

Yalnız arada fark var.
Siz, anneniz sizi bıraktığı için üzüldüğünüzü hatırlayacak yaştaymışsınız
Zaten çok sonra mantığa oturtabilip anlayış gösterebilmişsiniz..

0-2 yaş bebek gelişiminde kilit dönemlerden biridir.
derin sularda bunu daha uzman diliyle açıklayabilir..

Krese vermek icin para gerekli degil mi? Herkes sizin kadar zengin hayatlara sahip degil

Bu yazdiginizi okuyunca kendi sorusunun cevabini kendi biliyor zaten dedim...
Amaa illaa herkesden fikir aliyosaniz benimde cevabim başka bir yol bulmaniz ve bebeginizden ayrilmamaniz ..cok kucuk

Krese vermek icin para gerekli degil mi? Herkes sizin kadar zengin hayatlara sahip degil
İnsanlar burda bir konu acip saygili bir sekilde fikir istediginde direk yargilamaya gecerek kendi mukemmel hayatlarinizdan bahsediyorsunuz.İnsanlarin sartlarini bilmeden elestrmeyi ozguven olarak gorup bunun bir hadsizlik oldugunu goz ardi ediyorsunuz.

Ara sayfaları okumadım belki cevap vermişsinizdir ama madem maddi olarak hazır değildiniz neden çocuk yaptınız? Onuda geçtim aceleniz neydi okul bitmeden evlenecek kadar? Yanlış kararlarınızın bedelini önce çocuğunuza sonrada zaten hasta kardeşinize bakan annenize ödetmeyin. Cevaplarınıza bakılırsa siz kararınızı vermişsiniz zaten. Buraya vicdan rahatlatmaya gelmişsiniz ama beklediğiniz cevapları alamayınca agresifleşmişsiniz.

Ben kendi anneliğimi mi övmüşüm? Kendi sorumluluk anlayışımdan örnek vermişim sadece..
Bebeği birinci derece sorumlu hissetmek mükemmellik mi? Kriter bu kadar düşmüş mü gerçekten :)

Hayat şartlarımı nereden anladınız?
Oğlumu 4.5 aylıkken babaanneye emanet edip işe döndüm. 1 yaşına kadar öğlen eve gelip işe geri döndüm.
Doğum kilosu denen bir şey kalmadı koşturmaktan. Ama hep bebeğimi önde tuttum..

Beklediğiniz cevaplar gelmedi diye hemen de agresifleşmişsiniz. Ki gayet de düzgün anlattık. Anlayabileceğiniz şekilde..
İster dikkate alın ister almayın..
Tavırlara bak :))

Maddi ve manevi olarak gayet hazirdik ama insanlarin basina bazen kendi elinde olmadan uzucu olaylar gelebiliyor.Okul bitmeden evlenmedim evlendikten sonra okula basladim

Kotu anne degilsiniz cocugunu cok fazla onemseyen bir annesiniz ve onun gelecegini dusunerek bir karar vermeye calisiyorsunuz

Benim de atamam var. Doğunun küçük bir ilçesine atanırsam eğer 3 yaşına 3 ay kalmış kızımı babannesine ve babasına bırakıp gideceğim. 2-3 haftada 1 görcem galiba. Bu süre de 1-1,5 yıl sürecek.

O kadar sıg bir insan degilim ne yazik ki istediginizi veremeyecegimSu konularin sonuna gulucuk koyarak cool olma cabanizda sizin nasil bir kisilik yapisinda oldugunuzu gosteriyor.Yukarda saygili bir sekilde karsit gorusunu bildiren insanlara saygili cevaplar verdigimi dde gorebilirsiniz.
Peki annenize yazık değil mi?
Bu konuda haklsiniz fakat inanin tamamen kendi istekleri dogrultusunda oraya brakma dusuncesi olusmustu.Zaten uzman bi hanimefendinin yardimiyla erteleme kararimi verdim.

İnsanlarin mecburiyetlerini anlamiyorlar ya da anlamak istemiyorlar.Siz gönlünuz razi bir sekilde mi gideceksiniz ya da kotu bbir anne mi olacaksiniz gittiginiz icin? Tabiki hayir.Fakat mukemmel internet anneleri yalnizca bir digerinin anneligi ile meşguldür

Onun geleceğiyle sizin okulunuzun ne alakası var bi anlatır mısınız? Benimde son senem kaldı, çocuğuma bakacağım diye açıktan başka üniversiteye başladım. Nasıl etkilenecek şimdi çocuk bundan? Kendi istekleriniz, talepleriniz için “çocuğum için vıdı vıdı vıdı” yapmayın lütfen ya.

Okumuş bilgili insansınız. Sizce çocuğun etkilenmeme ihtimali var mı? Ben 10 yaşında bi çocukta olsam annem beni ayda 2 kere görmeyi göze alıyorsa, onu suçlarım. Hiç kimsede çocuğa “ama anneninde hayatı var” diyemez. Varsa doğurmasın anne, mis gibi yaşasın hayatını.

Kesinlikle katılıyorum size. Kimse kimsenin şartlarını bilmiyorum. Burada ahkam kesen hiç bir üye cebinize harçlık da koymayacağına göre bir meslek sahibi olmanız en iyisi. Ama bebek küçük, mümkünse biraz erteleyebilirsiniz. Ya da emin olamadım bilemedim. Çocuk gelişim uzmanları ile falan mı bir görüşseniz

Son yorumumu güncelledim. Orayı oku agresif anne.
Seninle daha fazla uğraşamam. O sabiye üzülürüm ancak.
Sen evde bebekle sıkılmısşın belli. Hadi kolay gele..

Konudan o kadar uzaksiniz ki.Soyledigim sey ile annenin hayatini yasamasinin ne alakasi var ayrica evet anne de hayatini yasasin neden bu kadar rahatsiz oluyorsunuz ki.Siz sadece dogurup cocugunuz icin yasayin birakin diger insanlarda istedigi gibi yasasinlar

Aynen pedagog a randevu aldm zaten ve kararim erteleme yonunde degisti.

Annenizinde sizinle gelme sansi yokmu yanınıza yada bir sene daha bekleme sansiniz yapanlara helal olsun diyorum ben cocugumu bir saat bile birakamiyorum o yüzden ise bile giremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…